تری فلوپرازین

دریافت اپلیکیشن دارویاب در کدام داروخانه موجود است؟
  • اطلاعات دارویی
  • مقدار مصرف
  • مصرف در بارداری
  • اشکال دارویی

تری فلوپرازی چیست؟
‎تری فلوپرازین از داروهایی است که بر روی سیستم عصبی اثر می گذارد و در درمان برخی اختلالات اعصاب مانند شیزوفرنی، اختلالات رفتاری و... تجویز می گردد.
‎در بعضی مواقع این دارو به عنوان آرامبخش در مواقع اضطراب، بی قراری یا شکاک شدن نسبت به دیگران و حملات افسردگی حاد تجویز می گردد. این دارو به یک دسته دارویی تعلق دارد به نام فنوتیازین ها.
‎همچنین یکی از اثرات جانبی این دارو اثر ضد استفراغ آن است که در بعضی از مواقع از این عارضه جانبی به عنوان اثر درمانی استفاده می شود. 

‎پیش از شروع مصرف تری فلوپرازین
‎-در صورت سابقه ی حساسیت به این دارو یا داروهای مشابه آن مانند کلرپرومازین، تیوریدازین، پرفنازین، فلوفنازین و یا هرداروی دیگر حتما پزشک خود را مطلع نمایید.
‎-در صورت سابقه یا ابتلا به افسردگی شدید، بیماری خونی، بیماری مرتبط با سرکوب مغز استخوان، بیماری عروقی، ضربان نامنظم قلبی، افت فشار خون شدید، آنژین قلبی، فشار بالای چشم (گلوکوم)، تشنج، دیابت نوع دو، کلسترول بالا حتما به پزشک خود بگویید.
‎-در صورت بارداری، شیردهی یا قصد بارداری پزشک خود را مطلع نمایید.
‎-مصرف این دارو برای افراد مبتلا به اختلالات کبدی، مناسب نیست لذا قبل از شروع مصرف آزمایشات بالینی تجویز شده توسط پزشک را انجام دهید تا از مناسب بودن وضعیت کبدی و خونی شما برای شروع این دارو اطمینان حاصل شود.
‎-در صورتی که در خانواده نزدیکتان سابقه ی بیماری های مرتبط به انعقاد خون و تشکیل لخته های خونی وجود دارد به پزشک خود اطلاع دهید.
‎-در صورتی که از فرآورده های الکلی یا دخانیات استفاده می نمایید حتما پزشک خود را مطلع نمایید.
‏‎-لیست کاملی از کلیه داروها (حتی داروهای بدون نسخه)، مکمل ها و فرآورده های گیاهی مصرفی خود را در اختیار پزشک یا داروسازتان قرار دهید تا از بروز تداخلات دارویی جدی که ممکن است با مصرف همزمان این دارو با سایر داروها ایجاد شود، جلوگیری گردد.
‎-مصرف همزمان این دارو با داروهای حاوی نیترات (مانند نیتروگلیسیرین) احتمال افت شدید فشار خون را افزایش می دهد.
‎-‎مصرف همزمان این دارو با سایر داروهای تضعیف کننده ی اعصاب، اثر تضعیف کنندگی این دارو ها را تشدید می نماید لذا پیش از شروع مصرف هرگونه داروی آرامبخش حتما با پزشک خود مشورت نمایید.

‎نحوه صحیح مصرف تری فلوپرازین 
‏‎-دارو را کاملا طبق دستور پزشک به مقدار گفته شده و در فاصله زمانی های مشخص شده مصرف نمایید و تا زمانی که پزشک توصیه نموده است مصرف دارو را ادامه دهید.
‎-مصرف این دارو همراه با شربت ها و داروهای ضد اسید معده، می تواند منجر به کاهش جذب این دارو شود و در صورت نیاز به مصرف همزمان آن ها حداقل بین مصرف این دارو و داروهای ضد اسید دو ساعت فاصله لازم است.
-در صورت عدم توانایی بلع قرص، می توانید آن را خرد کنید و در آب یا سایر مایعات فاقد کافئین حل نمایید.
‎-فرم تزریقی این دارو تنها در مرکز درمانی یا تحت نظر پزشک مصرف شود.
‎-قطع ناگهانی این دارو می تواند عوارض جدی و آزار دهنده ای در بر داشته باشد به همین خاطر قطع دارو تنها باید زیر نظر پزشک و به صورت تدریجی انجام شود.
‎-در صورت فراموشی یک نوبت مصرف این دارو، به محض یادآوری آن را مصرف نمایید اما اگر این دارو بیشتر از دو نوبت در روز برای شما تجویز شده است، در صورت فراموشی یک نوبت دارو، حداکثر تا یک ساعت پس از موعد مقرر شده می توانید آن را مصرف نمایید در غیر این صورت، نوبت فراموش شده را مصرف نکنید و نوبت بعدی را طبق برنامه ی سابق مصرف نمایید و از دو برابر نمودن مقدار دارو در یک نوبت جدا خودداری نمایید.
‎-پاسخ درمانی به این دارو معمولا پس از ۲ تا ۳ هفته پس از شروع درمان مشاهده می گردد. لذا تا زمانی که دارو اثر نماید، صبور باشید و مصرف منظم آن را تحت نظر پزشک خود ادامه دهید.

توصیه های مصرف تری فلوئوپرازین
‏‎-ممکن است در زمان مصرف این دارو احساس گرما یا سرمای ناگهانی کنید و تعریق بدنتان افزایش یابد. لذا در زمان هایی که دمای هوا خیلی بالا یا خیلی پایین است (هوای سرد یا گرم شدید) بیشتر مراقب خود باشید و تا جای ممکن در معرض هوای گرم خیلی شدید قرار نگیرید.
‏‎-در مدت مصرف این دارو، از مصرف فرآورده های الکلی خودداری نمایید. مصرف همزمان این دارو همراه با فرآورده های الکلی، اثر خواب آوری و گیجی این دارو را تا حد زیاد و خطرناکی می تواند افزایش دهد.
‎-در صورت مصرف غیر عمد دارو بیش از مقدار تجویز شده سریعا به یک مرکز درمانی یا پزشک خود مراجعه نمایید و بسته ی داروها را همراه تان ببرید. از علائم مسمومیت با این دارو می توان به مشکل در حرکت، افت فشار خون، گیجی و عدم تعادل اشاره کرد.

