لوزارتان

داروهای قلبی عروقی

دریافت اپلیکیشن دارویاب در کدام داروخانه موجود است؟
  • اطلاعات دارویی
  • مقدار مصرف
  • مصرف در بارداری
  • اشکال دارویی

لوزارتان
لوزاور محصول شرکت داروسازی  اکتوورکو

لوزارتان چیست؟
لوزارتان از پرمصرف ترین داروهای قلبی در ایران می باشد. این دارو از دسته داروهای بلوک کننده ی گیرنده ی آنژیوتانسین دو می باشد.
آنژیوتانسین دو ،ماده ای شیمیایی می باشد که در بدن مسئول تنگ کردن عروق خونی می باشد.همچنین این ماده با تاثیر بر روی ماده ی شیمیایی دیگر به نام آلدسترون که مسئول افزایش حجم بخش مایع (آب و مايعات جذب شده)خون می باشد ، جریان خون را افزایش می دهد. در نتیجه این داروها که در حقیقت اثرمهارکنندگی دارند، در کاهش کار قلب و کنترل فشارخون موثر می باشند.همچنین لوزارتان اثر محافظتی مطلوبی بر روی کلیه ها دارد.


لوزارتان در مواردی مانند فشارخون بالابا کنترل فشار خون ،در نارسایی های قلبی برای کاهش کار قلب و جهت محافظت از کلیه ها در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 که با اختلالات کلیوی درگیر می باشند تجویز می شود.
این دارو به تنهایی یا همراه با داروهای دیگر برای بهبود عملکرد قلبی و عروق شما تجویز می شود.حتی محصولات دارویی ترکیبی از لوزارتان همراه با یک یا دو داروی دیگر تولید شده اند که اثر مناسب تر همراه با استفاده ی راحت تری داشته باشند مانند داروی Cozaar که ترکیبی از لوزارتان و یک داروی ادرار آور به نام هیدروکلروتیازید می باشد که برای کاهش فشار خون تجویز می شود.


پیش از مصرف لوزارتان
_در صورت سابقه ی هرگونه مشکل کلیوی(خصوصا مشکلات مربوط به انسداد عروق کلیوی)،مشکلات مربوط به دریچه های قلب یا عضلات قلبی و مشکلات کبدی پزشک خودرا مطلع کنید.
-از آنجا که این دارو می تواند در عملکرد داروهای دیگر در بدن اختلال ایجاد کند لازم است پیش از شروع مصرف لیستی از کلیه ی داروهای مصرفی خود در اختیار پزشک یا داروسازتان قرار دهید.
_ممکن است پزشک شما درمان را با مقدار داروی کم شروع کند و پس از عادت کردن بدن،مقدار داروی شمارا افزایش دهد تا بدن شما بتدریجپبه اثرات دارو عادت پیدا کند.
_زمان مشخص در روز را برای مصرف این دارو تعیین کنید و برای اثر مناسب آن را منظم مصرف نمایید.برای بسیاری از بیماران مصرف این دارو صبح ها راحت تر می باشد.
-این دارو با غذا تداخل خاصی ندارد و می توان آن را قبل یا بعد از غذا مصرف کرد.
_به دلیل اینکه فشار خون بالا معمولا یک بیماری مزمن می باشد مصرف این دارو عموما به مدت طولانی توسط پزشک تجویز می شود لذا به مصرف دارو حتی در صورتی که احساس بهبودی می کنید ادامه دهید و دارو را بدون نظر پزشک قطع نکنید و عموما معاینات و آزمایشات (مانند پیگیری وضع پتاسیم خون ) دوره ای توسط پزشک خودرا ادامه دهید.
_مصرف برخی از ضد دردها و ضد التهاب ها (مانند آسپرین و ایپوبروفن)ممکم است باعث افزایش احتمال بروز عوارض دارویی لوزارتان شوند لذا لیست کلیه داروهای جدید خودرا پیش از شروع مصرف در اختیار پزشک یا داروساز خود قرار دهید .
_ جهت کنترل فشار خون و اثر مناسب تر این دارو، بسیار مهم است که در مدت درمان از یک رژیم غذایی و سبک زندگی مناسب که توسط پزشک به شما توصیه می شود پیروی کنید.
-مصرف این دارو در مدت درمان با این دارو احتمال بروز عوارضی همچون سرگیجه و از حال رفتن را تشدید میکند.
_از مصرف نمک های حاوی پتاسیم در مدت درمان با این دارو خودداری نمایید.


