دکتر نسترن احمدی

دکتر نسترن احمدی

داروساز

داروساز
مؤسس / مسئول فنی داروخانه
شماره نظام : 23532

معرفی دکتر نسترن احمدی

پرسش و پاسخ با دکتر نسترن احمدی

سوال جدید

آدرس و تلفن دکتر نسترن احمدی

امین ی (1399/2/17)
باعرض سلام پزشک روماتیسم برای بنده قرص ابترکس پنج شنبه وجمعه۳عدد ناپروکسن دوازده ساعته وپردنیزولون۵که صبح وشب که دکتر گفتن بعد از یک ماه باید دوز دارو رو بالا ببرم میخواستم بدونم الان یک هفته است که مصرف میکنم وهنچنان بی تاثیر ایا تاثیر این داروها برای التهاب ودرد مفاصل وبدن درد تاخیریه یا دیرجواب میده...مشکل چیه ممنون
سلام متاسفانه روماتیسم بیماری ای نیست که بتوانیم آن را به طور کامل درمان کنیم اما می توانیم تا حد زیادی پیشرفت بیماری و بروز حملات و علائم آزار دهنده ی بیماری را محدود کنیم لذا مصرف داروهای شما با توجه به شدت بیماری طولانی مدت و احتمالا مادام العمر خواهند بود. البته که داروهایتان بی تاثیر نیستند و مطمئن باشید بدون داروها اوضاعتان بدتر می بود... شکیبا باشید و طبق توصیه های پزشکتان به درمان ادامه دهید.
گلی محمدی (1399/2/16)
سلام.دخترم 10 سالشه یه ساله تریپتورلین زیر جلدی میگیره.امروز بعداز تزریق به بازوش چند قطره خون که اومد وفک کنم مقداری از دارو هم به پد روی برگشته بود .این مشکلی ایجاد میکنه؟ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام لازم است بعد از تزریق دارو از فشردن و ماساژ دادن محل تزریق بپرهیزید. اگر در حد یکی دو قطره خون بوده اشکالی ندارد
ناشناس (1399/2/16)
سلام. وقتتون بخیر.من مدتیه از قرص فلووکسامین ایرانی استفاده میکنم. اما تصمیم دارم دیگه خارجی مصرف کنم. آخه شنیدم که برند خارجی از هر نظر خیلی بهتر از ایرانیه. اما هنوز شک دارم. خواهش میکنم راهنماییم کنین.آیا واقعن تفاوتی بین قرصهای خارجی و ایرانی از نظر درمان گری و میزان اثر بخشی هست؟
سلام ماده ی موثره و میزان دارو در نوع خارجی و ایرانی یکسان است و نتایج درمانی یکسانی را نیز ایجاد خواهند کرد به نظر من اگر مصرف داروی ایرانی از نظر عوارض (مثلا گوارشی) قابل تحمل بوده لزومی به مصرف داروی خارجی وجود ندارد داروهای خارجی هم گران تر هستند و هم سخت تر پیدا میشوند و حتی گاهی ممکن است با توجه به شرایط اقتصادی و سیاسی اصلا پیدا نشوند. بنابراین خودتان را بیهوده به دردسر نیاندازید.
پریسا اسماعیلی (1399/2/15)
سلام و وقت بخیر یه سوالی دارم ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید مادرم ۶۸ساله هستن کم کاری تیروئید داشتن میزان هورمون TSH:10.5 بود سه ماه قبل ، دارو لووتیروکسین 100میلی مصرف کردن هر روز به مدت دوماه و دیروز که مجدد تست دادن تیتر هورمون TSH:2.5 هست ...با توجه به شرایط پیش آمده که رفتن به مطب و کلینیک سخت شده اگر راهنمایی بفرمایید که الان زمان‌بندی مصرف دارو و دوز مصرفی چطور باشه ممنون میشم .
سلام تنظیم هورمون های تیروئیدی در حیطه ی مسئولیت بنده نمیباشد. برای این کار لازم است که آزمایشات منظمی را تحت نظر پزشک متخصص غدد انجام دهید و نتایج را نیز به ایشان نشان دهید.
اسماعیل فریدونی (1399/2/15)