‎عوارض مهم تری فلوئوپرازین 
‏‎-افت فشار خون وضعیتی و سرگیجه ناشی از آن در زمان مصرف این دارو شایع می باشد.
‏‎برای کاهش احتمال وقوع آن، از تغییر وضعیت ناگهانی بپرهیزید. (بطور مثال از حالت دراز کش ابتدا به حالت نشسته تغییر وضعیت دهید و پس از چند ثانیه به آرامی بلند شوید.)
‏‎-در صورت بروز علائمی مانند گلودرد، تب، خونریزی یا کبودی غیر معمول در نقاط بدن، لکه های پوستی قرمز، ضعف، لرزش، تغییر رنگ ادرار به رنگ تیره و درد و تکرر در دفع آن، زردی پوست یا چشم، اختلال در بینایی و روشن شدن مدفوع، حتما به پزشک خود مراجعه نمایید.
‏‎-در صورت گرفتگی عضلات گردن و یا بیرون زدگی زبان، حرکت غیر عادی لب ها، چشم، صورت و... حتما به پزشک خود مراجعه نمایید.
‏‎-خشکی دهان ناشی از این دارو با مصرف آدامس و آبنبات های بدون قند برطرف می شود.
‏‎-در صورت بروز یبوست یا اسهال در مدت درمان با این دارو، مایعات به مقدار کافی مصرف نمایید و در صورتی که ادامه دار شد، به پزشک خود مراجعه نمایید.
‏‎-در مدت درمان با این دارو، حساسیت بدن شما به نور بیشتر خواهد شد لذا از تماس با نور مستقیم خورشید تا جای ممکن خودداری نمایید و از فرآورده های ضد آفتاب و عینک دودی استفاده کنید.
‎-این دارو خواب آور می باشد لذا تا زمانی که اثر دارو کاملا برطرف نشده، از رانندگی و کار با وسایلی که نیاز به احتیاط دارند، خودداری نمایید.

اطلاعات تخصصی

موارد مصرف تری فلوپرازین

در درمان اختلالات سایکوتیک مانند سایکوز و اضطراب کاربرد دارد.

مکانیسم اثر تری فلوپرازین

-آنتاگونیست برای گیرنده های D2 دوپامینرژیک مزولیمبیک در مغز؛ انتشار هورمون های هیپوتالاموس و هیپوفیز را کاهش می دهد.

فارماکوکینتیک تری فلوپرازین

پس از مصرف خوراكي جذب گرديده اما داراي متابوليسم عبور اول كبدي است . حداكثر غلظت پلاسمايي 4-2 ساعت پس از مصرف خوراكي ايجاد مي‌گردد . دارو به ميزان زيادي در كبد متابوليزه شده و عمدتاً‌از راه كليه دفع مي‌گردد. پيوند اين دارو به پروتئين‌هاي پلاسما بسيار زياد است.

منع مصرف تری فلوپرازین

اين دارو در صورت وجود بيماري قلبي، (كمي يا زيادي فشار خون) ضعف شديد CNS، كوما، سندرم مادرزادي QT طولاني، سابقه آريتمي قلبي و نقايص مادرزادی ژنتيكي كه سبب كاهش فعاليت ايزوآنزيم P4502D6شود، نبايد مصرف شود.

عوارض جانبی تری فلوپرازین

عوارض با درصد نامشخص:
قلبی عروقی: افت فشارخون، افت فشارخون وضعیتی
سیستم اعصاب مرکزی: کاهش آستانه تشنج، سرگیجه، اختلال در تنظیم دمای بدن، واکنش خارج هرمی (آکاتیزیا یا بی قراری حرکتی، دیستونی، علایم پارکینسون کاذب، دیس کینزی تاردیو یا حرکات مکرر غیرارادی)، سردرد، سندرم نورولپتیک بدخیم
پوستی: تغییر رنگ پوست (آبی خاکستری)، حساسیت پوست به نور، راش پوستی
غدد درون ریز و متابولیسم: تغییر در میل جنسی، تغییر میزان خونریزی قاعدگی، گالاکتوره، ژینکوماستی، افزایش قندخون، افت قندخون، افزایش وزن
گوارشی: یبوست، تهوع، درد معده، استفراغ، خشکی دهان
ادراری تناسلی: سختی در دفع ادرار، اختلال در انزال، تولید شیر، درد پستان، پریاپیسم، احتباس ادراری
هماتولوژی و انکولوژی: آگرانولوسیتوز، آنمی آپلاستیک، افزایش سطح ائوزینوفیل، آنمی همولیتیک، ترومبوسیتوپنی ایمونولوژیک (ITP)، لکوپنی، پان سیتوپنی (کاهش تمام سلول های خون)
کبدی: یرقان کلستاتیک، سمیت کبدی
عصبی، عضلانی و اسکلتی: لرزش
چشمی: تغییرات قرنیه، اختلالات لنز، رتینیت پیگمنتوزا (ورم رنگیزه ای شبکیه)
تنفسی: احتقان بینی

تداخلات دارویی تری فلوپرازین

*مشخصات کلی تداخلات:
- تشدید اثرات آنتی کولینرژیک
- تشدید اثرات تضعیف‌کننده CNS
- کاهش اثرات مرکزی هیستامین
- آنتاگونیست دوپامین
- تشدید اثرات خارج هرمی
- تشدید هایپرگلایسمی
- تشدید هایپرپرولاکتینمی (قوی)
- تشدید هیپودوپامینرژیک
- تشدید هایپوناترمی
- تشدید اثرات کاهنده فشارخون
- کاهش آستانه تشنج
- تشدید حساسیت به نور

تداخلات رده X (پرهیز):
آکلیدینیوم، آمینولوولینیک اسید (سیستمیک)، آمیسولپرید (خوراکی)، آزلاستین (نازال)، بروموپرید، برومپریدول، سیمتروپیوم، الوکسادولین، گلیکوپیرولات (استنشاق دهانی)، گلیکوپیرونیوم (موضعی)، ایپراتروپیوم (استنشاق دهانی)، لووسولپیرید، متوکلوپرامید، اورفنادرین، اوکساتومید، اوکسوممازین، پارالدهید، پیریبدیل، پتاسیم کلراید، پتاسیم سیترات، روفناسین، ساکویناویر، سولپیرید، تالیدومید، تیوتروپیوم، اومکلیدینیوم