عوارض شایع لوزارتان
-احساس خستگی و سرگیجه یا سبکی سر هنگام تغییر وضعیت از حالت نشسته و خوابیده به ایستاده عارضه ی شایعی میباشد.بهتر است به آرامی تغییر وضعیت دهید و در صورتی که احساس سرگیجه نمودید برای چند دقیقه بنشینید و سپس بلند شوید.
لوزارتان می تواند منجر به تغییر میزان پتاسیم خون شود به همین خاطر انجام آزمایشات خون دوره ای برای پیگیری سطح پتاسیم خون توصیه می شود.

خرید مولتی ویتامین مناسب برای بیماران قلبی - عروقی از داروخانه اینترنتی دارویاب

Reference1
Reference2

اطلاعات تخصصی

موارد مصرف لوزارتان

لوزارتان در درمان بیماری فشار خون مخصوصاً در بیمارانی که در اثر دیگر مهار کننده های ACE دچار سرفه می شوند و همچنین جهت کاهش خطر حملات قلبی در افراد مبتلا به هیپروتروفی بطن چپ کاربرد دارد. این دارو در درمان نفروپاتی دیابتی نیز مورد استفاده قرار می گیرد به علاوه در نارسایی قلبی و انفارکتوس میوکارد از آن استفاده شده است. لوزارتان به طریق خوراکی و به صورت نمک پتاسیم تجویز می شود. حداکثر اثر آن در کاهش فشار خون طی 3 تا 6 هفته بعد از درمان آغازین حاصل می شود.

مکانیسم اثر لوزارتان

لوزارتان یک آنتاگونیست گیرنده آنژیوتانسین II می باشد با فعالیت ضدفشار خون که عمدتاً ناشی از بلوک انتخابی گیرنده های AT1 و کاهش اثر فشاری آنژیوتانسین II می باشد.

فارماکوکینتیک لوزارتان

لوزارتان بعد از تجویز خوراکی به سهولت از مسیر گوارشی جذب می شود ولی تحت اولین مسیر متابولیسمی قرار می گیرد که منجر به یک زیست دستیابی سیستمیک 33% می شود.
لوزارتان به یک اسید کربوکسیلیک فعال متابولیزه می شود، متابولیت 3174-E که فعالیت فارماکولوژیک بیشتری در مقایسه با لوزارتان دارد. همچنین تعدادی متابولیت های غیر فعال ایجاد می شوند. متابولیسم لوزارتان عمدتاً توسط سیتوکروم 450-P ایزوآنزیم های CYP2C9 و CYP3A4 صورت می گیرد. اوج غلظت پلاسمایی لوزارتان و 3174-E به ترتیب طی یک ساعت و 3 تا 4 ساعت بعد از دوز خوراکی حاصل می شود. لوزارتان و 3174-E هر دو به میزان 98% به پروتئین های پلاسما متصل می شوند. لوزارتان هم به صورت داروی تغییر نکرده در ادرار و حدود 6% به صورت متابولیت فعال در ادرار دفع می شود. نیمه عمر حذف نهایی لوزارتان و 3174-E به ترتیب حدود 5/1 تا 5/2 ساعت و 3 تا 9 ساعت می باشد.

منع مصرف لوزارتان

-حساسیت به لوزارتان
-بارداری
-شیردهی
-نارسایی شدید کلیوی
-نارسایی شدید کبدی

عوارض جانبی لوزارتان

عوارض نسبتا شایع (%10-1):
قلبی عروقی: درد قفسه سینه، افت فشارخون، افت فشارخون وضعیتی، فیبریلاسیون دهلیزی، حوادث عروق مغزی، ادم، تپش قلب، سنکوپ
سیستم اعصاب مرکزی: خستگی، ضعف عضلات، سرگیجه، افسردگی، خواب آلودگی، سردرد، میگرن، خواب رفتگی اندام، اختلال خواب
پوستی: خارش، حساسیت پوست به نور، راش پوستی، کهیر
غدد درون ریز و متابولیسم: افزایش پتاسیم خون، افت قندخون
گوارشی: اسهال، درد شکمی، یبوست، تهوع، استفراغ
ادراری تناسلی: عفونت مجاری ادراری، ضعف جنسی
هماتولوژی و انکولوژی: آنمی
عصبی، عضلانی و اسکلتی: سستی، کمردرد، درد مفاصل، درد عضلانی
گوشی: وزوز گوش
تنفسی: عفونت مجاری تنفسی فوقانی، سرفه، احتقان بینی، تنگی نفس

تداخلات دارویی لوزارتان

*مشخصات کلی تداخلات:
- عامل ضد فشارخون
- کاهش پرفیوژن یا عملکرد کلیوی
- تشدید هایپرکالمی
- آنتاگونیست آنژیوتانسین II تیپ 1

