دکتر زهرا طاهری

دکتر زهرا طاهری

پزشک عمومی.

پزشک
پزشک عمومي
شماره نظام : 134741

معرفی دکتر زهرا طاهری

دوره دیده ی‌دیابت وزخم دیابتی....مدتی رزیدنت بیماریهای عفونی وواگیر،بوده ام.......

پرسش و پاسخ با دکتر زهرا طاهری

سوال جدید

آدرس و تلفن دکتر زهرا طاهری

علی خسروی (1399/9/3)
قرص پیرفنیدون را باید ازکجا تهیه کنیم
سلام واحترام.تاجایی که میدانم متأسفانه این دارو دچار کمبود در کشور است و در داروخانه های رسمی،به سختی پیدا میشود.شما با سامانه ۱۴۹۰ با تلفن ثابت،بخش داروهای کمیاب، در ارتباط باشید تااگر دارو در جایی موجود شد،به شما اعلام شود.
همت (1399/9/3)
سلام. خسته نباشید دکتر. اگر فردی از ناحیه ران تیر خورده باشه و امکان رفتن به بیمارستان رو نداشته باشه و حتی امکان بیرون آمدن از مخفیگاه برای رفتن به داروخانه و درمانگاه رو نداشته باشه، برای جلوگیری از عفونتِ پا چه دارویی لازم هست؟ برای بیرون آوردن یک گلوله کدام بی حس کننده موضعی معمولاً به کار میره؟ خیلی سپاسگزارم. خدا به شما خیر و برکت دهد.
سلام واحترام.شتاب وحرارت گلوله،زیاد است که البته در اسلحه های مختلف و فواصلِ مختلفِ شلیک ،متفاوت است..ممکن است باعث تخریب بافتهای زیرین از جمله تاندونها،عروق،اعصاب،عضله و استخوان شود..مسأله ی عفونت هم یک موضوع اضافه بر سایرِ موارد است..لذا من نمیتوانم به شما برای مراجعه نکردن به جراح و درمان سرخود،توصیه کنم..سعی کنید حتما وسریعا به جراح مراجعه کنید.
مهدیه مردانی (1399/8/24)
سلام من برای مشکلات معده ام و لوزوالمعده از مترونیدازول استفاده میکم اما از اون زمان راه تنفسی ام میسوزه قفسه سینه ام یه خورده سنگینه آیا به خوردنش ادامه بدم ؟ آیا از عوارض این دارو هست؟
سلام‌واحترام..مترونیدازول برای مشکلات لوزالمعده؟؟؟؟؟؟ در هرصورت،تحریک‌گوارشی یکی از عوارض این داروست.ومعمولا اکرتحریک‌گوارشی رخ دهد،دارو‌باید قطع گردد.شما دراین رابطه با پزشک تجویزکننده ی دارو نیز مشورت داشته باشید.
سینا (1399/8/23)
سلام. وقت شما بخیر. آیا مواد حاجبِ سی تی اسکن و رادیولوژی میتونه باعث خونریزیِ کلیه بشه و هماچوری دائمی ایجاد کنه؟ من قبلاً هماچوری در حد 5_6 rbc داشتم اما بعد از تزریقِ ماده حاجب تعداد rbc به 40_41 افزایش پیدا کرد بعلاوه کلیه ام دچار درد شده
سلام واحترام..اختلالات کلیوی بدنبال استفاده از مواد حاجب معمولا با تغییر در سطح کراتینین خون،بصورت افزایش کراتینین خود رانشان میدهند.اگر اخیرا مورد سیتی باماده حاجب بوده اید شما بایدابتدا سطح کراتینین راچک کنید واز آزمایشگاه نیز بخواهید بر اساس کراتینین،عدد GFR در شما رامحاسبه کنند.اگر سطح کراتینین و جی اِف آر شما نرمال بود،برای خون داخل ادرارتان باید دنبال دلائل دیگری باشید.ازجمله سوابق سیگار کشیدن،قلیان،انواع سنگها یا کیستهای کلیوی یا مثانه، اختلالات پروستات،ضرباتی که ممکن است به سیستم ادراری شما وارد شده بوده باشد،برخی داروها و از این قبیل.
ناشناس (1399/8/22)
با سلام و با تشکر از جواب خیلی خوب و واضعی که دادید. خانم دکتر 26 سالمه و مجرد . و مشکل کمر درد یا ستون فقرات ندارم . فقط چند روزی بود خیلی اعصابم داغون شده . که دیروز یک بار کمرم گرفت .
خواهش میکنم.موفق باشید
ناشناس (1399/8/21)
