دکتر علی نوری فیروزی

دکتر علی نوری فیروزی

داروساز

داروساز

معرفی دکتر علی نوری فیروزی

پرسش و پاسخ با دکتر علی نوری فیروزی

سوال جدید

آدرس و تلفن دکتر علی نوری فیروزی

سالم ناصری (1399/9/5)
سلام خواستم بدونم.ایا امپول اریتروپیتین بتا ۴۰۰۰ با امپول اریتروپیتین اپرکس ۴۰۰۰ فرق دارد
سلام، خیر از نظر اثربخشی بین اریتروپوئتین بتا (سیناپوئتین) با اریتروپوئتین آلفا (اپرکس) تفاوتی وجود ندارد تنها در مقدار جذب دارو و حذف دارو از بدن بین این دو تفاوت های مختصری وجود دارد.
سعید جهانپور (1399/9/2)
سلام آقای دکتر.خسته نباشید. ممنون که تواین شرایط هستید و راهنمایی میکنید. من مدتیه احساس سنگینی روی قفسه سینه دارم ویه سوزش کمی توی معدم.یه‌وقتی انقدر منو به تنگنا میبره که به مرگم راضی میشم.تعریق سرد و گرم و بیقراری نمیذاره بشینم. البته قبلا واسه بی اشتهایی سیپروهپتادین میخوردم بعد شیکوریدین خوردم که الان قطع کردم. چون ام اس هم دارم تو این شرایط بیرون نمیرم ممنون میشم راهنمایی کنید که نکسیوم برام خوبه یانه.
سلام، از لطف شما ممنونم. تشخیص بیماری و تجویز دارو بر عهده پزشکان محترم هست بهتر بود سوال خود رو از ایشان می پرسیدید. سوزش سر دل ممکن است خود با بیماری و مشکلات دیگری علائم مشترکی داشته باشد و با توجه به بیماری زمینه ای شما با عوارض داروهای مصرفی شما هم ایجاد شود بنابراین تشخیص افتراقی آنها مهم است، تا زمان مراجعه و یا مشورت از پزشک می توانید از نکسیوم یا داروهای هم دسته ۱ عدد نیم ساعت قبل از صبحانه استفاده کنید.
محیا فرشچی (1399/9/1)
سلام دکتر ببخشید همسرم چون سرفه داشت کپسول ژلو کاف مصرف کردن مجبور شدن تست اعتیادبدن برای استخدامی امکان داره جواب تست مثبت بشه بخاطر کپسول ژلو کاف؟ ممنونم
سلام، بله احتمال مثبت کاذب شدن آن وجود دارد، ولی مثبت شدن تست اعتیاد با دکسترومتورفان (ژلوکاف) به اینکه چه نوع ماده مخدری توسط آزمایشگاه بررسی می شود و حساسیت کیت تشخیصی آزمایشگاه چقدر باشد و میزان مصرف دارو توسط بیمار هم در ارتباط است بنابراین ممکن است علی رغم مصرف این دارو نتیجه تست همچنان منفی باشد و قطعی نیست اما امکانش هست.
سید نورالدین حجازی (1399/8/30)
سلام من ریفلاکس معده دارم. در حال حاظر کپسول لانزو 15 و سوکرالیفت500 و باکلوفن 10 میخورم. آیا مشکلی نداره؟
سلام، خیر مشکلی نداره. مطابق تجویز پزشکتان عمل کنید.
سمیرا جوادی راد (1399/8/28)
سلام دکتر پسرم دوسال و سه ماهشه بدون علایم سه وز تب ۳۸ونبم داشت تا ۳۹ هم رفت سه روز آستامینوفن دادم جواب نمی داد پروفن دادم پایین میومد، بعد کوا موکسی کلاو و ۶۴۳ هر ۱۲ ساعت ۵ سی سی میدم بهتر شده دیگه پروفن نمیدم تا چند روز کو آ موکسی رو ادامه بدم
سلام، به هیچ وجه نباید آنتی بیوتیک رو بدون تجویز پزشک سرخود استفاده کنید چراکه نه تنها موثر نیست بلکه با ایجاد مقاونت میکروبی در بیمار و جامعه در آینده اثرات زیانباری می رسانید. طول دوره مصرف آنتی بیوتیک تنها پس از معانیه بیمار و تشخیص لزوم مصرف توسط پزشک تعیین می شود.
ناصح فتاحی (1399/8/26)
سلام دکتر جان ببخشید این داروی نکسیوم پیدا نمیشه از کجا پیداش کنم
سلام، می توانید از برندهای داخلی موجود در بازار همچون ازونیوم استفاده کنید.