تداخلات رده X (پرهیز):
برومپریدول

کاهش اثرات داروها توسط لوزارتان:
آنژیوتانسین II

کاهش اثرات لوزارتان توسط داروها:
آمفتامین‌ها، بریگاتینیب، برومپریدول، مهارکننده‌های متوسط CYP2C9، القاکننده‌های متوسط و قوی CYP3A4، دابرافنیب، دفراسیروکس، دکس متیل‌فنیدات، انزالوتامید، اردافیتینیب، گیاهان (با خاصیت افزاینده فشارخون)، ایووسیدنیب، متیل‌فنیدات، میتوتان، داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی، ریفامپین، ساریلومب، سیلتوکسیمب، توسیلیزومب، یوهیمبین

افزایش اثرات داروها توسط لوزارتان:
آمیفوستین، مهارکننده‌های آنزیم تبدیل‌کننده آنژیوتانسین، داروهای ضد سایکوز (نسل دوم [آتیپیکال])، برومپریدول، سیکلوسپورین (سیستمیک)، دروسپیرنون، دولوکستین، داروهای کاهنده فشارخون، فرآورده‌های حاوی لوودوپا، لیتیم، نیتروپروسید، داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی، فولکودین، دیورتیک های نگهدارنده پتاسیم، سدیم فسفات‌ها، تاکرولیموس (سیستمیک)

افزایش اثرات لوزارتان توسط داروها:
آلفوزوسین، آلیسکایرن، فرآورده‌های ترکیبی ضدویروس هپاتیت سی، باربیتورات ها، بنپریدول، بریگاتینیب، بریمونیدین (موضعی)، مهارکننده‌های متوسط CYP2C9، داپوکستین، دیازوکسید، اپلرنون، هپارین، هپارین (با وزن مولکولی پایین)، گیاهان (با خاصیت کاهنده فشارخون)، لورمتازپام، مولسی‌دومین، نفتوپیدیل، نیسرگولین، نیکوراندیل، اوبینوتوزومب، پنتوکسی فیلین، مهارکننده‌های فسفودی استراز 5، نمک‌های پتاسیم، آنالوگ‌های پروستاسیکلین، کیناگولید، رانولازین، تولواپتان، تری‌متوپریم

تداخل با غذا:
ذکر نشده است.

دارو های هم گروه لوزارتان

کاندزارتان اپروزارتان ایربزارتان
اولمزارتان تلمیزارتان والزارتان
ساکوبیتریل+والزارتان لوزارتان+هیدروکلروتیازید تلمیزارتان+هیدروکلروتیازید
گروه D

استفاده نشود: شواهدی دال بر خطر مرگ جنین با مصرف این دارو در دوران بارداری وجود دارد. این شواهد به واسطه تحقیقات، تجربه عرضه در بازار و یا مطالعات انسانی به دست آمده است. منافع دارو در مقابل خطرات احتمالی، تعیین کننده مصرف یا عدم مصرف این دارو در دوران بارداری است

کد ژنریک نام شکل دارویی پرخطر دما حیاتی برچسب هشدار بالا
06214
12796
01822
01933

  • اسامی تجاری فارسی
  • اسامی تجاری انگلیسی

اسامی تجاری موجود در ایران

اسامی تجاری موجود در ایران

نام تجاری
قرص لوزارتان ماد 50 میلی گرم
قرص لوزارتان زاگروس دارو 50 میلی گرم
قرص لوزارتان زاگروس دارو 25 میلی گرم
قرص لوزاژین 25 میلی گرم
قرص لوزارتان ماد 25 میلی گرم
قرص لوزکسیر 50 میلی گرم
قرص لوزکسیر 25 میلی گرم
قرص لوزاژین 50 میلی گرم
قرص لوتنسین 25 میلی گرم
قرص لوزارتان کیمیدارو 25 میلی گرم
قرص لوزامد 25 میلی گرم
قرص لوزاتن 50 میلی گرم
قرص کاردیوسان 50 میلی گرم
قرص لوزارتان-تدافارم 50 میلی گرم
قرص لوستار 50 میلی گرم
قرص لوتنسین 50 میلی گرم
قرص لوزن 25 میلی گرم
قرص لوزاتن 25 میلی گرم
قرص لوزار 25 میلی گرم
قرص لوزارتان لقمان 25 میلی گرم
قرص پوزارکس 50 میلی گرم
قرص لوزامد 50 میلی گرم
قرص پوزارکس 25 میلی گرم
قرص خط دار لوستار 25 میلی گرم
قرص لوزارتان-تدافارم 25 میلی گرم
قرص لوزارتان فارماشیمی 25 میلی گرم
قرص لوزار 50 میلی گرم
قرص لوزاور 50 میلی گرم
قرص لوزارتان درسا 50 میلی گرم
قرص کاردیوسان 25 میلی گرم
قرص لوزارتان-حکیم 25 میلی گرم
قرص لوزارتان-اکسیر 50 میلی گرم
قرص لوزارتان درسا 25 میلی گرم
قرص لوزاور 25 میلی گرم
قرص لوزارتان مفید 25 میلی گرم
قرص لوزارتان اس تی پی 25 میلی گرم
قرص لوزارتان ثنامد 25 میلی گرم
قرص لوزارتان ثنامد 50 میلی گرم
قرص لوزارتان امین 50 میلی گرم
قرص لوزارتان اس تی پی 50 میلی گرم
قرص لوزارتان-اکسیر 25 میلی گرم
قرص لوزارتان امین 25 میلی گرم
حسین فروزان (1401/8/14)