با سلام خدمت دکتر طاهری عزیز . ببخشید خانم دکتر من امروز داشتم نماز میخوندم یه بار که رکوع رفتم پایین کمرم گرفت و دردش به باسنم و ران سمت راستم و تقریبا مچ پاهام میزنه . دردش اونطور نیست که بگم نمیتونم تحمل کنم ولی تقریبا یه دفعه ول میکنه و یه دفعه میگیره یه شیاف گذاشتم و یه قرص مسکن خوردم یه کم بهتر شدم ولی دردم کلا قطع نشده ولی خیییلی خیییلی دردش کم شده شما چه دارویی رو تجویز میکنید با سپاس از شما
سلام واحترام.نمیدانم سوابق شما در ابتلا به بیماریهای کمر وستون فقرات چیست و‌ وزن شما چقدر است..اما دو دلیل برای این اتفاق به نظرم می آید،یکی اسپاسم عضلات کمر،دوم تحریک عصب سیاتیک..نباید بارِ سنگین تر از یک تا یک‌ونیم کیلو بلند کنید،نباید بطور ناگهانی وضعیت بدنی خود راتغییر دهید مثلا ناگهان از حالت درازکش به نشسته در نیایید، روی تشک هایی که زیاد نرم وفرو رونده هستند مثل اشک تختخواب استفاده نکنید،روی پتوی چهارلا استراحت کنید وبه پهلو باشید،موضع کمرتان را گرم نگه دارید‌ هم بااستفاده از کیسه آب گرم وهم بااستفاده از ماساژ کمر زیر دوش آب گرم،از پمادهای موضعیِ ضد درد مثل پیروکسیکام استفاده کنید، اگر مشکل کلیوی وکبدی و یا فشارخون کنترل نشده ندارید میتوانید از مسکن هایی مانند استامینوفن یا اگر مشکل گوارشی ندارید از شیاف ایندومتاسین در حد دوسه روز استفاده کنید،چسب های ضد درد هم در برخی داروخانه ها پیدا میشوداز آنها هم میتوانید بهره ببرید.اگر بعد از دوسه روز بهتر نشدید باید با متخصص مغزواعصاب وستون فقرات،مشورت کنید شاید نیاز به فیزیوتراپی پیدا کنید.
مهتاب (1399/8/20)
سلام. خسته نباشید. آیا پزشک عمومی به صرف اینکه دوره ی مهارتی گذرانده باشد می تواند تزریقِ ژل و بوتاکس و لیفتینگ صورت انجام دهد؟ آیا از نظر قانونی می تواند چنین کاری انجام دهد؟ اخه من یه جایی خوندم چنین اعمالی در حیطه ی پزشک متخصص پوست و زیبایی است.
سلام‌واحترام.پزشکانی که در دوره های رسمیِ انجمن متخصصین پوست ولیزرو یا در دوره های انجمن جراحان و یا برخی دوره هایی که شرکتهای تجهیزاتی طبی ولیزریِ دارای مجوز برکزار میکنن ،بطور رسمی شرکت میکنند و گواهینامه ی طی دوره را دریافت میکنند میتوانند در آن حیطه ای که دوره دیده اند فعالیت نمایند.
ناشناس (1399/8/20)
با سلام خدمت دکتر طاهری عزیز و مهربون ببخشید . قرص ویتامین D5000 رو چطور باید بخورم . هفته یک بار یا دو هفته یک بار
سلام واحترام.البته باید یک‌دور سطح فعلیِ ویتامین دی در خون خود راچک‌کنید..اگر سطح آن زیادی بالا نباشد میتوانید هر دو روز یک قرص ویتامین دی پنج هزار واحدی(۵۰۰۰) را میل کنید..
عاطفه (1399/8/20)
انتری داکس رو برای جوش میخورم بله فقط برای دو هفته استفاده میکنم و تمام میشه اونا مدت دوره اشون طولانیتره و شش ماهه است
سلام‌واحترام.درمان آکنه وریزش مو، یک درمان طولانی مدت است که باید باحوصله پیگیری شود.گاهی تا چندسال نیاز به درمان وجود دارد.استفاده از داکسی سایکلین در درمان جوشهایی که زمینه های هورمونی دارند چندان کارگشا نیست..درمورد شما که درمان باانتری داکس،کوتاه مدت است و صرفا اگر موضوع ضدبارداری هم برایتان اهمیت دارد،اولا روکین را سروقت ومنظم مصرف کنید دوما تازمانیکه باداکسی سایکلین همراهی دارد،باید از یک روش دیگر بطور همزمان مثل کاندوم نیز استفاده نمایید.روکین هم خاصیت ضدآکنه وضد ریزش مو دارد هم اگر منظم مصرف شود خاصیت ضدبارداری.