سلام خانم دکتر من مدت هشت سال هست بدلیل ترس و هراس و افسردگی از خانه بیرون نمیام چندین بار هم بستری شدم میخوام از درمان با کتامین استفاده کنم اما نمیدونم. کجا انجام میدهند لطفا لطفا راهنمایی کنید،من اطراف شیراز زندگی میکنم
سلام متاسفانه در این باره اطلاعی ندارم.
خانم جعفری (1399/2/15)
سلام دردمعده دارم دکتر قرض فامونیدین ۲۰ داده چه وقت باید استفاده کنم
سلام شبی یک عدد پیش از خواب
مهدی ذاکر (1399/2/13)
با سلام. من امروز رفتم دکتر برام آمپول 10م متوکاربامل و ژل و مولتی ویتامین و قرص ناپروکسین 5000تجویز کرد. ناپروکسین غضروف سازی هم میکنه؟
خیر ناپروکسن یک داروی ضد التهاب غیر استروئیدی است که فقط به عنوان مسکن قابل استفاده است مثل ایبوپروفن و ژلوفن! مصرف زیاد این دارو نه تنها مفید نیست بلکه شما را در معرض عوارض دارو مثل زخم های گوارشی قرار خواهد داد.
مهدی ذاکر (1399/2/13)
سلام ناتروکسین غضروف ساز هم می باشد؟
سلام خیر
ناشناس (1399/2/13)
سلام. مصرف طولانی مدت امپرازول یا استامینوفن می‌تونه باعث کمبود ویتامین خاصی تو بدن بشه؟ ممکنه کمبود ویتامین باعث درد مفاصل بشه؟
سلام بله مصرف طولانی مدت قرص امپرازول و دیگر دارو های سرکوب کننده اسید معده چه H2 bloker و چه PPI چندان علمی و توصیه شده نیست . بهتر است برای رفع مشکل معده تان با اصلاح سبک زندگی و عادات غذایی و بررسی توسط متخصص گوارش فکری اساسی بکنید. مصرف طولانی مدت و یا بیش از یک عدد در روز این دارو شما را در ریسک استئوپورز و شکستگی استخوان قرار خواهد داد. به علاوه دچار کمبود ویتامین B12 نیز خواهید شد. هر چند در روند جذب سایر ویتامین ها و مواد معدنی نیز اختلال ایجاد خواهد کرد.
پدرام (1399/2/13)
مصرف روزی یه کپسول مولتی ویتامین می‌تونه عوارض خاص و جدی‌ای واسه افراد داشته باشه یا خطر خاصی نداره فارغ از سن و جنسیت و ابتلا به بیماری خاصی مثلا گوارشی؟
سلام اگر فرد باردار نباشد و مشکل کبدی و کلیوی یا بیماری خاصی نداشته باشد مصرف روزانه یک الی ۲ عدد قرص مولتی ویتامین مشکل ساز نخواهد بود.
فرشاد (1399/2/13)
سلام‌. برای تسکین درد مفاصل و پادرد از مفنامیک اسید یا سلکوکسیب می‌تونم استفاده کنم؟ عوارض بدی ندارن؟یا میگن بخاطر شرایط فعلی فقط از استامینوفن استفاده کنم؟ قبلا دکتر برای درد مفاصل بهم سلکوکسیب داد که مدت کوتاهی مصرف کردم.
سلام به چه علت مفاصلتان درد میکند؟ بهتر است اگر طولانی مدت و یا در اکثر مواقع درد زانو دارید توسط متخصص معاینه شوید و از مکمل های تقویت کننده ی مفاصل به صورت طولانی مدت استفاده نمایید. داروهایی که نام بردید همگی مسکن هستند و فقط برای کوتاه مدت توصیه میشوند. در کوتاه مدت عارضه ی خطرناکی نخواهند داشت مگر این که بیماری زمینه ای دیگری نیز داشته باشید
حسن (1399/2/12)
سلام خانم دکتر و عرض ادب. ببخشید من چند روز پیش پیام دادم و گفتم واسه درد پا و اینکه قبلا مکمل کلسیم و ویتامین د می‌خوردم و اون بسته مکمل کلسیم تموم شد ولی ویتامین د هنوز دارم. من این مدت طبق تجویز دکتر دو هفته‌ای یه قرص ویتامین د ۵۰۰۰۰ می‌خورم. فرمودید واسه مولتی ویتامین و مکمل کلسیم یه سوال داشتم: من برخوردم به مولتی ویتامین + مینرال ایران دارو و یه کپسول دیگه به نام uni zinc و یه کپسول دیگه که حاوی 400 iu ویتامین د و ۱۰۰۰ میلی‌گرم کلسیمه. می‌خواستم ببینم کدومشون بهترن استفاده کنم یا اصلا فرقی دارن؟ و اینکه من امروز یه دونه از ویتامین د ۵۰۰۰۰ بعد از ناهار و یه uni zinc بعد از شام مصرف کردم. مشکلی ایجاد نمی‌کنه؟