سلام وقت بخیر آیا میشه یه دونه لوزارتان 50 رو بجای روزی دو تا لوزارتان 25 استفاده کرد متشکرم

دکتر زهرا طاهری - پزشک عمومی. (1401/8/14)

سلام و ادب.بله میشه.گرچه که گاهی در برخی از افراد ،مصرف دوزهای منقسم، در طی روز،آثار بهتری را در کنترل فشار خون نشون میده.

مهدی (1401/7/18)

باسلام من صبح نصف قرص لوزامیکس Hوشبها یک قرص لوزاتن ۲۵مصرف می‌کنم درحال حاظر فشار ۱۳/۵روی۸میباشد درضمن شبها قرص اسپرین ‌قرص اتروواستاتین برای کاهش چربی مصرف می‌کنم لطفا بفرمایید فرق قرص لوزاتن۲۵ باقرص لوزارتان چیست درثانی مصرف قرص چربی واسپرین با قرص فشار ایجاد مشکل نمیکند؟ باتشکر

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1401/7/19)

لوزاتن و لوزارتان هر دو یکی هستند. مصرف قرص چربی و آسپرین با لوزارتان بلامانع است

پروانه براتی (1401/5/11)

سلام من خانمی ۵۲ساله هستم لوزارتان اچ ۵۰یکی شب یکی صبح ومترال نصف صبح ونصف شب می خورم خیلی احساس خستگی وبی حالی می کنم وهمینطور دردقفسه سینه وتنگی نفس دارم چه کار کنم درضمن ظهرها هم اسویکس وبعد نهار ااس ا می خورم .؟

دکتر ژیلا سادات صدری - رزیدنت اعصاب و روان (1401/5/12)

با سلام نیاز به ازمایش و معاینه دارین کدوم شهرین؟ https://www.instagram.com/p/Cf2KLjxIEkL/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

مجید (1400/2/3)

سردرد شدید دارم فشارخونم بالاست، اتورواستاتین با لورزاتان با هم میخورم مشکلی نیست ؟؟ روزی چند تا لوزارتان مصرف کنی مشکلی نیست ؟ ایاسیگار برای فشار خون ضرر داره ؟

مهرداد (1400/1/27)

سلام وقت بخیر من فشار دارم و دکتر روزی دو قرص لپزار۲۵ تجویز و پس از یک ماه شبی یک قرص لوزار ۲۵ تجویز کرد و فشارم تحت کنترل بود البته در این دو هفته عید رژیم و پیاده روی رو رعایت نکردم و الان سیزده رو نه و دوازده و نیم رو هست و نیم مونده با روزی ی قرص لوزار آیا میتونم مدت چند روز یا یک هفته قرص لوزار رو افزایش بدم ب روزی دوتا یکی صب یکی شب و با کنترل رژیم و مجددا پیاده روی وقتی پایین اومد باز بکنمش روزی یه عدد.سوالم اینه یک هفته روزی دوتاش کنم و بعد دوباره کاهش بدم عوارض داره و بده؟

علی زارع زادگان (1400/1/6)

سلام مصرف اسپرین با لوزارتان25 که 12ساعت اختلاف داشته باشه مشکلی نداره

خیبر زمردی (1399/12/13)

سلام پدر من 82ساله هست از 6روز پیش دچار فشار خون بالا شدن میگن از قلبش نیست از ریه اش نیست و سابقه هم نداشتن دکتر قلب براشون لوزارتان 25 نوشتن روزی دو عدد ولی بازم فشارشون 15هست باید چیکار کنم راهنمایی میفرنایید

مهسا اکتسابی (1399/11/30)

باسلام ، عذر می خوام ، دکتر برای مادر من لوزارتان ۲۵ تجویز کردند ، آیا در حال حاضر لوزارتان موجود در داروخانه ها مطمئن هستند ؟ آیا شرکت خاصی رو ممکنه معرفی بفرمایید که با اطمینان خرید کنیم ؟

سیدمحمدرسولی (1399/11/19)