کیوان باب سور (1399/8/26)
سلام اقای دکتر خستە نباشید من 30سالمه و دیسک کمر خفیف دارم دکتر برای درد سیاتیکم قرص ولتادک تجویز کرده ولی امروز برای اولین بار که مصرف کردم یه سوزش عجیبی در معدم احساس میکنم ایا به نظر شما باید قطعش کنم مصرفشو؟
سلام، در صورتی که سابقه زخم معده و یا زخم معده فعال ندارید می توانید دارو را بعد از غذا و با معده پر و یا با یک لیوان شیر میل کنید. در صورت ادامه داشتن علائم مصرف پنتوپرازول 40 یا داروهای هم دسته 1 عدد نیم ساعت قبل از صبحانه نیز به کاهش عوارض کمک می کند.
اعظم رضایی (1399/8/26)
باسلام مادر ۶۸ ساله ای دارم که بعلت نارسایی شدید میترال نیتروکانتین ۶.۴را هر۸ ساعت مصرف می‌کند اما بعد ازمدتی دچار بیقراری ، توهم، فراموشی ، استرس، هذیان شده است آیا از عوارض این دارو میباشد لازم به ذکر است ممکن است گاهی فاصله دو دوز دارو به ۵ ساعت هم برسد لطفا راهنماییم کنید
سلام، چه مدت است که از دارو استفاده می کند؟ و از چه زمانی این علائم شروع شده است؟ مواردی که به عنوان عوارض دارو مطرح کردید مستقیماً جزء عوارض شایع و مطرح با این دارو نیست، بیشتر این انتظار وجود دارد که با مصرف این دارو در فرد (به خصوص در اوایل درمان) سردرد، گیجی و افت فشار خون که خود را به خصوص در هنگام تغییر وضعیت فرد از حالت خوابیده به نشسته و از حالت نشسته به خوابیده نشان می دهد رخ دهد. بنابراین بیمار در هنگام مصرف این دارو باید از تغییر وضعیت ناگهانی اجتناب کند. علی رغم آن این پتانسیل وجود دارد که هر عارضه ای با داروی مصرفی فرد به وجود بیاید بنابراین توصیه می کنم اگر این عوارض و علائم ادامه یافت و یا تشدید شد حتماً به پزشک خود مراجعه کنید تا بررسی دقیق تری صورت گیرد. در مورد نحوه مصرف تنها پزشک شما می تواند نظر بدهد و بنابراین از تغییر میزان دارو به صورت خودسرانه باید بپرهیزید اما در مورد فاصله دوز دارو برای پیشگیری از تحمل به این دارو بهتر است یک دوره 12 ساعته در شبانه روز بیمار دارو را دریافت نکند یعنی اگر روزی 3 بار توسط پزشک ایشان تجویز شده دارو را 8 صبح، 2 ظهر و 8 شب میل کند اما در برخی موارد بیمار علائم بیماری اش در شب و یا ابتدای صبح نمود بیشتری دارد بنابراین ممکن است پزشک تصمیم بگیرد برای کنترل این شرایط که این فاصله 12 ساعته در طول روز باشد و نه شب. بنابراین در نهایت تصمیم به نحوه مصرف با پزشک شما خواهد بود که بر شرایط بیمار آگاه است.
حسین اکبری (1399/8/26)
سلام اقای دکتر من 39 سالمه وچند سالی میشه که سالی دو یا سه بار احساس درد خیلی کم بیسشتر شبیه اینه که فکر میکنی سر دلم یه چیزی مونده و این از سمت پشت شانه هم احساس میشه ودر هنگام خستگی یا زمانی که عصبی میشم بیشتر بروز پیدا میکنه ومشکل دیگه هم ندارم اشتهام خوبه وزنم هم کم نشده ومشکل بلع هم ندارم ممنون میشم راهنمایی فرمایید
سلام، متاسفانه از آنجایی که تشخیص بیماری در تخصص پزشکان محترم است من کمکی در این زمینه نمی توانم انجام دهم. اما در مقام مشاور و مشاوره، اگر دردی دارید که به نقاط دیگری از بدن انتشار پیدا می کند معمولاً نشاندهنده شرایطی است که باید پزشک (حداقل یک پزشک عمومی) بیمار را حضوری بررسی و معانیه کند مخصوصاً اگر درد به بازو و پشت شانه چپ هم انتشار داشته باشد و با داروهای کاهش دهنده ترشح و اسید معده بهبود نیابد. موفق باشید.
