لوامیزول

داروهای ضد کرم

دریافت اپلیکیشن دارویاب در کدام داروخانه موجود است؟
  • اطلاعات دارویی
  • مقدار مصرف
  • مصرف در بارداری
  • اشکال دارویی

اطلاعات تخصصی

موارد مصرف لوامیزول

لوامیزول در درمان آلودگی به کرم های گرد، به ویژه آسکاریس، و نیز آلودگی به کرم های قلابدار مصرف می شود. این دارو به عنوان محرک سیستم ایمنی بدن در بیماری های عفونی باکتریایی یا ویروسی، آرتریت روماتوئید و نیز به عنوان داروی کمکی در درمان بیماری های بدخیم مصرف می شود.

مکانیسم اثر لوامیزول

لوامیزول با فلج ساختن عضلات کرم موجب دفع آن می شود. به عنوان محرک سیستم ایمنی، از طریق تعدیل پاسخ های ایمنی سلولی موجب بهبود کار سلول های Tمی شود.

فارماکوکینتیک لوامیزول

لوامیزول به سرعت از مجرای گوارش جذب می شود. غلظت پلاسمایی دارو 4-5/1 ساعت پس از مصرف دارو به اوج خود می رسد. نیمه عمر دارو 4-3 ساعت است و به طور گسترده در کبد متابولیزه شده و عمدتاً از طریق کلیه ها دفع می گردد.

منع مصرف لوامیزول

این دارو در بیماران مبتلا به عیب کار کبد یا اختلالهای خونی نباید مصرف شود.

عوارض جانبی لوامیزول

مصرف دارو در درمان آلودگی به کرم های روده معمولاً به خوبی تحمل می شود و عوارض جانبی دارو محدود به تهوع، استفراغ، درد شکم، سرگیجه و سردرد می شود.

تداخلات دارویی لوامیزول

مصرف همزمان این دارو با فراورده های حاوی الکل ممکن است موجب بروز واکنش های شبه دی سولفیرام شود. مصرف همزمان لوامیزول با فنی توئین و وارفارین ممکن است موجب بروز افزایش غلظت پلاسمایی فنی توئین و افزایش فعالیت ضد انعقادی وارفارین شود.

هشدار ها لوامیزول

1- در صورت ابتلای بیمار به ضعف مغز استخوان، عفونت و حساسیت به لوامیزول، این دارو باید با احتیاط فراوان مصرف شود.
2- قبل از شروع درمان، شمارش کامل گلبول های خون و پلاکت ها توصیه می شود.

دارو های هم گروه لوامیزول

آلبندازول ایورمکتین مبندازول
نیکلوزماید پرازیکوانتل پیرانتل
پیروینیوم پاموات
گروه C

در شرايط خاص و نظارت ويژه پزشك قابل استفاده است: مطالعات حیوانی مواردی از عارضه جانبی برای جنین نشان داده است و مطالعات انسانی به اندازه کافی در دست نیست. منافع دارو در مقابل خطرات احتمالی، تعیین کننده مصرف یا عدم مصرف این دارو در دوران بارداری است.

کد ژنریک نام شکل دارویی پرخطر دما حیاتی برچسب هشدار بالا
00742
00741

رضایی زاده (1400/2/23)

سلام .پسرم سندرم نفروتیک داره وگاهی پیشنهادشده لوامیزول مصرف کنه .درتحقیقاتی که روی افراد بااین بیماری بود ه وبررسی کردم این داروموًثر شناخته شده .درمورد دوز مصرفی نظرها متفاوته اگه کسی نظری داره لطفا اعلام کنه .ممنون .واینکه دوره مصرف مهمه یا به صورت دائم میشه مصرف کرد.

چنانچه در خصوص "لوامیزول" سوالی دارید، عارضه خاصی مشاهده نموده اید و یا مطلب ویژه ای به نظرتان می رسد با دیگران به اشتراک بگذارید

Click to Change image

آگهی های عمومی

گلوتریو امگا3 شیاف ایبوپروفن شربت نوسکاف اپلیشکن اندرورید و آی او اس دارویاب-app drug info