عاطفه (1399/8/20)
سلام خانم دکتر من از سیتالوپرام و اننتری داکس صد مصرف میکنم و الان دکتر بخاطر کیست تخمدان و پرمویی برام ال دی روکین و اسپیرونولاکتون تجویز کرده باهم اختلال ندارن اینا؟
سلام واحترام.کپسول انتری داکس را برای چه چیزی مصرف میکنید؟ این‌کپسول قاعدتا باید بعد از طی مدتی،قطع گردد.اما اسپیرونولاکتون و روکین باید تا مدتها وبطور طولانی تحت نظر طبیبتون استفاده بشن. اگر موضوع پیشگیری از بارداری هم براتون مهم باشه یه مقداری انتری داکس،باعث کاهش اثر روکین از لحاظ کاهش اثر ضد بارداری آن میشود وگرنه تداخل خاص وخطرناکی باهم ندارند.
ناشناس (1399/8/19)
با سلام خدمت دکتر طاهری عزیز و مهربان . ببخشید مادر من دیشب یه مقداری گلو درد داشت و یه مقدارم قفسه سینش سنگین . البته خیییلی کم قفسه سینش سنگین و میگه گلومم میخواره . قبلا هم ازتون پرسیدم مادرم حساسیت داره به این فصل و سرفه میکنه . دیروز یه مقدار ترشی خورد و بعد پیاده رویی رفت و ماسک زده بود تند تند راه رفته و عرق کرده که دیشب گفت گلوم میخواره و درد میکنه . ولی علائم دیگه مثل بدن درد . سرفه . نمیکنه حس چشایی و حس بویایشم کامل و خوب . به نظرتون با توجه به اینکه به ترشی و فلفل . گوجه و به سری چیزایی دیگه حساسیت داره میدونه به خاطر خوردن ترشی باشه .
سلام واحترام.براساس شرح‌حالی که میدهید امکانش هست که مشکلات فعلی،ناشی از حساسیت واختلال گوارشی باشند.باید درمانهای ضدحساسیتشان را انجام دهند.ورزش وپیاده رویِ تند،به هیچ‌وجه نباید باماسک انجام شود. درستش این است که ورزش ونرمش در منزل و باوجودِ جریان‌هوا،انجام شود..اگر درطی دو سه روزآینده،درد گلو یا احساس سنگینی در قفسه سینه برطرف نشود یابدتر شود باید حتما جهت بررسی های دقیق تر،چک اشباع اکسیژن خون،دمای بدن،فشار خون ومعاینه نزد متخصص داخلی تشریف ببرند.
زهرا افتخاری (1399/8/19)
با سلام بنده tsh بود6.1 آیا درمان خاصی باید بشم؟
سلام واحترام.صرفا براساس عدد تی اِس اچ،درباره ی درمان تصمیم گیری نمیشود.باید وضعیت تیرویید شما در سونوگرافی ولمس تیرویید، آزمایش آنتی تی پی اُ آنتی بادی، علائم بالینیِ فعلی شما،بارداربودن یا نبودن ،قصد انجام جراحی های نیازمند به بیهوشی و قصد انجام بارداری را مجموعا در نظرگرفته و سپس برای درمان تصمیم گیری شود.
محمود کارگر (1399/8/16)
سلام مجدد خدا قوت چند روز پیش سوال کردم در مورد تب و بدن درد همسرم که نمیدونیم ماستیت هست یا کرونا ِ سفالکسین 500 6 ساعت یه بار مصرف کرد هم تب قطع شد هم تورم سینه خیلی کمتر شد به نظرتون نیاز هست تو قرنطینه بمونیم ؟واقعا از شما ممنون و سپاس گزارم خدا خیرتون بده
ادامه پاسخ شما: منظورم پوشش دهان‌وبینی برای خودتان است، نه نوزاد کوچولیِتان.
سلام‌واحترام.چنانچه حقیقتا هیچ‌علامت دیگری وجودندارد،و تب بدون دارو،بازگشت نمیکند،و التهاب پستان با مصرف سفالکسین کاملا قطع شده است با احتیاط می توانید از قرنطینه خارج شوید.فعلا بهتر است درزمان ارتباط با نوزادِ ارجمندتان از پوشش روی دهان وبینی بهره ببرید.
ناشناس (1399/8/16)