آرش آزما (1399/8/23)
سلام جناب دکتر خسته نباشید من ۵سال است قرص سرترالین مصرف میکنم ابتدا از زولوفت شروع کردم بعد که کمیاب شد سرترالین هگزال متاسفانه الان هم کمیاب شده وباید آسنترا مصرف کنم میخواستم بدونم عوارضی برام نداره و کیفیتش مانند دو نمونه قبلی هست؟
سلام، در مورد مصرف این دارو به صورت طولانی اگر زیر نظر پزشک هستید و ایشان شرایط شما را تحت نظر دارن مشکلی وجود ندارد. در مورد تفاوت بِرَند هم، دارو یکی است و در کل تفاوتی ندارد.
زهرا رضایی (1399/8/23)
خوردن ۵ تا قرص استی تاور ۱۰ چه عوارض جانبی خطرناکی میتونه داشته باشه ؟؟میشه در موردش توضیح بدید.درمانش چیه ؟؟؟
سلام، چه دلیلی وجود داره که ۵ عدد از این قرص را با هم استفاده کنید؟ این میزان دارو را یک فرد بزرگسال استفاده کرده و یا کودک؟ مصرف ۵۰ میلی گرم از این دارو منجر به عارضه جدی نخواهد شد احتمال بروز اسهال، درد شکمی، تهوه و استفراغ، افزایش فشار خون، بی خوابی محتمل است. بنابراین نیاز به درمان خاصی نیست تنها باید فرد از بابت علائم مسمومیت احتمالی تحت نظر باشد. اگر به اشتباه استفاده شده حتماً در مصرف این دارو دقت بیشتری کنید.
بدون نام (1399/8/22)
من کمر درد داشتم رفتم دکتر داروی زدافسردگی نوشته چرا برایم سوال شده آسنترا ۱۰۰ ودوکسپین ۲۵ ممنون میشم جوابم بدین
سلام، مصرف خیلی از داروها محدود به یک کاربرد و محدود به دسته دارویی آن نمی شود. این داروهایی که گفتین در درمان دردهای مزمن استفاده می شود حتی اگر افسردگی، اضطراب و یا هر نشانه شبیه به آن در فرد وجود نداشته باشد. این داروها در دردهای مختلفی مثل دردهای نوروپاتیک، درد های کمری و ... استفاده می شود. نحوه دقیق اثرگذاری این داروها کاملاً مشخص نشده است ولی دیده شده مصرف این داروها گرچه ممکن است در کوتاه مدت مشخص نشود اما در طولانی مدت و بعد از گذشت چند هفته اثرات مشخص می شود و در بهبود وضعیت بیمار کمک کننده هستند. بنابراین مطابق تجویز پزشک داروها را مصرف کنید.
قدرت اله ملکی (1399/8/19)
چند ماهه که روزی دو عدد آسنترا100مصرف میکنم امشب اشتباهی با فاصله دو ساعت دو عدد خوردم میخواستم ببینم خطرناکه یا نه؟
سلام، خیر مشکل جدی پیش نخواهد آمد اما لازم است از این به بعد با دقت بیشتری دارو ها را استفاده کنید.
علیرضا قلی زاده (1399/8/17)
سلام دکتر گوشام گرفته و هم ته زبانم دردی داره.. با این قرض قابل رفع هست؟
سلام، نام دارو برای من نمایش داده نشده. به علاوه بهتر است حضوراً معاینه شوید. تجویز دارو از طریق مجازی ممکن نیست.
سالار (1399/8/17)
سلام خسته نباشید. من سردرد و گلو درد دارم رفتم دکتر گفت مشکوک ب کرونا قرص داد بهم بعد تست کرونا هم بده ولی امکانش خیلی سخته برای من حالا واجبه تست بدم؟
