دکتر علی نوری فیروزی

دکتر علی نوری فیروزی

داروساز

داروساز

معرفی دکتر علی نوری فیروزی

پرسش و پاسخ با دکتر علی نوری فیروزی

سوال جدید

آدرس و تلفن دکتر علی نوری فیروزی

Sohil zorabadl (1399/12/7)
دیشب یه قرص کلو دین خورم اگه ب بیمارستان نمی ردن. البته دکتر فشار خون گرفت 8روی18 بود
سلام، متوجه این سوال شما نشدم.
Sohil zorabadl (1399/12/7)
من 6 روزه متادون رو گشتم کنار رفتم دکتر بی پدرین داده با گاباتین پرانول2الپلرازام داده می خام شنبه تست اعتیاد چند کاره 5 تایی هست تست من مثبت میشه یا ممنون از لطتون
سلام، جواب قطعی نمی توان به این سوال داد چرا که طول مدت مصرف دارو، دوز مصرف دارو و اینکه تست اعتیاد برای ردیابی چه موادی باشد می تواند جواب تست شما مثبت و یا منفی شود. تست اعتیاد ۵ کاره معمولاً شامل متادون می شود اگرچه معمولاً شامل داروهای مشابه آلپرازولام نمی شود. البته داروهای آلپرازولام و داروهای هم دسته در تست های ادراری قابل ردیابی هستند. اگر ۶ روز است که کاملاً متادون مصرف نمی کنید احتمال تشخیص آن در آزمایش ادرار بسیار کاهش می یابد.
جعفرکریمی (1399/12/7)
سلام خسته نباشید آقای دکتر من مدت دوسال امپرازول ونزدیک یک ساله پنتوپرازول مصرف میکنم ایاداروی دیگری هست که بجای پنتوپرازول مصرف کنم هرموقه که دارو را قطع میکنم دوباره سوزش شدید وزیادشدن اسید معده شروع میشه اگه میشه راهنمایی کنید
سلام، اگر سوزش معده و رفلاکس طول کشیده دارید حتماً باید بیشتر توسط پزشک متخصص بررسی شوید. مصرف امپرازول، پنتوپرازول و داروهای هم دسته تنها از تولید و ترشح اسید معده در بازه مصرف دارو جلوگیری می کنند و اگر مشکل زمینه ای در ایجاد این شرایط نقش داشته باشد بر آن عامل موثر نیست. بنابراین ارجاع به متخصص ضروری به نظر می رسد. بین امپرازول، پنتوپرازول و دیگر داروهای هم دسته در دوز معادل هیچ برتری خاص درمانی وجود ندارد و تنها تفاوت در تداخلات دارویی و تاثیرپذیری این داروها از اسید معده برای جذب دارو است بنابراین اگر با امپرازول و پنتوپرازول علائم کنترل می شود نیازی به مصرف دیگر داروهای هم دسته نیست و در نهایت برای بررسی بیشتر به پزشک متخصص داخلی و یا گوارش مراجعه نمایید.
رحمان عباسی (1399/12/4)
باسلام من چند روزه مواد رو ترک کردم الان بیست روز از ترک داره میگذره ومن خیلی دارم اذیت میشم ...میخواستم ببینم اگر لورازپام استفاده کنم واسه بیخوای ...واسه چند روز آیا بعد قط کردنش باید خماری ای قرص را هم بکشم.
سلام، اعتیاد به مواد مخدر را باید زیر نظر پزشک در مراکز درمانی ترک کنید تا به تدریج اعتیاد به این مواد در شما از بین برود. مصرف لورازپام در این شرایط بدون بررسی شرایط شما توسط پزشک توصیه نمی شود.
فریبا حسینی (1399/12/4)
سلام آقای دکتر پسر من 2 سالشه حرف نمیزنه گاهی اوقات بی خودی میخنده و جیغ میزنه با عصبانیت و دندونای روی هم دیگه سابیده شده میاد سمتم تنهایی رو ترجیح میده ارتباط نمیگیره با ما به پزشک برای تمام علامت هاش مراجعه کردم گفت احتمالش زیاد اوتیسم باشه این قرصو تجویز کرد الان یبوست داشته بدتر شده به نظرتون چیکار کنم ممکنه با تمام این علامت ها اوتیسم نداشته باشه خواهش میکنم بگید