سلام49سالمه فشارخون بالاداشتم اکوگرفتم خوب بوددکترلوزارتان تجویزکردمصرف کردم بعددوماه سیاهدانه استفاده کردم بعدازحدود23روزحالا تپش قلب تند دارم چکارکنم برگردم به قرص یاسیاهدانه روهم کناربذارم.ممنونم دکترجان

امین (1399/11/10)

با سلام خواستم سوال کنم اگر زلوفن مصرف کنم با این دارو چقدر فاصبله زمانی داشته باشد ایرادی ندارد؟ و تداخل این دو دارو چی هست؟ با تشکر

فریده تقی زاده (1399/11/10)

سلام دکتر من نوسان فشار دارم میتونم قرص لوزار ۲۵ را فقط موقع فشار بالا نصف بخورم امتحان کردم پایین آمده یا باید همیشه بخورم ممنونم

شهین (1399/11/8)

سلام 67 ساله هستم فشارم با یک عدد املوپرس ثابت بود الان زونا روی صورت گرفتم فشارم با دوتا امیلو پر س بازم بالاست دکتر لوزار25 روزی 2 عدد داد حالا هردو قرص را مصرف کنم یا فقط لوزار را؟

زهرن بر انهر (1399/11/6)

من 67 سال دارم من دارای فشار خون بالا بودم به لطف تغیر سیستم غذایی و خوردن قرص دیلیتیازم نصف صبح و نصف شب فشارم از ۱۴و۱۵ به درجه۱۲ رسید اما طپش قلبم هنوز ۱۲۹ است و داروی مختلفی تجویز کردن ام ظربان قلبم همیشه بالا بفرماییدچکار کنم که بیاد پایین .

لیلا ذوالفقاری (1399/8/14)

سلام وخسته نباشید آقای دکتر قرص پرانول با لوزارتان تداخل دارد؟یعنی میشه پرانول 10 صبح وعصر لوزارتان استفاده کرد

مسعود کمالی (1399/3/26)

باسلام دو دکتر بصورت مجزا قرص فشار خون لوزارتان و املو دوپین دو وعده صبح و شب و دیگری قرص تادالافیل ۱۰ رو شبهای فرد و ویزارسین۵۰ رو قبل از مقاربت تجویز کردن ایا تداخل ایجاد میکند و مضر لست ؟ چه باید کرد؟ اشکر

یاسین پاکدل (1399/3/24)

سلام دکترجان خسته نباشی من ۳۴سالمه وفشارم غالبا ۱۳روی ۸ هست آیا لازمه قرص بخورم؟

دکتر ژیلا سادات صدری - رزیدنت اعصاب و روان (1399/3/24)

سلام خیر ‌ورزش روزانه۳۰دقیقه رعایت رژیم غذایی-کم چربی کم نمک کم کربوهیدرات کاهش وزن

ف_ک (1399/3/9)

من لوزارتان ۵۰ مصرف میکنم نصف صبح نصف شب دارو یم تمام شددبه داروخانه مراجعه کردم لوزارتان ۲۵ داشت میشود یکی صبح ویکی شب بخورم

دکتر رویا قنبری - پزشک عمومی (1399/3/9)

سلام بله ٢٥ رو کامل هر ١٢ ساعت میل بفرمایید

طاهره خضریان (1399/3/3)

سلام .من لوزارتان و دپاکین و الپرازولام مصرف میکنم برای دندون درد چه مسکنی میتونم مصرف کنم؟

دکتر ژیلا سادات صدری - رزیدنت اعصاب و روان (1399/3/4)

سلام استامینوفن یا استامینوفن کدئین یا ناپروکسن

شیرین (1399/2/25)

سلام دکتر میخواستم بدونم من از اسپرهای ریه استفاده میکنم استفاده از این قرص برای پایین آمدن فشار خونم مانعی ندارد ممنون

امیرحسین قربانی (1399/2/15)

سلام وقت بخیر،مادر من حدود 60 سال سن دارد ،جدیدا دکتر قرص لوزار 25 رو با قرص اسپرین بهشون تجویز کردن و دچار تنگی نفس و سردرد و خستگی میشن میخوام بدونم که ایا ربطی به لوزار 25 داره یا اسپرین؟؟؟

نصیری (1399/2/15)

ایا داروی لوزرتان با سیتریزن تداخل دارویی دارد

دکتر فاطمه کرمی - داروساز (1399/2/15)

سلام خیر تداخلی ذکر نشده

خانم دشتی (1399/2/8)

سلام . دکتر برای من ۴ماه پیش داروی لوزارتان نصف قرص صبح و نصف قرص شب برای کاهش فشار خون تجویز کردند.میخواستم ببینم در زمان روزه میشه مصرف رو به یک باردرروز تغییر داد و اینکه دوزش چقدر باشه.در ضمن امکان مراجعه به دکترم رو هم ندارم

دکتر سمانه شبان - داروساز (1399/2/8)

سلام بله میشه. اگر صبح و شب نصف قرص مصرف میکردین, الان روزی یک مرتبه یه قرص کامل مصرف کنین.