کاهش اثرات داروها توسط تری فلوپرازین:
مهارکننده‌های استیل کولین استراز، آمفتامین‌ها، داروهای ضد پارکینسون (آگونیست دوپامین)، داروهای معدی – روده‌ای (عوامل معده روده ای (پروکینتیک))، گوانتیدین، ایتوپراید، لووسولپیرید، نیتروگلیسیرین، پیریبدیل، کیناگولید، سکرتین

کاهش اثرات تری فلوپرازین توسط داروها:
مهارکننده‌های استیل کولین استراز، آنتی‌اسیدها، داروهای ضد پارکینسون (آگونیست دوپامین)، لیتیم، پیریبدیل

افزایش اثرات داروها توسط تری فلوپرازین:
الکل (اتیل)، آمی‌فامپریدین، آمینولوولینیک اسید (موضعی و سیستمیک)، داروهای آنتی کولینرژیک، آزلاستین (نازال)، بتابلاکر ها، بلونانسرین، برکسانولون، بوپرنورفین، سیمتروپیوم، کلوزاپین، تضعیف‌کننده‌های CNS، الوکسادولین، فلونیترازپام، گلوکاگون، گلیکوپیرولات (استنشاق دهانی)، آیوهگزول، آیومپرول، آیوپامیدول، مکیتازین، متوتری‌مپرازین، متیل‌فنیدات، متی‌روسین، میرابگرون، آگونیست های اپیوئید، اورفنادرین، اکسی کدون، پارالدهید، پورفیمر، پتاسیم کلراید، پتاسیم سیترات، راموسترون، روفناسین، ساکویناویر، داروهای سروتونرژیک (با خطر بالا)، سولپیرید، سوورکسانت، تالیدومید، دیورتیک های تیازیدی و شبه تیازیدی، تیوپنتال، تیوتروپیوم، توپیرامات، ورتپورفین، زولپیدم

افزایش اثرات تری فلوپرازین توسط داروها:
مهارکننده‌های استیل کولین استراز (مرکزی)، آکلیدینیوم، آلیزاپرید، داروهای ضد مالاریا، بتابلاکر، فرآورده‌های حاوی سم بوتولونیوم، بریمونیدین (موضعی)، بروموپرید، برومپریدول، بوپروپیون، کانابیدیول، ماری‌جوانا (شاهدانه)، کلرال بتائین، کلرمتیازول، کلرفنسین کاربامات، دیوتترابنازین، دایمتیندن (موضعی)، دوکسیلامین، درونابینول، دروپریدول، اسکتامین، گلیکوپیرونیوم (موضعی)، هیدروکسی‌زین، ایپراتروپیوم (استنشاق دهانی)، گیاه کاوا، لمبورکسانت، لیتیم، لوفکسیدین، منیزیم سولفات، متوتری‌مپرازین، متیل‌فنیدات، متوکلوپرامید، متی‌روسین، میانسرین، مینوسیکلین (سیستمیک)، نابیلون، اوکساتومید، اوکسوممازین، پرامپانل، پراملینتید، روفینامید، داروهای سروتونرژیک (با خطر بالا)، سدیم اکسیبات، تترابنازین، تتراهیدروکانابینول، تتراهیدروکانابینول وکانابیدیول، تری‌مپرازین، اومکلیدینیوم

تداخلات با غذا:
ذکر نشده است.

هشدار ها تری فلوپرازین

. اين دارو در موارد زير بايد با احتياط فراوان مصرف شود:
الكلسيم حاد، ديسكرازي خونی، اسيب شديد مغزي، تصلب عروق مغزي، كاهش ذخيره قلبي مانند بي‌كفايتي دريچه ميترال، بي كفايتي عروق مغزي، فئوكروموسيتوم، بي كفايتي كليه، سندرم Reye، عيب كار كبد، سابقه حساسيت به هر يك از فنوتيازين‌ها.
2.بررسي حركت غيرطبيعي و مشاهده دقيق علائم اوليه ديسكينزي، به طور منظم در طول درمان ، بويژه در سالخوردگان و بيماراني كه مقادير زياد دارو دریافت می کنند، توصيه مي‌شود.

توصیه های دارویی تری فلوپرازین

1. دوره درمان با اين دارو بايد كامل شود. اين دارو نبايد بيش از مقدارتجويز شده مصرف شود.
2. براي حصول اثرات درماني مطلوب، ممكن است چند هفته زمان مورد نياز باشد.
3. در صورتي كه يك نوبت مصرف دارو فراموش شود، اگر رژيم درماني بصورت يك نوبت مصرف در روز باشد، به محض به ياد آوردن در همان روز، نوبت فراموش شده بايد مصرف شود. درغير اينصورت، از مصرف نوبت فراموش شده بايد خودداري شود. اگر رژيم درماني بصورت چند نوبت در روز باشد،‌به محض به يادآوردن طي يك ساعت ، آن نوبت بايد مصرف شود. در غير اين صورت از مصرف نوبت فراموش شده يا دوبرابر كردن مقدار مصرف بعدي بايد خودداري گردد.
4. قبل از قطع مصرف دارو، بايد به پزشك مراجعه شود. قطع تدريجي مصرف دارو ممكن است ضروري باشد.
5. از مصرف فرآورده‌هاي حاوي الكل و ساير داروهاي مضعف CNS با اين دارو بايد خودداري گردد.
6. در صورت نياز به هرگونه عمل جراحي يا درمان اورژانس، پزشك بايد از مصرف اين دارو آگاه گردد.
7. هنگام رانندگي يا كار با ماشين‌آلاتي كه نياز به هوشياري دارند، بايد احتياط نمود.
8. هنگام برخاستن ناگهاني از حالت خوابيده يا نشسته ، بايد احتياط نمود.
9. هنگام ورزش، در هواي گرم ياهنگام حمام آب گرم، به علت احتمال بروز شوك حرارتي بايد احتياط نمود.
10. اين دارو ممكن است سبب بروز خشكي دهان شود. در صورت تداوم خشكي به مدت بيش از دو هفته ، بايد به پزشك مراجعه نمود.
11. احتمال بروز حساسيت به نور با مصرف اين دارو وجود دارد. استفاده از عينك و لباس محافظت كننده ممكن است ضروري باشد.