سلام، تو این موارد بهتر است با خود پزشک معاین صحبت کنید که شما را معاینه کرده از حال و شرایط و احیاناً آزمایشات شما آگاه است. اگر مشکوک به کرونا هستید و علائم شما خفیف است و تب ندارید و یا تب خفیف دارید اما بیماری زمینه ای ندارید می توانید با رعایت پروتکل های مشخص همچون قرنطینه ۲-۳ هفته ای خود در منزل به دور از دیگر افراد خانواده و رعایت دیگر اصول بهداشتی و مراقبتی بدون انجام تست دوره درمان خود را کامل کنید. اگر تب دارید و بیماری زمینه ای هم دارید بهتر است تست داده و تحت مراقبت بیشتری باشید. اگر علائم با گذشت زمان بیشتر شد و یا علائم به نفع covid19 همچون تب بالا، کاهش حس چشایی و بویایی حتماً به پزشک جهت بررسی بیشتر مراجعه کنید.
حمید صادقی (1399/8/16)
سلام مادر من لوزاتران۲۵ مصرف میکرد الان بجای لوزاتران برداشته قرص آتنولول۱۰۰مصرف میکنه دچار سردرد و سوزش در سر شده راه حل چیه
سلام، چرا لوزارتان را به آتنلولول تغییر داده؟ پزشک تصمیم گرفته و یا خودشان تغییر داده اند؟ علی رغم اینکه لوزارتان و آتنولول هردو در درمان پرفشاری خون کاربرد دارن اما در جزئیات با هم تفاوت هایی دارند. بنابراین سرخود آتنولول را به جای لوزارتان جا به جا نکنید.
محمد حسینی (1399/8/14)
سلام دکتر جان : آیا قرص آسنترا با قرص پاروکستین تداخل دارویی دارد
سلام، مصرف توام این دو دارو چندان توصیه نمی شود جزء اینکه پزشک شما بنا به دلایلی تصمیم به تجویز هردو بگیرد در این موارد باید فرد مراقب بروز علائمی همچون افزایش حرارت در بدن، تعریق، لرزش، انقباض های ناخودآگاه و ناگهانی در عضلات، اسهال باشد و در صورت بروز این علائم پزشک خود را مطلع کند.
سمیه (1399/8/11)
سلام، مادرم قرص گلورنتا ۱۰/5 روزی ۱ عدد مصرف میکنه البته از امروز شروع کرده ، اینکه دکترش گفت این قرص فشار خونشم تنظیم میکنه، منم امروز قرص فوروزمایدشو ندادم، مث اینکه نسبت ب روزای پیش تعداد دفعات ادرار مادرم کمتر شده، میخاستم بدونم ایا میتونه قرص فوروزماید رو هم در کنار قرص گلورنتا مصرف کنه؟
سلام، فشار خون مادر شما چه مقدار است؟ آیا این فشار خون کنترل شده هست یا نه؟ آیا تنها فروزماید استفاده می کنند؟ فروزماید خود مقداری باعث افزایش در قند خون می شود بنابراین مصرف آن در افراد دیابتی اگرچه ممنوع نیست اما نیازمند بررسی بیشتر قند خون فرد دیابتی در صورت لزوم و ناچاری وجود دارد به علاوه فروزماید اثرات کاهش فشار خون سریع ولی محدودی دارد و بعد از مدتی مصرف، اثرات کاهش فشار خون چشمگیری نخواهد داشت و معمولاً تنها به دلیل کاهش فشار خون فروزماید به بیمار تجویز نمی شود احتمالاً پزشک شما هدف دیگری از مصرف فروزماید علاوه بر کاهش فشار خون دنبال می کند بنابراین قطع سرخود آن توصیه نمی شود.در ارتباط اثر تنظیم فشار خونی گلورنتا احتمالا منظور پزشک وجود احتمالی تداخل مصرف گلورنتا با فروزماید به واسطه احتمال افزایش دفع ادرار و از دست دادن مایعات بدن و افت فشار خون به ویژه در هنگام تغییر وضعیت باشد چون خود گلورنتا به تنهایی اثر کاهنده فشار خون ندارد. از نظر من فروزماید رو مطابق پزشکی که برای مشکلات فشار خون تجویز کرده استفاده کنید و نیازی به قطع مصرف نیست به خصوص اگر داروی دیگری برای فشار خون مصرف نمی کنند و یا از مشکلات دیگری علاوه بر فشار خون هم رنج می برن که نیاز به مصرف فروزماید هست منتهی به دلیل احتمال افت بیشتر فشار خون حتماً در اوایل شروع مصرف با دستگاه فشار سنج خانگی فشار مادرتان را زیر نظر داشته باشید به خصوص در هنگام تغییر وضعیت از حالت خوابیده به نشسته و نشسته به ایستاده توصیه کنید به آهستگی و با احتیاط انجام دهند و در نهایت حتماً یه مشورت هم از پزشک متخصص قلب و عروق بگیرید تا نظر ایشان هم در ارتباط نیاز به ادامه مصرف فروزماید با توجه به میزان فشار خون مادرتان تصمیم دقیق تری بگیرن.