سلام. من چند روزه که گاهی احساس فشار توی سینه‌م می‌کنم ولی نه قبلش و نه این چند روز هیچ علامتی از کرونا ندارم. یعنی نه تب نه سرفه نه تهوع و اسهال و استفراغ و این چیزا. قبلا هم البته دچار اینجور دردی می‌شدم و چون ریفلاکس هم دارم و دچار اضطراب و افسردگی مزمن هم هستم میگم شاید بخاطر اینا باشه خود اینا هم تشدید می‌کنه و می‌ترسم ولی فقط چند روزه گاهی این درد هست و گاهی نیست و هیچ علامت پایدار و اتفاق دیگه‌ای هم نیفتاده و نمی‌افته که از علائم کرونا باشه. اصلا ممکنه کسی بدون هیچ علامت قبلی و خاصی از کرونا دچار درد قفسه سینه بشه؟ آخه شنیدم درد سینه مثلا بعد از چند روز علامت داشتن کرونا و بدحالی بروز می‌کنه. خصوصا منم که ریفلاکس و اضطراب دارم مداوم نمیتونم تشخیص بدم و راستش من بیشترم تو خونه‌ام و جای خاصی نرفتم. تو این شرایط افتضاح هم واقعا نگرانم برم دکتر. لطفا راهنماییم کنید چند روزه از ترس و استرس زندگیم مختله.
سلام واحترام.شما باید پرهیزهای مربوط به ریفلاکس راکه در همینجا درپاسخ سؤالات سایر دوستان بارها گفته ام حتما مد نظر داشته باشید.و نیز درمانهای مربوط به ریفلاکس را نباید قطع کنید.حداقل یک‌بار در یک درمانگاه نزدیک منزلتان،اشباع اکسیژن خون شما،دمای بدنتان وفشار خونتان باید چک شود.با رعایت موارد پیشگیرانه حداقل یک بار برای چک این سه مورد مراجعه داشته باشید.اگر اوضاعتان نرمال بود و اشباع اکسیژن هم طبیعی بود بعید است باتوجه به سوابقتان با عفونت کووید-۱۹ مواجه باشید و درآن صورت باید به پیگیری درمانهای مربوط به ریفلاکستان بپردازید.اگر هم مشکلی در باره ی شما یافت شد که باید آن را پیگیرانه درمان نمایید...فعلا اگر داروی دیگری دریافت نمیکنید میتوانید از قرص فاموتیدین ۴۰ یکی عصرها بهره ببرید.
ابراهیم ماژور (1399/8/15)
سلام و احترام.خواهر من مشکل تشنج داره الان قرینه چشمش یکم ورم کرده بردیم دکتر عکس گرفتن گفتن یه قسمت از سرش ورم کرده و شنتش یکم اختلال داره سرش اب اورده دکتر قرص استازولامید داده گفتن اگه بهتر نشه باید جراحی بشه بنظرتون نیاز به جراحی هست یا با همین قرص درست میشه؟؟
سلام واحترام.پاسخ بالینی در هربیمار بستگی به شدت بیماری ودرگیری داره.باید صبر کنید ودارو راتحت نظر متخصص خودشون مصرف کنن.خیلی وقتها پاسخ بالینی به دارو‌داده میشه ومشکل برطرف میشه.اما اگر نشد،جراحی میتونه کمکشون کنه.
محسن آباقی (1399/8/15) - قرص کو-آموکسی کلاو 625 فارابي
سلام با تشکر از راهنمایی های خوبتون من ۱۲ روزه کرونا دارم، سابقه سینوزید دارم ابتدا دکتر آزیترو مایسین و دیفن و استامینفن داد، من تبم قطع نمیشد امروز رفتم پیش دکتر عمومی بهم کو آموکسی کلاو ۶۲۵ داده هر ۸ ساعت نگرانم چون هنوز سرفه و نفس تنگی دارم میخورم بدتر نشم آیا تاثیر منفی نمیگزارد؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام‌واحترام.اگر بعداز ۱۲ روز کماکان دچار تنگی نفس هستید یا اگر گاهی تب میکنید حتما باید اشباع اکسیژن شما به دقت ارزیابی شده و حتی تحت سی تی اسکن ریوی قرار بگیرید.آزمایش هایی مثل اِل دی اِچ وسی بی سی هم باید انجام بدهید.کوآموکسی کلاو ضرر خاصی ندارد اما بعید است شمارادرمان کند. اگر اشباع اکسیژن شما پایین تر از ۹۳ درصد باشد یا درگیری ریوی شما زیاد باشد یا اختلال در آزمایش داشته باشید احتمالا نیاز به بستری خواهیدداشت.
سیمین ثقفی (1399/8/14)
من سه ماهه خونریزی شدید دارم قرص ال دی و اهن و امپرازول هم مصرف میکنم میتونم برای کم شدن شدت خونریزی قرص ترانگزامیک بخورم ممنون