سلام، در ارتباط تشخیص اینکه فرزند شما اوتیسم دارد کمکی نمی تونم انجام بدم بهترین فرد برای تشخیص پزشک شما هست. نام دارو برای من نمایش داده نشده لطفاً مجدد سوال خود را با ذکر نام دارو مطرح کنید.
وحید نمازیخواه (1399/12/1)
سلام وقت بخیر آیا قرص لوزارتان 25 و آسنترا 50 را همزمان با هم میشه استفاده کرد یا باید بین آنها فاصله زمانی ایجاد کرد؟ اگر فاصله زمانی لازم دارند چه مقدار کفایت میکنه؟ ممنون
سلام، خیر تداخلی مطرح نیست.
فلاح (1399/11/29)
با سلام .دخترم کپسول اتوموکسیتین رو به هیچ وجه نمی خوره حتی با ژله و بستنی و ماست هم دادم .نخورد.دکترش میگه اگر نخورد نده.الان درحال حاضر کاردرمانی و گفتار درمانی می‌ره و ریسپریدون می خوره .می خواستم ببینم راه وجود داره که کپسول رو بخوره یا جایگزینی وجود داره ؟ و اینکه اثر این دارو حدی هست که با فشار و زور بهش بخورونم ؟
سلام، ضمن آرزوی سلامتی برای فرزند شما، در ابتدا نفرمودید به چه منظور دارو را مصرف می کند؟ در جواب سوالتان خیر کپسول های آتوموکستین نباید باز شود که با ماست و ... مخلوط شود. اگر به مصرف آن تحمل ندارد دارو را مصرف نکنید. همان دستور پزشک را اجرا کرده و ریسپریدون را مصرف کنید.
ز.فضائلی (1399/11/28)
سلام وقت بخیر.مادرم حدود ۷۰ سالشونه و حدوداً ۲۰ ساله که یبوست شدیدی دارن .خیلی روشها رو انجام دادن چه گیاهی چه دارویی ولی هیچ نتیجه ای نگرفتن.گاهی اوقات هم چند روز، دفع ندارن.البته قبل از این موضوع ناراحتی اعصاب پیدا کردن وبر اثر داروهای اعصاب به این مشکل برخوردن.خواستم بدونم میشه از شربت لاکتوز استفاده کنن.اگه میشه به چه اندازه.البته رودهاشون هم تنبل شده.ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام، وقت شما هم به خیر. یبوست طول کشیده به این مدت طولانی حتماً باید زیر نظر پزشک باشد. سالمندان بدلیل شرایط فیزیولوژیک بدن در این سن به علاوه تحرک و فعالیت کمتر بیشتر از بقیه مستعد ایجاد یبوست هستند. در درمان یبوست این افراد استفاده از ملین های محرک مثل بیزاکودیل و سنا به صورت طولانی مدت موجب کاهش تحرک روده و افزایش وابستگی آن به مصرف این فراورده ها می شود و بنابراین توصیه نمی شود. در این افراد علاوه بر توصیه های معمول به رعایت رژیم غذایی مثل مصرف کافی فیبر و سبزیجات، مصرف کافی آب در طول روز و پرهیز از موادی که موجب یبوست می شود مثل سیب زمینی به صورت آب پز، مصرف ماست به مقدار زیاد و ... توصیه به مصرف فراورده های ملین امن برای مصرف طولانی مدت مثل فراورده های حجم دهنده مدفوع پسیلیوم و مسیلیوم، PEG یا پلی اتیلن گلیکول (پیدرولاکس) و لاکتولوز می شود. شربت لاکتولوز را روزانه ۲ قاشق غذاخوری میل کنید در صورت نیاز این مقدار به ۳ قاشق در روز نیز قابل افزایش است. در طول مصرف دارو آب کافی در طول روز مصرف نمایید.
مجتبی مشتاقی (1399/11/27)
سلام اقای دکتر خوبین من چند سال پیش تنگی نفس داشتم رفتم پیش دکتر گفتن آلرژیه قرص تلفست 180 دادن خوب شدم الان دوباره تنگی نفس دارم میتونم دوباره قرص تلفست مصرف کنم؟؟؟؟میشه جواب بدین ممنونم میشم