عبدالغنی شجاع حسین ابادی (1399/8/10)
سلام وقت بخیر من سرفه خشک همراه باخوارش گلو واب ریزش بینی دارم معدم هم میسوزد چه دارویی استفاده کنم
سلام، در ابتدا عرض کنم که تشخیص بیماری و تجویز دارو در حیطه وظیفه پزشکان محترم است و بهتر بود سوال خود را از ایشان می پرسیدید. سرفه و درد و خوارش در گلو نیازمند معاینه حضوری است تا زمان مراجعه به پزشک می توانید شربت دیفن هیدرامین ساده را هر 8 ساعت 1 قاشق غذاخوری ابتدا غرغره و سپس میل کنید، استفاده از آب نبات های سرد به خصوص حاوی اسانس اکالیپتوس به همراه ویتامین سی هر 1-2 ساعت مکیدنی نیز در تسکین علادم مفید است.
محمد رحیم پور (1399/8/10)
عرض سلام و وقت بخیر دارم خدمتتون... بنده 18 سالمه و برای مشکلات بی اشتهایی و لاغری گیش متخصص اعصاب و روان رفتم... زمانی ک گفتم سردرد دارم و احتمالا میگرنی هستش برام اورلپت 200 مینو رو تجویز کرد... الان ک دارم عوارض و فواید دارو رو میخونم یخورده مضطرب شدم و ترس از مصرفش دارم... ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام، وقت شما هم به خیر. اینکه میگین به پزشک گفتین سردرد دارین و احتمالاً میگرنی هست چه طور متوجه شدین؟ پزشک قبلاً تشخیص داده؟ تشخیص سردرد میگرنی البته که توسط هر پزشکی قابل انجام است ولی بیشتر در تخصص پزشکان مغز و اعصاب هست توصیه می کنم ابتدا از پزشک مغز و اعصاب هم مشورت بگیرید. داروی اورلپت یکی از داروهای خوب در خط اول درمان برای پیشگیری از سردرد در بیماران دچار سردرد میگرنی هست این دارو هم مثل هر داروی دیگری ممکن است در کنار اثرات مفید درمانی یکسری عوارض جانبی هم داشته باشد که دلیلی بر نگرانی و تصمیم به عدم مصرف نیست چرا که عمده این عوارض در همه افراد پیش نمی آید و بخشی از آن ها قابل تشخیص و پیشگیری است. بیشترین عارضه و شایع ترین عارضه این دارو که تقریباً در اکثر افراد پیش می آید اثرات بر گوارش فرد و ایجاد حالاتی از تهوع، حس پری سر معده هست که با مصرف دارو با پوشش روده ای (مثل اورلپت) و یا مصرف با معده پر دارو به میزان خوبی کاهش می یابد. اورلپت را در صورت دستور روزی ۱ بار شب ها ۱ ساعت قبل یا ۲ ساعت بعد از شام میل کنید. عارضه شایع دیگر ایجاد حالاتی از آرام بخشی، رخوت و خواب آلودگی است که با مصرف شب هنگام اثر آن بر فعالیت روزمره فرد کمتر می شود. این دارو ممکن است ایجاد افزایش در وزن هم کند که با توجه به اینکه شما لاغر هستین مشکل خاصی ایجاد نمی کند.

صفحه 1 از 44

سوال پزشکی / دارویی خود را از "دکتر علی نوری فیروزی" بپرسید

Click to Change image
گلوریپا، کنترل قند خون و فراتر از آن مرهم سفید بتاهیل ونوستات سافت ژل ویزی اکت 3 جالینوس محلول ضدعفونی دکتر کر داروسازی آفا شیمی استخدام اینستاگرام دارویاب اپلیشکن اندرورید و آی او اس دارویاب-app drug info
تازه های دارویی
دارو های پر مصرف ایران

تدوین فرمولاری دانشگاه های علوم پزشکی در سامانه دارویاب