احمدی (1399/1/24)

سلام وقتتون بخیر میخواستم بپرسم ایا قرص لوزار و دیلتیازم با قرص های نوتادین و امپرازول تداخل دارویی دارند ؟ ممنون

دکتر نسترن احمدی - داروساز (1399/1/24)

سلام خیر مصرفشان بلامانع است.

محمد خجسته نیا (1399/1/20)

با سلام.بنده ۴۶سال دارم و حدود یک سال پیش یک دفعه فشارم بالا رفت ۱۸دکتر قلب رفتم لوزارتان ومتورال داد ولی فشارم پائین نمیاد دکتر دیگه رفتم اونهم همین داروها رو داد دوزشو بیشتر کرد الان ۱۲ساعت یک عدد۵۰ لوزارتان میخورم ولی فشارم هنوز هم بالاست ازاول بهتر شده ولی اکثر موقع زیاد بالاست به طوری که تپش قلب شدید بیحال و کلافه ام کرده فقط وقتی از خواب بیدار میشم خوبه اما بعد از یک تا چند ساعت دوباره شروع میشه چه کار کنم دلیلش چیه آزمایش واکو کردم مشکلی نداشت دوز دارو رو بیشتر کنم چه کار کنم کمکم کنید کیفیت زندگیم به کل آمده پائین. ممنون دکتر عزیز

محمد نعمتی (1399/1/19)

با سلام سی سالمه و حدود سی و پنج کیلو اضافه وزن دارم ، رفتم دکتر گفت فشارم بالاس لوزار 25 داد. سوالم اینه، اگر من استرسمو کم کنم و بعد مثلا سه ماه بیست کیلو کم کنم، میتونم دیگه قرص نخورم؟ لوزار وابستگی نداره؟ آیا با رسیدن به وزنه ایده ال و زندگی آرام میتونم دیگه قرص نخورم؟

محمد رنجبر (1399/1/16)

با سلام میخواستم بدونم قرص لوزارتان ۲۵ با قرص ویتامین D۵۰۰۰۰ تداخل دارویی داره ؟ باتشکر

فرهاد سیدرضوی (1399/1/4)

من الکومد دی تری مصرف میکنم که تمام ویتامین ها ذاداره و پتاسیم منیزیم داره آیا با لوزاتان تداخل دارویی داره ممنون

دکتر زهرا طاهری - پزشک عمومی. (1399/1/4)

سلام..تداخلی با لوزار،نداره.

F (1398/12/29)

با سلام و خسته نباشید. مصرف قرص لوزارتان با قرص متادون آیا تداخل و عوارضی دارد؟

دکتر مهدیه محمدی - پزشک عمومی (1398/12/29)

در صورت عدم وجود سایر بیماریها،مانند بیماریهای کلیوی،کبدی یا ریوی عارضه ای ندارند اما باید با تجویز پزشک مصرف شوند

کامل هژبری (1398/12/15)

من فشارم بالا وپایین میزنه قرص لوزارتان بخورم بنظرتون دوزش چنتا باید باشه

سحر کریمی (1398/12/14)

سلام وقت بخیر خوشحال میشم کمک و راهنماییتون رو داشته باشم بنده ازمایش جمع اوری ادرار ۲۴ ساعته انجام دادم و پروتیین ۲۴۰ بود که دکتر گفتند قرص لوزارتان ۱۲.۵ روزانه مصرف کنم ولی بخاطر عدم وابستگی به این قرص دارو شروع نکردم ایا بعد از بهبودی میتوان این دارو را قطع کرد ؟ هولتر فشار خون هم گذاشتم که در روز فقط ۴ تا فشار بالا داشتم مابقی فشارهام رنج ۱۲ تا ۱۱ بود

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/12/15)

لازم است به دستور پزشک عمل کنید. اگر دفع پروتئین افزایش پیدا کند ممکن است آسیب جبران ناپذیر به کلیه وارد شود.

جلال کریمی (1398/10/16)

امروز جواب ازمایشم را گرفته ام دگتر میگفت کلیه هام پروتئین دفع میکنه برام قرص لوزارتان 50میلی تجویز شده. البته فشار خون دارم ودر حال حاضر دارو مصرف میکنم خواستم ببینم لازم هست مصرف کنم وایا موثر برای کلیه هست منظورم درمان کلیه

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/10/16)

قطعا باید دارو را مصرف کنید. فشار را از روی کلیه برمی دارد. مانع از دفع پروتئین می شود مگر این که بیماری از کنترل خارج شود.