دارو های هم گروه تری فلوپرازین

فلوفنازین پرفنازین پروکلروپرازین
کلروپرومازین
گروه C

در شرايط خاص و نظارت ويژه پزشك قابل استفاده است: مطالعات حیوانی مواردی از عارضه جانبی برای جنین نشان داده است و مطالعات انسانی به اندازه کافی در دست نیست. منافع دارو در مقابل خطرات احتمالی، تعیین کننده مصرف یا عدم مصرف این دارو در دوران بارداری است.

کد ژنریک نام شکل دارویی پرخطر دما حیاتی برچسب هشدار بالا
02191
01253
01254
01255
01256

  • اسامی تجاری فارسی
  • اسامی تجاری انگلیسی

اسامی تجاری موجود در ایران

اسامی تجاری موجود در ایران

نام تجاری
آمپول تری فلوئوپرازین کیمیدارو 1 میلی گرم
قرص تری فلوئوپرازین مرهم دارو 5 میلی گرم
قرص تری فلوئوپرازین مرهم دارو 1 میلی گرم
آمپول تری فلوزیک 1 میلی گرم
قرص تری فلوئوپرازین کیمیدارو 5 میلی گرم
قرص تری فلوئوپرازین مرهم دارو 2 میلی گرم
قرص تری فلوئوپرازین کیمیدارو 1 میلی گرم
قرص تری فلوئوپرازین کیمیدارو 2 میلی گرم
قرص تری فلوئوپرازین سبحان دارو 1 میلی گرم
مصطفی بیگلری (1401/12/5)

سلام ، من تا ۳۰ سالگی هیچ طورم نبود و حتی یکبار هم دکتر نرفته بودم، یه خدا بی خبر بمن پبیشنهاد داد اسپرسو بخورم و من یه مدتی خوردم و بعدش در اثر یک حادثه دچار حملات پانیک شدم و چون دکترا دیر تشخیص دادن تبدیل به افسردگی شد، خدا اون روزا را برا هیچکی نیاره، و الان پنج ساله انواع اقسام دارو ها رو امتحان کردم، لاغر شدم ، داغون شدم، اوایل شبا فلورازین با کلر دیاز میخوردم صبح ها اسنترا برا یه مدتی خوب بودم دوباره بر میگشت، حس بد افسردگی ول کنم نیست ، دیگه هیچ دارویی نخوردم و گفتم هر چی میخاد بشه بذار بشه تا اینکه چند روز پیش کرونا گرفتم و مرگ رو جلوی چشمام دیدم، همزمان حملات پانیک و عفونت کرونا و افسردگی ، دیگه واقعا به بن بست رسیدم، همسرم جوونه و پاسوز من شده زندگی اوونم خراب کردم، نمیدونم چرا خدا یه همچین مجازات سختی در نظر گرفت، بعضی مریضی ها قابل گفتن نیستن ، فقط خدا اخرین پناهه، فقط اسپرسو و الکل نخورین، چون بعضیا مستعد ابتلا به پانیک و افسردگی هستن و وقتی بیاد دیگه نمیشه از شرش راحت شد،

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1401/12/6)

به نظرم اگر یک دوره تحت نظر پزشک حاذق بستری شوید بیماری شما بخوبی قابل درمان است.

فرجی (1400/1/30)

سلام من ۳۱سال سن دارم ۷ماهه باردار هستم با مشورت راوان پزشکم۱۵روزه قرص تری فلو ئوپرازین مصرف میکنم بعد دو روز ترک آن حالم خیلی بد شد آیا اگه دوباره مصرف کنم برای جنینم ضرر دارد؟

فرشاد ایرانمنش (1400/1/26)

سلام من اعتیاد به تریاک دارم وقتی دارو را مصرف می کنم احساس یک کم خفگی در گلو بهمراه سنگینی در قفسه سینه دارم .مشکلی پیش نمی آید؟

افشین (1400/1/6)

سلام من یدونه امپول روز 18 بهمن زدم یدونم روز 19 بهمن الان یک ماهه احساس ضعف دارم افسردگی اورده برام رفتم دکتر مغز و اعصاب برام لگزوپرام نوشته حال روحیم بهتر شده ولی هنوزم کندم عین قبلنا با انرژی نیستم ارام صحبت میکنم به نظر شما ولبان مصرف کنم یا مشکل من چیه؟

حامد بابائی (1400/1/2)

مشکل لرزش دست دارم هیچجوره هم خوب نمیشه بیچارم کرده تیروئد ازمایش دادم نوار مغز نوار قلب هنچی ازمایش دادم خوب نشدم پیش دکتر مغزو اعصابم رفتم نشد ک نشد لطفا اگ کسی چیزی میدونه کمک کنه

علی صالح (1400/1/1)

سلام سال نو مبارک، من کبد چرب گرید 3 دارم، روانکاوم در کنار سایر داروهایی که مصرف میکنم روزی یک عدد تری فلوپرازین تجویز کرده، میخواستم بدونم مشکل کبدم بدتر میشه یا خیر؟ ممنونم میشم اگه راهنمایی کنید

Simin (1399/12/23)

من چن سالی که میخورم این قرص رو چه طوری قطع کنم یه شب نخوردم خوابم نبردقرص ۱ میای گرم

ح ن (1399/12/19)

سلام من این دارو را برای بی خوابی و خواب نامنظم خودسرانه گرفتم ایا میتونه موثر باشه چون هر چقدر هم خسته باشن ۲ ساعت طول میکشه تا بخوابم بعدش هم چند بار از خواب بیدار نیشم

محمد (1399/12/18)

سلام من حدود ۴ ساله شبی یک قرص تری فلوپرازین ۱ مصرف میکنم هیچ مشکلی ندارم ولی میترسم توی دراز مدت تاثیرات مخربی روم بذاره میخوام ترکش کنم چطور باید مصرفم رو پایین بیارم و ترکش کنم؟ ممنون

