دکتر زهرا طاهری

دکتر زهرا طاهری

پزشک عمومی

پزشک
پزشک عمومي
شماره نظام : 134741

معرفی دکتر زهرا طاهری

دوره دیده ی‌دیابت وزخم دیابتی....مدتی رزیدنت بیماریهای عفونی وواگیر،بوده ام.......

پرسش و پاسخ با دکتر زهرا طاهری

سوال جدید

آدرس و تلفن دکتر زهرا طاهری

ناشناس (1399/4/18)
ضمنا خانوم دکتر در مورد سن و مسائل فیزیکی و... هم پسر ۲۳ ساله هستم، از نظر فیزیکی هم لاغرم و ۵۷ کیلو هستم. وزن هم کم کردم توی این سه چهار ماه. استخون بندی قوی ‌ای هم نداره بدنم
و اینکه اگر کاهش وزن شماچشمگیر بوده است، باید حتما در اولین فرصت و به سرعت،به طبیب مراجعه کنید تا برای کاهش وزنتان ،شما را مورد معاینه و بررسی قرار بدهند..
ادامه ی پاسخ شما: در ضمن اگر قدِ بلندی دارید،برای بهبودِ وزن خود، باید تخت نظر متخصص تغذیه( نه افرادِ شاغل در طب سنتی)، قرار بگیرید...بابهبودسبک زندگی و وضع تغذیه ای و‌دریافت مکملها،اگر باز دچار افسردگی و اختلال خواب بودید باید تحت تظر متخصص اعصاب وروان، درمان‌مناسب دریافت بفرمایید.
ناشناس (1399/4/18)
سلام. ببخشید من یه عرضی دارم و امیدوارم کمکم کنید. من حساسیت به لاکتوز دارم و مشکل گوارش و نمیتونم شیر و پنیر مصرف کنم. بخاطر همین مثلا از ابتدای امسال کلا ده مرتبه هم شیر و پنیر نخوردم. پارسال آزمایش خون دادم و دکتر بهم مکمل ویتامین دی و کلسیم داد که یه دوره‌ای استفاده کردم و تموم شد. از طرفی هم کلا توی زندگی احساس افسردگی دارم و صبح ها خسته از خواب بیدار میشم و تو طول روز هم انرژی کمی دارم و زود خسته و بی‌حال میشم و گاهی هم حتی دست و پاهام کمی بی حس میشن و درد می‌کنن یا خواب میرن و می‌گیرن. حالا هم بخاطر عود مجدد کرونا واقعا می‌ترسم برم آزمایش خون بدم و صبر کردم تا بلکه یکی دو هفته دیگه وضع بهتر بشه. به نظر شما این حالتای من میتونه بخاطر کمبود کلسیم و ویتامینهای مختلف باشه یا حالات افسردگی؟ آخه من همش هم تو طول روز احساس اندوه و تنهایی و اضطراب و ترس دارم و شبها هم همینجوری می‌خوابم و صبح هم با همین فکرا بیدار میشم و دوباره می‌گذرونم. واسه کلسیم و منیزیم می‌تونم یه مدت کوتاه روزی یه دونه از این مکملهای کلسیم استفاده کنم تا وقتی برم آزمایش بدم؟ عوارضی نداره؟ چون من از طریق شیر و پنیر هم هیچ تامین کلسیمی نمیشم. لطف می‌کنید اگه راهنماییم کنید. اجرتون با حضرت پروردگار