مهنازحسینی (1398/10/5)

سلام.من فشارخون بالا دارم.قرص لوزار۲۵میخورم.بعدچندروزلثه یا دندان هایش درد می‌کنه.آیا ربطی به عوارض قرص لوزارداره؟؟لطفا جواب بدین

ناصر ا (1398/9/24)

با سلام...من37 سال سن دارم و مدت یکی دو ماهه فشارخون بالایی دارم و با مراجعه به دکتر قرص لوزارتان 25 و متورال 50 را به صورت صبح و شب مصرف میکنم و بعد ازمصرف قرص ها دچار تنگ نفسی میشم لطف بفرمایین باید چیکار کنم?

خدیجه جوکار (1398/9/24)

سلام من لوزارتان50دوبار بیشتر نخوردم.الان فشارم از 9بالا نمیاد.نمیدونم چکار کنم.الان دو روزه نخوردم.فشارم تغییری نکرده

احسان (1398/7/27)

سلام روز بخیر پدر بنده پارکینسون داره و عمل بایپس قلب باز هم انجام داده ،دچار تنگی عروق شده و لوزارتان تجویز شده . ظاهرا لوزارتان با داروهای پارکینسون مانند لودوپا یا پرامیپکسل یا کونتیاپبن تداخل پیدا کرده و بشدت عوارضی مثل عدم توانایی خوابیدن (خوابیدن با چشم باز و دیدن رویا های فرآوان ) همچنین تشنج و بیحالی بسیار شدید ،سنگین شدن بسیار شدید زبان تا مرز عدم تکلم شده است که بعد از چندین روز دربدری متوجه این تداخل شدیم و با قطع آن عوارض بعد از ۳ روز کاهش یافت لطفا خواهشا برسی فرمایید ،آیا این تداخل قطعی است یا خیر ،جایگزین لوزارتان چه دارویی می باشد، با سپاس

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/7/27)

بله درست متوجه شده اید لوودوپا با لوزارتان تداخل دارویی دارد و می تواند باعث افت بیشتر فشار خون شود. لوودوپا با پرامیپکسول تداخل دارد و می تواند اثر لوودوپا را افزایش دهد. لوزارتان و کوتیاپین نیز با یکدیگر تداخل دارویی دارند. به نظرم لازم است تجدید نظر کلی در خصوص داروهای ایشان انجام شود و اولویت درمانی ایشان تعیین و سپس سایر داروها بر اساس داروی اصلی تنظیم شود.

منیر م (1398/7/23)

لطفا باتوجه به اعلام رسانه ها درخصوص والسارتان ولوزارتان داروهای فشارخون درحصوص ابتلا توسعه سرطان لطفا به صورت شفاف توضیح دهید ومردم مطلع شوند که ایا سرطانزا هستن ممنون میشیم

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/7/23)

والزارتان و لوزارتان جزء بهترین داروهای کنترل کننده فشار خون هستند. در مراحل تولید این داروها از حلالی بنام نیتروز آمین استفاده می شود که ماده ی سرطان زا و خطرناکی است. در انتهای مرحله تولید لوزارتان و والزارتان نیتروزآمین بطور کامل جدا می شود. تولید کننده ماده اولیه لوزارتان و والزارتان در دنیا عمدتا چین و هند هستند که تقریبا تامین کننده این مواد برای تمام شرکت های داروسازی دنیا هستند. مواردی اتفاق افتاده است که پس از عرضه در بازار دارویی مشخص شده است که مقادیری از نیتروز آمین از لوزارتان یا والزارتان کامل خارج نشده است بنابراین دستور ریکال (جمع آوری دارو از سطح بازار) از طرف سازمان غذا و دارو صادر می شود و باید در کوتاه ترین زمان دارو به تولید کننده مرجوع شود. نکته قابل توجه این است که جمع آوری تمام لوزارتان و یا والزارتان های موجود در بازار لازم نیست و فقط سری ساختی از دارو که نیتروزآمین دارد باید جمع آوری شود.

پیمان (1398/7/14)

فشار من کمی بالا بود دکتر برام لوزارتان تجویز کرد سوال من اینه که اگه یه مدت استفاده کنم برام عادت کرده میشه؟اگه استفاده رو شروع کنم باید تا اخرش ادامه بدم؟با پیشگیری تغذیه و ورزش کردن میشود از این دادو استفاده نکرد؟

علی (1398/6/9)

سلام فشار مادرم پایین بود قرص لوزارتان مصرف کرده دچار التهاب و خارش بدن شدن برای رفع این مشکل قرص لورتادین مصرف کنن مشکلی نداره؟

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/6/21)

کاربرد لوزارتان در بیمار با پائین بودن فشار خون بجز موارد استثنایی غیر متعارف است و اگر همراه با علائم حساسیت می باشد بهتر است برای تغییر دارو به پزشک مراجعه کنید.