سلام ویتامین د ۵۰۰۰۰۰ رو بعد از این به صورت ماهیانه یک عدد بعد از غذا مصرف کنید تا دچار عوارض مسمومیت با این دارو نشوید. اگر برای درد مفاصل و استخوان ها میخواهید مکملی استفاده کنید به شما محصول پیاسکلیدین به علاوه مکمل های حاوی کلسیم، منیزیم، گلوکوزآمین و کندرویتین را توصیه میکنم که نام های تجاری مختلفی از آن ها موجود هست.
ایمان نیکدل (1399/2/11)
تکرر هست ولی خیلی کمتر از اوایل...درد ندارم ولی اول داشتم...سوزشم قبلا داشتم الان مثه قلقلک میمونه کپسول پروکسور برای چیه؟
علائمی که فرمودید هم می تواند منشا پروستات و هم عفونی داشته باشد. لطفا جهت بررسی بیشتر به پزشک متخصص اورولوژی مراجعه فرمایید.
امیر (1399/2/11)
سلام دکتر خواهشمندم کمکم کنین. 24 سالمه.سه هفته س که فلووکسامین برای وسواس فکری به تجویز پزشک مصرف میکنم. هفته اول 100 میلی هفته دوم 150 میلی و از دوشنبه این هفته دکتر بهم گفت که یه قرص 100 صبحا و یه قرص 100 شبها مصرف کنم. منم همین کارو کردم اما از امروز که چهارشنبه س. موقع ادرار به سختی ادرارم میاد و انگار احتباس ادرار گرفتم . خیلی میترسم . متاسفانه شنبه هفته آینده نوبت دکتر دارم. خواهش میکنم بگین چیکار کنم؟ آیا بخاطر اینکه دوز قرصا زیاد شده اینجوری شدم؟ میخوام قرصو قطع کنم ولی میترسم عوارض قطع کردنش مشکل بشه برام. شما راهنمایی کنین. الان من چیکار کنم؟
بله این عارضه ناشی از داروهایی که مصرف میکنید است اما داروها را خودسر قطع نکنید و سریعا با پزشکتان تماس بگیرید یا مراجعه کنید.
شکوه (1399/2/10)
سلام... شوهرم یکروز صبح گفت که یه کمی احساس سوزش داره، رفته بود دکتر عمومی چند تا بهش جنتامایسین زده بود،، از وقتی آمپولها رو زده مدام ادرارش غلیظه در حالی که قبلا اصلا اینطور نبود، رفتیم چند نوع آزمایش داد آخرش گفتن کلیه اش خون دفع میکنه... وقتی یه آمپول چنین عوارضی داره چرا باید تجویز بشه خانم دکتر؟ آیا بهتر نیست نظام پزشکی تجویز داروهایی مثل جنتامایسین رو مختص موارد بستری شده در بیمارستان اعلام کنه؟ زندگیمون سیاه شده به خدا... شوهر بیچاره ام همش احساس پهلو درد و درد ناف و شکم دارد. آیا این دفع خون درمانی هم دارد؟
سلام نگران نباشید عارضه کلیوی این دارو معمولا برگشت پذیر است مگر در موارد محدودی که مثلا کلیه فرد قبل از مصرف دارو نیز مشکل زمینه ای داشته باشد. متاسفانه همه ی دارو ها عوارض دارند و هیچ دارویی چه گیاهی و چه صنعتی بدون عارضه نیست، و گاهی درصد کمی از افراد عوارض اینچنینی را با دارو تجربه میکنند... به همین دلیل است که با تجویز اولیه و در طول درمان، تحت نظر پزشک و داروساز باید استفاده شوند.
حسین ایمانی (1399/2/10) - قطره آمیفن 100 میلی گرم/میلی لیتر
بچه من شش ماهشه.امروز آمپول زدیم بهش.از این قطره دادن ولی به محض اینکه قطره میدیم استفراق شدید میکنه.خیلی نگرانیم لطفا راهنمایی کنید.
سلام میتوانید برند های دیگر قطره استامینوفن را هم امتحان کنید و در صورت تکرار استفراغ ، نهایتا از شیاف استامینوفن اطفال هر 6 ساعت به صورت مقعدی استفاده نمایید
ایمان نیکدل (1399/2/10)