مریم (1399/12/16)

سلام ...من ۱۲سال این قرص را خوردم وتا۱۰ سال حالم خوب بود ولی ۲ سال اخرزیادخوب نبودم به دکترمراجعه کردم و برام سرترالین ۵۰ را نوشت آن هم ۴ سال مصرف کردم که ۲ سال اول خوب بودم و۲ سال بعدی را تحمل میکردم دوباره دکتر رفتم بهم سیتالوپرام داده ولی با وجودی که حالم رابهترکرده ولی به شدت در دقیقه سینه دارم ایابخاطراین قرصه یاازعوارض قطع قرصهای قبلی است ..ممنون

سید محمد جواد موسوی (1399/12/16)

با سلام من مدت 2 ماه هست از این قرص تری فلوپرازین 1 در هنگام شب و اسنترا50 یک و نصفه صبح مصرف میکنم. احساس می‌کنم اشتها من زیاد شوده و اضافه وزن پیدا کردم ورزش و پیاده روی مداوم دارم طبق دستور پزشک آب زیاد میخورم و آب بهمراه گلاب و هفته ای یک تا دوبار شربت زعفران میخورم... حالم خوب شوده ولی چاق شودم و اشتهام زیاد شوده؟ تست شخصیت شناسی پر کردم بخاطر استرس و اضطراب زیاد پیش دکتر مراجعه کردم.... . ممنون میشم راهنمایی بکنید....

خضری (1399/12/14)

سلام من خانم هستم 43 سال دارم و مشکل معده دارم ورم معده و خراش و زیاد اسید بالا میزنه دچار درد و سوزش شدید معده میشم دهانم خشک میشه و لبهام و اطراف دهانم ترک میخوره دکتر داخلی برام پنتومید40وفاموتیدین40وتری فلوئوپرازین تجویز کرده

زهراصمدانی (1399/12/11)

حدودپانزده ساله استفاده میکنم هیچ عوارضی نداشته چندبار میخواستم کم کنم حالم بدمیشه ولی نگرانم درطولانی مدت دارم استفاده میکنم

کریمی (1399/12/3)

سلام خواهر زاده من ۱۸ سالش هست الان ۱ و خورده ای هست با مراجعه به بهترین دکتر فوق تخصص که گفته معدتون ۹۵ درصد عصبی شده و قرص تری فلویو‌‌پر‌ازین ۱ میل ، لگزوپرام، و الپرازولام ۵ درصد تجویز کرده و با خوردن رقص‌ها برای همان لحظه استفاده در خواب عمیقی میره و بعد از بیدار شدن دوباره به حالت اولیه بر میگرده وزنش نصف شده اصلا توان راه رفتن ندارد بی حوصله و کم تحمل شده لطفا راهنمایی بفرمایید چکار کنند؟ لطفا جواب را به ایمیل آدرسم بفرستید در ضمن شیراز زندگی میکنند karimighamar0@gmail.com

آرزو (1399/12/1)

سلام مادر من ۴۰ سالشه و باد گلوی شدیددارد از چه دارویی استفاده کنه تا خوب بشه

ط ک (1399/11/23)

دخترم ۱۹ساله مضطرب و پرخاشگر بود، روانپزشک بهش تری فلو پرازین و سیتالوپرام داد، اول افسرده شد، بعد در هفته یوم، رفتارهای تهاجمی داشت و قشقرق به پا میکرد رنگش سیاه میشد چشماش درست میشد و ... تلفنی به یک روانپزشک زنگ زدم به جاش دپاکین داد، مشکلی برای پیش نمیاد ؟!! میگه سرگیجه دارم و مغزم پر فکره، چیکار کنم؟!! فقط دکترای بی‌تجربه‌ تو شهر هستند، خطری تهدیدش نمیکنه؟!!

ف.ک (1399/11/23)

باسلام.من بعد از۱۰ماه مصرف توپیرامات،به تشخیص دکتر جدیدم قرص تری فلو ۱میلی برام جایگزین شده.البته در کنارش ونلافاکسین۳۷/۵ هم روزانه میخورم. نمیدونم تجویز درستی بوده یا نه؟ برای افسردگی

امیر (1399/11/14)

سلام من این دارو رو به همراه دپاکین،پروپرانولول،کلومیپرامین، میخورم،مریضیم چیه؟!

سارا (1399/11/12)

سلام من ٢٣ سالمه تو سرم احساس رگ ب رگ شدن (حالت قلنج ) قسمت شقیقه فقط سمت چپ داشتم رفتم دکتر گفت ک از عصابته و بهم این دارو رو داد قبل مصرف شبا بى خوابى شدید داشتم ولى الان صبحا هم زود بیدار میشم و خواب راحت و طولانى ندارم میتونه از این دارو (البته داروى ریپنتین ١٠٠ هم داده ک مصرف میکنم) نمیدونم از کدومه🤦🏻‍♀️

نرگس بنائی مقدم (1399/11/10)

سلام من این دارو رو دکتر برام تجویز کردن و4روز هست که میخورم بشدت خشکی دهان دارم رگهای پروتئینی پاهام هم دچار مشکله دریچه آئودت قلبم افتادگی واره وکبد چرب گرید 1هم دارم درضمن هرروز صبح که ازخواب پاشم بشدت کسل ودقیقا وسط سرم یه حالت بی حسی وفشردگی داره بنظر شما دارو روادامه بدم بامشکلی مواجه نمیشم متاسفانه دکتراقبل ازتجویز یه شرح حال نمی گیرند

مرضیه (1399/11/8)

سلام ببخشید من چشم راست چند مدت میزنه پشت پلک نمیدونم چرا دکتر برام قرص تری فلویوپرازین تجویز کرده آیا خوبه چون عوارض داره

سحر (1399/11/8)

سلام دکتر من قصد بارداری دارم قرص تری فلوپرازین مصرف میکنم چی کار کنم ؟

معصومه عقلمند (1399/10/26)