سلام واحترام...بخشی از دلایل خستگی واحساس بی حوصلگی، مربوط به سبک زندگی و نگاه شما به دنیاست...پرهیز ازحضورِدَمادم در فضاهای مجازی، پرهیز از شرکت در بحث های تنش زای سیاسی و اجتماعی، مطالعه ی کتابهای انگیزه زا، گوش نکردن به موسیقی های افسرده کننده یا اضطراب آور، خواب و بیداری به موقع، انجام فعالیتهای روحیه بخش مثل طبخ غذا، دوش گرفتن و آوازخواندن زیر دوش، نرمش روزانه در منزل در حد یک ربع، توکل به خدایی که هرلحظه ناظر وهمراه ماست میتواند آرام آرام از تنش ها و افسردگی ها،بکاهد... درباره ی حساسیتتان به لاکتوز، شما میتوانید ازشیرهای بدون لاکتوز،استفاده کنید..بیشترین مقدارکلسیم توسط شیر یاماست، دریافت میشود.پس میتوانید ماست کم چربِ پاستوریزه نیز،روزی دوتا سه لیوان،میل کنید...اگر باز هم شیر بدون لاکتوز یا ماست، به شما نساخت، باید هرروز قرص کلسیم، میل نمایید...ترکیبات ویتامین دی هم در طول زمان،لازم است،البته بهتر است این داروها راتحت نظر متخصص داخلی یافوق تخصص غدد، دریافت کنید...دوز مورد نیاز ویتامین دی،باید در بالین شما،ارزیابی و تجویز گردد..کمبود کلسیم و‌ویتامین دی،در طول زمان میتواند باعث نرمی استخوان،و‌گاهی هم احساس رخوت،شود..آزمایش مداوم هم ضرورت ندارد..امااگر بیش از شش ماه از آخرین آزمایش شما گذشته است بهتر است یک بررسی مجدد از لحاظ سطح ویتامین دی، تیرویید،سی بی سی، کارکرد کلیه و‌کبد،شوید...اگر زیاد لاغر هستید و یا فشارخونتان زیرِ نُه روی شش است،نیز ممکن است نیاز به انجام آزمایشات تخصصی تر توسط فوق تخصص غدد داشته باشید..سطح کلسیم‌خون،یک بار چک شود اما باید بدانید که چون بدن،کلسیم رااز سطح استخوانها ویاروده ها برمیدارد،پس سطح کلسیم‌خون،اغلب،نرمال باقی میمانَد درحالیکه فرد واقعا دچار کمبود آن است...برای مراجعه به مراکز پزشکی و آزمایشگاهی وداروخانه ای،ماسک مناسب بزنید،دستها رابه چشم‌وبینی ودهان نمالید،فاصله تان رااز مردم، حفظ کنید،در جاهای شلوغ و یا بدون تهویه ی مناسب،توقف نکنید و بعدازبازگشت به منزل، لباسهایتان رابرای شستشو درآورید و دستها راتاآرنج و صورتتان را کاملا باآب وصابون بشویید...در اینصورت، مشکلی برایتان پیش نخواهدآمد إن شاءالله...
مونا (1399/4/18)
سلام وقت بخیر. آیا مکیدن آلت همسر و متقابلا لیسیدن واژن توسط وی از نظر بهداشتی مشکلی نداره؟ ما هر بار انجام میدیم اما یکی میگفت چند روز یه بار انجام میده با همسرش. خواستم نظر شما رو بدونم. مرسی
سلام وادب...این‌کارها از لحاظ بهداشتی، اصلا صحیح نیست و در واقع از نگاه من به عنوان طبیب، یک رابطه ی جنسیِ طبیعی و نرمال، تلقی نمیشود...توصیه ی جدی میکنم که هردوی شما، روش‌خود را برای نزدیکی باهمسر، تغییر داده و اصلاح نمایید.
نوید (1399/4/17)
در ضمن ممنونم از توضیحات مفیدتون در مورد آی بی اس. فقط اینکه الان که میگن شیر رو بجوشونید، اگه شیر بدون لاکتوز رو بجوشونم خراب نمیشه؟ و اینکه من این فمی لاکت رو که می‌خورم احساس می‌کنم بعدش شکمم پیچ میده و صدا میده. مشکلی نیست یعنی؟ بازم ممنونم.
