آمپول ویتامین سی البرزدارو 500میلی گرم/5 میلی لیتر

داروخانه روزانه هلال احمر شهر ری

دانشگاه علوم پزشکی تهران

استان تهران - شهرستان ری - شهر ری، ضلع جنوبی حرم حضرت عبدالعظیم، میدان هادی ساعی، خیابان هلال احمر، ضلع جنوبی جمعیت هلال احمر شهر ری.


نام برند محدودیت عرضه

آمپول ویتامین سی البرزدارو 500میلی گرم/5 میلی لیتر

تعداد محدود

دریافت دارو فقط با نسخه کامل و بصورت حضوری در محل داروخانه امکان پذیر است

مسئولیت صحت اطلاعات بر عهده داروخانه می باشد

نسخه خود را ثبت کنید

هشدار:این سامانه تحت نظارت معاونت غذا و دارو می باشد و بارگذاری هر گونه تصویر غیر از نسخه معتبر پیگرد قانونی دارد.

*
*
Click to Change image

سایر داروخانه هایی که این دارو را اعلام موجودی کردند

آمپول ویتامین سی البرزدارو 500میلی گرم/5 میلی لیتر

کمبود ویتامین ث می تواند منجر به بروز علایمی شبیه به آنفولانزا، ایجاد کبودی و خونریزی از لثه و همچنین شکنندگی و خشکی پوست و مو شود. در این موارد و همچنین در بیماران مبتلا به سرطان می توان از آمپول ویتامین سی البرز دارو 500 میلی گرم/5میلی لیتر استفاده کرد که هم منجر به تخفیف علایم می شود و هم به بهبود عملکرد سیستم ایمنی کمک می کند.
آگهی های عمومی گلوتریوسمفونی کنترل دیابت قرص ونزیتو محصولات زیست اروند فارمد محصولات زیست اروند فارمد اورسوبیل اپلیشکن اندرورید و آی او اس دارویاب-app drug info