ناشناس (1398/5/25)

سلام من مدت یکماهه متورال و لوزارتان مصرف میکنم ولی بدنم جوشهای ریزش میزند و این جوشها خارش دارد ، چکار باید بکنم تا این خارش قطع شود ؟ ممنون

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/5/25)

در صورت تعیین حساسیت نسبت به یکی از این داروها بهتر است تحت نظر پزشک از داروی جایگزین استفاده کنید.

ناشناس (1398/5/18)

ضد درد مناسب برای دردهای عضلانی در کسی که فشار خون بالا دارد ولوزارتان مصرف میکند چیست ؟

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/5/18)

می توانید از استامینوفن استفاده کنید

سپیده افشار (1398/5/3)

سلام ؛ببخشید پدرم نارسایی شدید قلبی دارند وداروهای زیادی مصرف می کنند که یکی لوزارتان هست ؛اما چن وخته لوزارتان پیدانمی شه وداوخانه کاردیسان بهشون داده وایشون مصرف کردند فعلا یکبار ؛آیا این کاردیسان کارهمون لوزارتان راانجام می ده ؟ودرضمن قرص آسپرین واینسپراهم مصرف می کنند باکنکور ؛آیاتداخل دارویی ندارن ؟توروخدا زودتر جواب بدین

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/5/3)

اگر منظور شما کاردیوسان است دقیقا داروی لوزارتان است و درست بوده است و با آسپرین تداخل ندارد. در خصوص اینسپرا مشخص نیست منظور شما چه دارویی است. دارویی با این نام نداریم.

فواد نبیل (1398/4/17)

سلام ، امروز خبری در مورد سرطان زا بودن لوزارتان ودستور جمع آوریش اعلام شده ، لطفا اطلاع رسانی کنید

حمید رضافریدونی (1398/4/16)

سلام ، امروز خبری در مورد سرطان زا بودن لوزارتان ودستور جمع آوریش اعلام شده ، لطفا اطلاع رسانی کنید

قاسم موسوی (1398/4/15)

بادرود ، خبر سرطانزا بودن مواد موثر در لوزارتان بشدت باعث نگرانی خانواده من شده،لطفا اطلاع بفرمائید که آیا استفاده از لوزارتان اچ مربوط به شرکت شما بی خطر ومطمئن است یا جایگزین انتخاب کنیم. پایدار باشید

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/4/16)

وب سایت دارویاب تولید کننده و یا توزیع کننده دارو نیست و تنها اطلاعات داروها را در اختیار کاربران قرار می دهد.

ناشناس (1398/4/15)

سلام من بعدازانژیوگرافی قلب که از مچ دستم انجام شد مدت 3ماه از قرص لوزارتان 25 استفاده کردم و بعد روزی یک قرص آسپرین مصرف میکنم آیا لازمه قرص لوزارتان را مصرف کنم چون پزشکم گفت نیازی نیس.

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/4/16)

اگر پزشک دستور قطع مصرف داده نیازی به ادامه استفاده از دارو نیست

محمد (1398/4/15)

سلام حدود ۸ ساله که درگیر یک سردرد مزمن یا میکرن هستم و چون دارو های مسکن و اعصاب میخوردم توجهی به فشار خون بالا نداشتم الان حدود ۱۰ روزه به لطف راهنمایی بسیج ملی فشارخون و تجویر پزشک لوزارتان پتاسیم مصرف می کنم و سردرد هم دیگه ندارم و از شر مسکن ها و داروهای اعصاب و شیاف دیکلوفناک راحت شدم، فشار خون بالا رو جدی بگیریم که منشا خیلی از بیماری هاست

h (1398/4/13)

سلام ، امروز خبری در مورد سرطان زا بودن لوزارتان یک شرکت توزیع دارو ودستور جمع اوریش اعلام شده ، ایا اطلاع دارین کدوم یک از شرکت ها و محصولات لوزارتان بوده ؟

لیلا محرون (1398/4/7)

آیا قرص لوزارتان با قرص موتورال تداخل دارویی دارد؟

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/4/7)

مصرف هم زمان این دو دارو بلامانع است

چنانچه در خصوص "لوزارتان" سوالی دارید، عارضه خاصی مشاهده نموده اید و یا مطلب ویژه ای به نظرتان می رسد با دیگران به اشتراک بگذارید

Click to Change image

آگهی های عمومی

گلوتریو کلسیم پلاس ابوریحان فاراموکس شیاف ایبوپروفن شربت نوسکاف کنگره بین‌المللی فارماکوژنتیک اپلیشکن اندرورید و آی او اس دارویاب-app drug info