باسلام من ۹ ساله دارم قرص تری فلئوپرازین۲ و اسنترا ۱۰۰ و دوساله کوتیاپین ۲۵ مصرف میکنم علائم آلزایمر دارم و به شدت نگرانم اصلا نمیتونم کارامو بکنم زندگی برام عین یه خوابه در صورتی که همش فکر میکنم خواب دارم میبینم و میام خونه یادم نمیاد وقایع ۳۵ سالمه و یه روانشناس بهم گفت که هرشب قرصهاتو سوهان بکش و هرشب یه دونه سوهان کشیدن رو اضافه کن یعنی امشب یه سوهان بکشم به قرص فردا دوتا پس فردا سه تا و الان دو هفته س دارم اینکارو میکنم و خداروشکر مشکلی بابت کم شدن داروها ندارم فقط نگران الزایمر زودرس هستم با پزشکمم صحبت میکنم هیچ چیزی نمیگن من باید چیکار کنم الان

لیلی (1399/6/2)

باسلام من امروز رفتم دکتر سرترالین ۵۰ میخوردم تری فلوپرازمین ۱ میلی داده میترسم بخورم چکار کنم

سامان هنرمند (1399/5/23)

سلام من مدت ۵ سال هست از‌ اختلالات روانپزشکی رنج‌ می برم امروز به یه دکتر جدید مراجعه کردم و بعد از گرفتن نقشه ی مغزی و نوار مغز تشخیص بیش فعالی درمان نشده ، میگرن و‌ افسردگی شدید دادن و گفتن دوقطبی خفیف هم هستم و برام داروهای تری فلوپرازین ۱ کاربامازپین ۲۰۰ آسنترا ۵۰ و آتوموکستین ۴۰ (دو بار در روز ) تجویز کردن آیا این داروها برای اختلالات من مفید هستند و چه کار کنم که زیاد افزایش وزن پیدا نکنم چون با داروهای ضد جنون سریع چاق میشم ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر از سایت خوبتون

سعید (1399/5/10)

سلام من دخترم۱۵سالشه دچار استرس و ترس از کرونا و بیماری بود. پزشک برایش قرص تری فلو پرازین ۱ را تجویز کرده شب اول که استفاده کرد افت فشار و ضعف شدید و تعریق زیاد شد. ضمنا قرص پروپرانول ۱۰ را هم تجویز نموده بودند که بخاطر ترس از افت ضربان مصرف نکرد . با این شرایط آیا مصرف دارو را ادامه دهد.

دکتر ژیلا سادات صدری - رزیدنت اعصاب و روان (1399/5/11)

سلام بهترهست با مراجعه به پزشکتون داروها را تغییر بدید

هانا (1399/5/8)

سلام دکترمن بخاطربی اشتهابودنم این قرص روبه همراه سیپروهپتادین برام تجویزکردن وقتی میخورم مثله سنگ میفتم میتونم بجاش کلردیازبخورم

دکتر سمانه شبان - داروساز (1399/5/8)

سلام، این دارو هیچ کاربردی در افزایش اشتها نداره و مصرفش برای این موضوع به هیچ عنوان توصیه نمیشه. شاید به علت دیگه ای تجویز شده براتون. مصرف دارو رو متوقف کنین و با پزشکتون صحبت کنین.

خانم رئیسی (1399/4/23)

سلام من ازاینکه عوارض این قرص روخوندم خیلی میترسم استفادش کنم چکاکنم راهنمایی کنید

دکتر ژیلا سادات صدری - رزیدنت اعصاب و روان (1399/4/23)

سلام اولا عوارض دارویی ذکر شده در همه ی افراد اتفاق نمی افته دوما هر دارویی یکسری عوارضی دارد و یکسری منافع که براساس اینکه منافع دارو براساس بیماری و شرح حال فعلی بیمار،بیشتر از مضرات و عوارض آن باشد پزشک برای تجویز دارو تصمیم میگیرد با این حال بهتر است در مورد ادامه یا تغییر دارو با پزشک معالجتون مشورت کنید

مارال (1399/4/8)

با سلام، من از حدود 4 ماه پیش به تشخیص دکتر 3 قرص تری فلو پرازین 1، ماپروتیلین 25 و سرترالین 50 مصرف میکنم. در این مدت در طول روز شدیدا دچار خواب آلودگی میشدم، الان حدود 10 روزه که قرص تری فلو پرازینم تموم شده و مصرف نمیکنم و خواب آلودگیم هم برطرف شده و به نظر مشکلی ندارم، من فعلا شرایط دکتر رفتن رو ندارم، میخواستم بدونم اینکه قطعش کردم مشکلی برام بوجود میاره؟ لازمه که دوباره مصرف کنم؟ یا چون تا الان مشکلی برام بوجود نیامده دیگه نخورم؟

ناشناس (1399/3/28)

سلام من به خاطر،مشکلات معدم پیش دکتررفتم چندسالی هست مشکل معده دادم وهرچه دکترداخلی،رفتم فایده نداشت پیش دکتراعصاب روان رفتم گفتن مشکل معده عصبی هست واین قرص با قرص پراپونول وقرص ماپرومتیلین۲۵‌برام نوشتن خیلی بهترشدم ولی وقتی پیش زنم میخوابم میل جنسی ندارم چجوربگم آلتم اول خوبه بنده بعدخودبه خودبی میل میشم ونمیتونم کاری کنم میخوابه ازوقتی این قرص هارومیخورم اینجورشدم یعنی مشکل ازهمین قرص هاهست وبایدچکارکنم

علیرضا (1399/2/11)

سلام.من به مدت حدود ۴ ماه و نیم قرص تری فلئوپرازین ۱ میلی و ۴ سال هست قرص سیتالوپرام ۲۰ مصرف میکنم بخاطر حمله ی پانیک و افسردگی.الان حدود ۱ هفته هست که سرخود فلئوپرازین ۱ میلی رو قطع کردم و متاسفانه تو دلم آشوب هست و اصلا آروم و قرار ندارم.به نظر شما دوباره ادامه اش بدم ؟

مبنا (1399/1/19)

سلام من قبلا دکتر برام تری فلوئوپرازین و آسنترا تجویز کردن، تو این مدت خودکشی هم داشتم، بخاطر کرونا و عدم دسترسی نتونستم برم مطب، باید مصرف و قطع کنم یا ادامه بدم؟

دکتر زهرا روشندل - متخصص اعصاب و روان (1399/2/11)

سلام. وقت به خیر لطفا حضورا به متخصص اعصاب و روان مراجعه کنید. با شرح حال مختصری که فرمودید نمیشه در مورد تشخیص و درمان تصمیم‌گیری کرد.