سلام‌واحترام.اگر افزایش خونریزی های شما در سه ماه‌گذشته رخ داده، باید ابتدا تحت نظر متخصص زنان بررسی شوید و بعد از تشخیص دلیل آن،بانظر ایشان دارو مصرف نمایید.
نصیبه حسن زاده (1399/8/14)
سلام و وقت بخیر- خانم دکتر حدود دو هفته است که طبق تجویز پزشک متخصص دارویی که برای پیشگیری از سردردهای میگرنم مصرف می کردم عوض شده و بجای نصف رهاکین500، هر شب نصف قرص لوتیراستام(لوبل500) رو می خورم با وجود اینکه حدود دو هفته از مصرف دارو می گذره اما همچنان طی روز سرگیجه دارم که گاهی شدید و گاهی خفیف است و کمی هم دچار تاری دید می شم. یه شب نخوردمش تا دو روز سردرد شدید داشتم. بنظرتون باید دوباره به پزشک مراجعه کنم و این مورد رو بهشون اطلاع بدم یا مشکل خاصی نیست و تا پایان مقدار تجویزی به مصرف ان ادامه بدم. البته با خوردنش تا حد زیادی حمله های سردردم (بجز همون یک باری که نخورده بودمش)کاهش پیدا کرده و مشکل سردردها برطرف شدند. ممنون از راهنمایینون
سلام‌واحترام.دلیل تغییر دارو‌در شما چه بوده؟ الان اینطور که متوجه شدم مشکل فعلیتان سرگیجه است.دارو را ادامه دهید و‌اگر با ادامه مصرف، سرگیجه ها کاهش پیدا نکردند با دکتر خودتان موضوع را مطرح‌کنید. گاهی در شروع مصرف داروهایی مانند لوبل،حالات عدم تعادل که ممکن است توسط مصرف کنده،بصورت سرگیجه تعبیر شوند رخ میدهد.اما اگر بعد از مدتی،بهتر نشدید به دکترتان اطلاع دهید.
محمود کارگر (1399/8/13)
سلام خدا قوت همسر بنده از دیشب به یکباره شروع به لرزیدن کرد احساس سرمای شدید بعد چند ساعت تب 39 درجه همراه با بدن درد شروع شد که با استامینیفن 500 پایین اومد از قبل هم هیچ علایمی نداشت احتمال دادیم کرونا باشه فعلا قرنطینه کردیم خودمونو سوال بنده اینه چون همسرم تو دوران شیر دهی هست دو روزی میشه یکی از سینه هاش توده مانند داره و هرچی شیر میده نرم نمیشه و خیلی درد داره امکانش هست تب و لرز به خاطر توده باشه ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام‌واحترام.بر اساس شرح‌حالی که میدهید دو‌احتمالِ اصلی وجود داره..یک:کرونا و دو: وقوع ماستیت یاآبسه در پستان...در عمل باید با درنظر گرفتن احتمال کرونا،حتما ایشان ماسک بزنند وتا میتوانند نفس به نفس با نوزاد وسایر اعضای خانواده نباشند و سریعتر باحفظ حداکثر اصول پیشگیرانه توسط متخصص زنان تحت معاینه قرار بگیرند.اگر در نهایت بااطمینان،احتمال کرونا رد شود و وقوع التهاب پستان یاآبسه مطرح شود حتما باید درمان و داروی مناسب برای آن دریافت کنند.
زینب (1399/8/12)
سلام خانم دکتر با عرض احترام من عفونت زنانه دارم قرص سفکسیم رو خودسرانه می خورم مشکلی نداره؟
سلام‌واحترام.توصیه من مراجعه به‌متخصص زنان،معاینه شدن و سپس دریافت دارو بر اساس معاینه است.

صفحه 1 از 33

سوال پزشکی / دارویی خود را از "دکتر زهرا طاهری" بپرسید

Click to Change image
گلوریپا، کنترل قند خون و فراتر از آن مرهم سفید بتاهیل ونوستات سافت ژل ویزی اکت 3 جالینوس محلول ضدعفونی دکتر کر داروسازی آفا شیمی استخدام اینستاگرام دارویاب اپلیشکن اندرورید و آی او اس دارویاب-app drug info
تازه های دارویی
دارو های پر مصرف ایران

تدوین فرمولاری دانشگاه های علوم پزشکی در سامانه دارویاب