سلام، ممنونم. تنگی نفس می تواند علت مختلفی داشته باشد که آلرژی یکی از آن ها است بنابراین توصیه مصرف دارویی که شرایط مشابه رو پیش تر بهبود داده برای شرایط جدید صحیح نیست نیاز است حتماً تنگی نفس شما بررسی شود به خصوص اگر همراه دیگر علائم باشد. تنها اگر تنگی نفس به علت واکنش حساسیتی به یک محرک باشد این دارو می تواند کمک کننده باشد.
مرتضی صفری (1399/11/25)
سلام اقای دکتر چند وقته من سوزش ادرار دارم وته ادرارم ترشح میبینم وتخلیه نمیشم ممنون میشم بفرمایید چ دارویی مصرف کنم
سلام، نیازمند معاینه و در صورت نیاز کشت ادرار توسط پزشک اورولوژی هست. به متخصص اورولوژی مراجعه و یا سوال خود را از ایشان در همین سایت بپرسید.
جواد پارساییان (1399/11/24)
سلام من قرص روپیکسون ۱۰ مصرف میکنم ساق پا و دستهام به خارش افتاده اول نبود بعد از ۱ماه
سلام، حساسیت و بروز خارش و ورم ممکن است با این دارو بوجود بیاید در صورت بروز آن دارو را قطع کنید و با نظر پزشک داروی جایگزین استفاده نمایید.
جعفری (1399/11/24)
سلام ببخشید اگرمیشه سوالم روجواب بدین من باردارم وازماه پنجم بارداری بخاطر مشکل تنفسی اسپری سالبوتامول استفاده میکنم ومیخواستم بدونم درسته مصرف اسپری باعث نقص جنین میشه؟
سلام، خیر مصرف اسپری سالبوتامول نقصی رو متوجه جنین نمی کند و در صورت نیاز می توانید مصرف کرده و نگران نباشید. اما به جهت کاهش جذب گوارشی و افزایش اثر در ریه توصیه به استفاده از دم یار می شود. به علاوه بهتر است در طول دوره بارداری و هنگام زایمان زیر نظر متخصص زنان باشید و ایشان را از مصرف این دارو آگاه نمایید.
ما ه نساء قرقانی (1399/11/24)
سلام من 44 سال سن دارم ورم معده داشتم طوری که معدم همش سنگین بود دکتر داخلی رفتم کپسول اکسی پرازول 20 روزی ی دونه ناشتا قرص جویدنی دایمتیکون 40روزی سه مرتبه همراه غذا بهم داد به مدت یک ماه استفاده کنم الان که 17روزه استفاده میکنم یک شبه که خازش بدن دارم و یک طرف صورتم ورم کرده ورم لبم بیشتره دکتر گفته خود سرانه قطع نکنم امروز هم جمعه هس نمیدونم چه کار کنم لطفا راهنمایم کنید ممنون
سلام، اگر تنها همین داروها را استفاده می کنید بهتر است داروها را قطع کنید. احتمال حساسیت به امپرازول گرچه شایع نیست اما محتمل هست. از آنجا که احتمال بروز حساسیت با داروهای هم دسته هم ممکن است در شما بوجود بیاید می توانید تا زمان مراجعه به پزشک از فاموتیدین ۴۰ هر شب یک عدد استفاده کنید گرچه باید در اولین فرصت به پزشک مراجعه کرده تا وضعیت شما را از نزدیک بررسی کند.
وحیداحمدی (1399/11/24)
عرض سلام وخسته نباشیدمادرمن ۵۰سالشه ۵ ساله دیسک وآرتروزورماتیسم داره بجزالفن ایکس همه داروهارومصرف کردن ولی تاثیرگذارنیست ممنون میشم راهنمایی کنیدآیامفیدهست یاخیرباتشکر
سلام، ضمن آرزوی سلامتی برای مادر شما باید عرض کنم اگر مشکل ایشان همین مواردی است که فرمودید عمدتاً درمان قطعی به خصوص به صورت دارو درمانی ندارند، آلفن یک مسکن ضد التهاب است که در کاهش علائم درد و التهاب دیسک و روماتیسم کمک می کند اما درمان کننده آن ها نیست بیماری که از روماتیسم رنج می برد باید حتماً تحت نظر پزشک متخصص روماتولوژی داروهای ویژه این بیماری را جهت کنترل علائم و جلوگیری از شعله ور شدن بیماری استفاده کند.