ناشناس (1399/1/7)

سلام من پارسال قرص تری فلوئوپرازین ۱میلی رو چند ماه مصرف میکردم بخاطر اظطراب و افسردگی همراه با الپرازولام و ایمی پرامین ۱۰ .بعدازچندماه حالم خوب شد.وبغیر از آلپرازولام که بخاطر بیخوابی میخوردم همه رو ترک کردم .الان دوباره همه اون حالات دوباره برگشتن وبا این شرایطی که پیش اومده دکترمتخصصی نیست که برم حالا همون نسخه قبلی رو ازداروخانه گرفتم ولی فراموش کردم چطوری مصرف میکردم.لطف میکنید بهم بگید ضمنا من ۵۴سالمه.

زهرا عده (1398/12/15)

یک سوال داشتم من چون سنم کمه نصف این قرص رو بخورم

مهدیه بهشتی (1398/11/29)

آیا مصرف طولانی مدت این دارو باعث فراموشی میشه

ناشناس (1398/11/11)

سلام من الان حدود یکسالو چند ماه این دارو رو استفاده میکنم چجوری بزارم کنار نمیخورم حالم بد میشه

ی ن (1398/10/26)

سلام من یک هفته شبی ۱عدد ازقرص تری فلوپرازین استفاده کردم الان پریودم به تاخیرافتاده آیا به خاطر این قرصه ممنون میشم جواب بدید

س.ص (1398/10/18)

سلام آیا این دارو جایگزین خوبی برای آلپرازولام هست ؟

حمید محمودی نیک (1398/10/11)

سلام من یک مدت سر دردجزئی دارم همراه با تاری چشم و گوشم هم زینگ زینگ میکنه و دکتر رفتم بهم قرض تری فلوئوپرازین داده.علت چیه لطفا راهنماییم کنید. ممنون

Hossein (1398/10/6)

ببخشید من هم ۸ ماه ولی نه پشت سرهم و به صورت مرتب قرص ها سرترالین۵۰ و تری فلوئوپرازین۲ را با هم مصرف می کردم الان هم که مصرف نمیکنم خیلی کم هوش شده ام؛ تکلیف چیست؟

ناشناس (1398/9/29)

سلام من میگرن چشمی گرفته ام بیش از 6ماهه و اضطراب و بیخوابی هم دارم تری فلوپرازین1 میلی مدت چهار ماهه می خورم بیخوابی زیاد شده بعد از بیماری آنفولانزا(8 روزه) چکار کنم

دکتر مروارید عالیشاه - متخصص اعصاب و روان ( روانپزشک ) (1398/9/29)

دکتر مروارید عالیشاه (متخصص اعصاب و روان): سلام.لطفا جهت اضطراب و بیخوابی به پزشک متخصص اعصاب و روان (روانپزشک) مراجعه کنید.در صورت بیخوابی ناشی از دارو،دارو را صبح ها مصرف کنید.

ناشناس (1398/9/17)

سلام ۳ماه پیش در اثر سرگیجه ناگهانی از قسمت سر و گوش زمین خوردم از آنموقع تاکنون هنگام درازکشیدن و برعکس بمدت حدود ۱۰ ثانیه سرگیجه میگیرم متخصص گوش برام قرص تری فلوئوپرازین ۱ تجویز کرده آیا این قرص در درمان موثره؟ ؟

دکتر مروارید عالیشاه - متخصص اعصاب و روان ( روانپزشک ) (1398/9/20)

دکتر مروارید عالیشاه(متخصص اعصاب و روان): بله موثر است.

ناشناس (1398/9/16)

سلام رفتم دکترامپولش راواسم تجویزکرد گفتم نفس میگیرد همین امپول راداد30 سالمه

ستایش هکی (1398/9/15)

سلام دکتر من ۱۰ ماه هست دچار سر درد شدید شدم رفتم دکتر گفته افسردگیه قرص تری فلوپرازین بهم داد اصلا برام تاثیر نداشت خودم میترسم مشکل دیگه داشته باشم غروب که میشه چشام شدید درد میگیره حالم پریشان میشه می ترسم بمیرم فکر میکنم سمت چپم سر میشه میشه بگین علتش چی

دکتر مروارید عالیشاه - متخصص اعصاب و روان ( روانپزشک ) (1398/9/19)

دکتر مروارید عالیشاه (متخصص اعصاب و روان): سلام .بررسی علت سردرد و نوع سردرد باید صورت بگیرد.به پزشک مراجعه کنید و عدم پاسخ به دارو را اطلاع دهید.

ايلين احمدي (1398/9/13)

سلام من امروز رفتم دكتر بخاطر استرس و اعصاب الان اين قرص رو ب من داده با دو بسته قرص ديگه الان ك نظرات رو خوندم ميترسم استفاده كنم لطفا راهنمايي كنيد

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/9/14)

طبق دستور پزشک دارو را استفاده کنید. جای نگرانی نیست.

م م (1398/9/12)

با سلام من به مدت کوتاهی تری فلوئوپرازین مصرف میکردم اما به علت عوارضی که نشان داد اعم از بیرون زدگی زبان و حرکت غیر عادی لب ها مصرف این دارو را به توصیه دکتر کنار گذاشتم اما هنوز عوارضش پس از سه هفته مشاهده میشود من باید چه کار کنم تا عوارضش رفع شود؟با تشکر

دکتر مروارید عالیشاه - متخصص اعصاب و روان ( روانپزشک ) (1398/9/13)

دکتر مروارید عالیشاه (متخصص اعصاب و روان):‌سلام.جهت معاینه و بررسی دقیقتر به پزشکتان مراجعه نمایید و در صورت صلاحدید ایشان توصیه به شروع مصرف داروی آنتی کولینرژیک میشود.

مهسا (1398/8/21)

ببخشید من 6سال هست ک قرص تری فلوئوپرازین1 و ایمی پرامین10 و آلپرازولام نیم ک اونم نصف میکنم مصرف میکنم. الان شک میکنم باردار باشم. خیلی استرس دارم خیلی.اگه باردار باشم چیکار باید بکنم. توروخدا راهنماییم کنید.