سلام من مذکر هستم.. عفونت مجاری داشتم بعداز یه رابطه...بعد از قطع دارو دوباره ترشح مجاری دارم..۲هفته سیپروفلوکساسین خوردم هیچ علایمی در مصرف وجود نداشت بعد از قطع دارو ۳روز بعد عفونت شروع شده قطره ای مایل به زرد بوی خاصی هم نمیده... گفتن داکسی سیکلین بخورم...نظر شما چیه
سلام آیا علایم دیگری نظیر تکرر ادرار ، سوزش ادرار، درد و ... نیز دارید؟ ترشح در مردان ممکن است دارای علل مختلفی باشد... اما در صورتی که به سوزاک و یا NSU مبتلا شده باشید میبایست به مدت یک هفته هم خودتان و هم شریک جنسیتان هر 12 ساعت یک عدد کپسول داکسی سایکلین ، با معده ی خالی و آب فراوان مصرف کنید و تا نیم ساعت بعد از مصرف کپسول از خم شدن و دراز کشیدن بپرهیزید.
مینا (1399/2/10)
سلام و عرض. ادب.من بهمن ماه قرص فلوکونازول رو در شش هفته و هر هفته فقط یه دونه مصرف کردم،پریودی من خیلی بهم ریخته شده،و حدود ١٥کیلو چاق شدم،چطور میتونم دوباره لاغر شم؟ایا داروی هست؟
سلام فلوکونازول را به چه دلیل با این شیوه ی نادرست مصرف میکردید؟! اضافه وزن شما ارتباطی به مصرف فلوکونازول نداشته، آیا بیماری خاصی دارید؟ چه داروهایی استفاده میکنید؟ حتما میبایست برای بررسی سطح هورمون ها و بررسی سلامت رحم و تخمدانتان به متخصص مراجعه نمایید به نظرم ریشه ی اضافه وزنتان در اختلالات هورمونی است که باید ریشه یابی و درمان شود.
ایمان نیکدل (1399/2/10)
سلام من عفونت مجاری داشتم بعد از قطع دارو دوباره ترشح مجاری دارم..۲هفته سیپروفلوکساسین خوردم هیچ علایمی در مصرف وجود نداشت بعد از قطع دارو ۳روز بعد عفونت شروع شده قطره ای
سلام وجود ترشحاتی بدون رنگ و بوی نامناسب و فاقد خارش و سوزش در واژن زنان به خودی خود نشان دهنده ی عفونت نیست و امری طبیعی میباشد. آیا فقط ترشح دارید یا ترشحاتتان ویژگی های غیر معمول دارند؟ میبایست کامل تر شرح حال بدهید. اما به طور کلی لازم است همواره با رعایت اصول بهداشتی در رابطه، از ابتلا به عفونت های زنانه پیگیری نمایید.
ناشناس (1399/2/8)
سلام خانم دکتر. من مقداری سوزش بینی و سردرد و کمی هم آبریزش بینی و گرفتگی گوش دارم. آیا بخاطر سینوس و حساسیت فصلیه؟ چون تقریبا یک ماهی هست که کم و زیاد اینجوری میشم و چند روزی بدتر شده خصوصا سردرد. دکتر هم رفتم قبلا و برام اکسپکتورانت و آموکسی سیلین و قرص سرماخوردگی تجویز کردن که خوردم. میتونم از ستریزین و رینوسالتین و قرص سرماخوردگی استفاده کنم؟ آیا می‌تونم با این شرایط برای پیاده‌روی با زدن ماسک بیرون برم؟ علائمم رو بدتر نمی‌کنه؟
سلام بله به احتمال زیاد علائمتان آلرژیک و التهابی هستند. بله استفاده از ستیریزین و رینوسالتین و سرماخوردگی میتولاند برای رفع شما موثر واقع شود. اما پیاده روی کردن حتی با ماسک در شرایط فعلی توصیه نمیشود و شما و اطرافیانتان را غیر از آلرژی در ریسک ابتلا به کرونا قرار می دهد.

صفحه 1 از 10

سوال پزشکی / دارویی خود را از "دکتر نسترن احمدی" بپرسید

Click to Change image
کاهش ویروس در مخاط گلو محلول ضدعفونی دکتر کر داروسازی آفا شیمی استخدام اینستاگرام دارویاب اپلیشکن اندرورید و آی او اس دارویاب-app drug info
تازه های دارویی
دارو های پر مصرف ایران

تدوین فرمولاری دانشگاه های علوم پزشکی در سامانه دارویاب