وحیداحمدی (1399/11/24)
سلام
سلام
وحیداحمدی (1399/11/24)
عرض سلام وخسته نباشیدمادرمن پنج ساله دیسک کمرآرتروزروماتیسم داره صدجادکتربردمش هرنوع داروبهش دادن ولی شب تاصبح خوابشون نمیبره ممنون میشم راهنمایی کنیدباتشکر،،،،
سلام، پاسخ داده شد.
محمدزاهدی پناه (1399/11/19)
سلام راننده کامیون هستم برای هوای سرد وخشکی دست وصورت یک پماد معرفی کنید که به طور روز مره استفاده کنم ضرر نداشته باشه گاهی بتامتازون استفاده میکنم اگر پیشنهاد بهتری هست ممنون میشم راهنمایی کنید.؟
سلام، ضمن عذرخواهی بابت تاخیر در پاسخ سوال شما. مصرف بتامتازون برای خشکی ناشی از سردی هوا کاربردی ندارد به علاوه این پماد به هیچ وجه نباید بر روی صورت استفاده شود. بهتر بود از فراورده های نرم کننده و مرطوب کننده موجود در داروخانه استفاده می کردید. کرم اوره اوسرین ۵% نرم کننده و مرطوب کننده خوبی است در کنار آن فراورده های نرم کننده مرطوب کننده مخصوص دست یا صورت و یا بدن با برند های مختلف وجود دارد که می توانید از آن ها نیز استفاده کنید.
عاطفه (1399/11/18)
سلام وقت بخیر قرص سفیکسان روی بیماری صرع تاثیر داره؟ممکنه باعث تشدید تشنج بشه؟
سلام، از تاخیر در پاسخ به سوال شما عذرخواهی می کنم. خیر این دارو در صرع و تشنج منعی ندارد.
sohil aliky (1399/11/14)
سلام میخواستم پرسان کنم که ای دارو اشتها اور را وقتی بخاطری افزایش وزن استفاده کنیم برای افزایش وزن مفید از اما وقتی ترک کنیم دوباره همو وزن خوده از دست میدهیم وهمچنان اگر ای دارو را با قرص مولتی ویتامین منرالی همزمان استفاده کنیم مشکل نداره
سلام، نام دارو برای من نشون داده نشده در صورت امکان مجدد نام دارو را بفرمایید.
سیف الله رستمی (1399/11/10)
سلام، به دلیل کمردرد ی که از یک ماه پیش گریبانگیرم شده به دکتر ارتوپد مراجعه کردم و ام ار آی دادم مشخص شد دچار دیسک خفیف و ضعف عضلات کمر هستم. حالا میخوام بدونم با فیزیوتراپی و نرمشهای کمر که در اینترنت ارایه شدهمیتونم از دیسک کمر رها بشم و جلو پیشرفتش را بگیرم؟؟؟؟ ممنون
سلام، بله تنها روش کنترل و بهبود دیسک کمر به خصوص در مراحل اولیه و خفیف انجام تمرینات ورزشی و تقویت عضلات کمر و به خصوص فیزیوتراپی کمر زیر نظر همکاران فیزیوتراپ می باشد. استفاده از تصاویر و ورزش های گفته شده در فضای مجازی می تواند کارساز باشد اما ممکن است به دلیل انجام غلط و یا نامناسب بودن برای شرایط شما بر بیماری شما موثر نباشد بنابراین در این زمینه حتماً از همکاران فیزیوتراپ استفاده کنید تا بهتر به شما کمک کنند.

صفحه 1 از 48

سوال پزشکی / دارویی خود را از "دکتر علی نوری فیروزی" بپرسید

Click to Change image
گلوریپا، کنترل قند خون و فراتر از آن مرهم سفید بتاهیل محلول ضدعفونی دکتر کر داروسازی آفا شیمی ونوستات استخدام اینستاگرام دارویاب اپلیشکن اندرورید و آی او اس دارویاب-app drug info
تازه های دارویی
دارو های پر مصرف ایران

تدوین فرمولاری دانشگاه های علوم پزشکی در سامانه دارویاب