دکتر مروارید عالیشاه - متخصص اعصاب و روان ( روانپزشک ) (1398/8/22)

دکتر مروارید عالیشاه (متخصص اعصاب و روان): سلام .اگر باردار باشید دو داروی ایمی پرامین و آلپرازولام باید قطع گردد ولی تری فلوپرازین منعی برای مصرف در طی بارداری ندارد.

یحیط (1398/8/18)

سلام ایا داروی تری فلوءوپرازین رو میشه جایگزین تیوتیکسین کرد؟؟ لطفا جواب بدین خیلی ممنونم.

ناشناس (1398/7/17)

سلام ۳۴ سالمه الان حدود دو سال که این قرص را مصرف میکنم .بعد اگه نخورم حالت دل شیوع وچنگ زدن داخل شکمم بوجود میا د.دکتر گفته معده ات عصبی .بعد قصد بارداری دارم .اگه قرص نخورم حالم خیلی خراب میشه نمیدونم چکار کنم.

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/7/17)

مصرف تری فلوپرازین در بارداری گروه سی است که بهتر است استفاده نشود. به نظرم تحت نظر پزشک از داروی جایگزین استفاده کنید.

ساجد (1398/7/14)

با سلام مادرم الان ۱۰ ساله این قرصو و همچنین نوتریپیتیلین مصرف میکنه و حالا که ازمایش داده فریتین خونش خیلی بالاست و انزیم کبدش هم بالاست ،ایا ربطی به مصرف این قرص دارد

امیر (1398/6/28)

سلام خسته نباشید ...دکتر برای من قرص .پرانول دوبار در روز تجویز کرده ..همچنین قرص داکسپین و تری فلوپرازین..میخاستم بدونم از نظر زمانی چقد باید فاصله باشه بین این قرص ها تا تداخل نداشته باشن...ی سوال دیگه هم اینه که واقعا درصد این عوارض که برای تری فلوپرازین نوشته شده چقدر است ..درضمن دوز .١میل برای من تجویز شده باتشکر فراوان

رضايي (1398/6/28)

سلام آقاى دكتر من كم كارى تيروئيد دارم و دچار بى خوابيم يكماهه ازين دارو مصرف كردم مشكلاتم بيشتر شده چطورى بايد قطعش كنم

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/6/28)

اگر تری فلوپرازین برای شما داروی مناسبی نبوده است برای تغییر دارو به پزشک مراجعه کنید.

سعید (1398/6/20)

سلام من سردرد دارم که احتمالا مربوط به سینوزیته, دکتر چرک خشک کن داده قرص سرما خوردگی و تری فلوپرازین, علت اینکه قرص اعصاب رو بهم داده چیه!!!?

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/6/20)

احتمالا به تشخیص پزشک سردردهای شما با استرس مرتبط بوده است.

عاطفه (1398/6/14)

تری فلوپرازین رو روزی دوبار مصرف میکنم ک گاهی پاهام و دستم لرزش داره با پزشکم مشورت کردم قرص پرانول تجویز کردن ولی باز هم بعد دو هفته لرزش ها تکرار میشن باید چیکار کنم؟ه

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/6/15)

به نظرم بهتر است با نظر پزشک دارو را تغییر دهید.

ناشناس (1398/6/11)

من تپش و اضطراب دارم دكتر برام تجويز كرد قصد بارداري دارم و الان مجدد دو هفتس ميخورم روزي يك ميلي گرم وقتي نميخورم اصلا نميتونم راحت بخوابم چيكار كنم

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/6/18)

در صورتی که در حال حاضر نمی توانید دارو را قطع کنید بهتر است از باردار شدن جلوگیری کنید چون مصرف این دارو در بارداری مجاز نیست

مینا (1398/6/3)

سلام ، دکتر برای همسرم ب دلیل مشکلات گوارشی تری فلو پرازین نوشتن، از وقتی این قرص میخورن بشدت بی میل جنسی شدن ، لطفا راهنمایی کنید مصرف قطع کنن؟

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/6/3)

چنین عوارضی برای تری فلوپرازین نسبتا شایع است. برای تغییر دارو به پزشک مراجعه کنید.

محبوبه سورتیچی (1398/5/22)

سلام مادر من تری فلوئوروپرازین5 رو الان بیست سال مصرف میکنه الان حدود یک ماهه ک تدریجی داره ترکش میکنه دو سه روز ک یک چهارم رو قطع کرد عوارض شدید سرگیجه و تهوع و گرفتگی زبان و... داره نمیدونم دوباره مصرف کنه یا نه میشه راهنمایی کنید

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/5/23)

به دلیل این که ۲۰ سال است مادر شما این دارو را مصرف می کرده اند قطع دارو در طول یک ماه کاهش سریع محسوب می شود. بنابر شرایط بیمار شما تصمیم در خصوص بازگشت به درمان و یا قطع دارو باید به تشخیص پزشک انجام شود

م م (1398/5/8)

سلام ببخشیدمن بامصرف یکماه ازاین قرص هرشب الان دوره عادت ماهیانم به تاخیرافتاده

مهدی قدس (1398/5/2)

حداکثر مقداری که در روز تجویز میشه چقدره ؟ چون برادرم روزی ۲۰ میلیگرم مصرف داره ولی باز هم توهم و هزیان داره

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/5/2)

حداکثر دوز خوراکی ثبت شده در منابع ۶ میلی گرم روزانه است و توصیه شده که نباید این مقدار بیش از ۱۲ هفته استفاده شود.

ط ع (1398/4/30)

ببخشید می خواستم سوال کنم که مصرف این دارو بر عادت ماهانه یا قطع ان چه تاثیری دارد.

چنانچه در خصوص "تری فلوپرازین " سوالی دارید، عارضه خاصی مشاهده نموده اید و یا مطلب ویژه ای به نظرتان می رسد با دیگران به اشتراک بگذارید

Click to Change image

آگهی های عمومی

گلوتریو امگا3 شیاف ایبوپروفن شربت نوسکاف اپلیشکن اندرورید و آی او اس دارویاب-app drug info