سلام مجدد...چرا شیر را بجوشانید؟؟؟ شما شیر پاستوریزه ی کم‌چرب(کمتراز یک‌ونیم درصد چربی)،وترجیحا کم لاکتوز میل کنید. شیرهای سنتی و فله ای،عامل انتقال بیماریهای مختلفی مثل تب مالت و کرونا هستند،بعضی میکروبهای آن هم حتی باجوشاندن،از بین نمیروند....از طرف دیگر،جوشاندن شیر،باعث از بین رفتنِ محتوای پروتئینیِ آن میشود،در عین حال، شیرهای فله وسنتی،کاملا چربند،چربی در مولکولها و ساختارِ آن است و باجوشاندن هم از بین نمیرود...فقط میتوان گفت،شما چون آی بی اس دارید،شاید بد نباشد در حد سی ثانیه، شیر را ولرم کنید،همین...فمی لاکت هم جزوِ واجبات نیست..الزامی بر مصرف آن نمی باشد..اگر به شما نمیسازد، آن را مصرف نکنید.
نوید (1399/4/17)
ببخشید خانم دکتر مجدد مزاحم اوقات شریف میشم. من واسه آی بی اس که گفتم امروز صبح کمی مدفوعم شل بود و تهوع داشتم الان که نزدیک شبه کمی حالت تهوع رو دارم ولی اسهال انگار نیست دیگه و فقط شکمم پیچ میده و صدا میده انگار میخواد دفع داشته باشه ولی دفعی ندارم. شبیه یبوست شده. ترسیدم نمی‌دونم مشکل از همون آی بی اس و گوارشه یا از کرونا چون گفتن علائم گوارشی هم داره. ممنون میشم راهنمایی کنید که چیه وضعیت. چیکار کنم.
سلام.باید ببینید که اوضاعتان چگونه پیش میرود..سایر علائم جسمی را نیز پایش کنید..اما بیشتر به نظرمیرسد مربوط به گوارش باشد ،نه مشکل عفونی ای مثل کرونا..اگر اوضاعتان بدتر شد،یا علائم جدیدی ایجاد شد، به طبیب مراجعه کنید.
علی (1399/4/17)
خانوم دکتر ببخشید واسه تهوع کی باید دمیترون مصرف کرد؟ قبل شام میشه؟ یا باید ناشتا باشه؟
سلام واحترام..بایددید تهوع به چه دلیلی رخ داده است..بعد از شیمی درمانی، بعداز بیهوشیِ اعمال جراحی، و در زنان باردار، شایعترین وضعیتهای تهوع دهنده ای هستند که دمیترون در آنها کاربرد دارد...در اختلالات گوارشی که اکنون تهوع هم، ایجادکرده اند، باید ابتدا مشکل گوارشی بررسی و درمان شود...از طرف دیگر اگر کسی مبتلا به بیماری عفونی مثل کرونا باشد و اکنون تهوع دارد،برای آرام‌کردنِ تهوعش ارجح ، دیفن هیدرامین یا دیمن هیدرینات است....علیٰ اَیُّ حال،مصرف دمیترون،وابسته به غذا نیست..قبل یا بعداز غذا قابل مصرف است وفرقی ندارد..البته بیماری کبدی که باعث کاهش کارکرد کبد باشد، نباید وجودداشته باشد.
ناشناس (1399/4/17)
سلام خانم دکتر. جسارته اینو مطرح می‌کنم پلی چند روزه نگرانم‌ کرده. چند روز پیش واسه رفتن پیش دکتر رفته بودم درمونگاه و توی درمونگاه وضعیت اجابت مزاجم واقعا داشت اذیتم می‌کرد و مجبور شدم از دستشویی درمونگاه استفاده کنم. می‌خواستم ببینم احتمالش هست کرونا از طریق دستشویی و اینا منتقل بشه؟ در شرایطی که ماسک هم زده بودم و دستهام رو هم چندبار شستم و به صورتم هم نزدم. بعدش هم اومدم خونه و لباسام رو کلا شستم و حموم رفتم. فکرم مشغولش شده. ممنون از لطفتون
سلام واحترام..گرچه که ارجح،اینست که افراد ازتوالتهای عمومی و بیرون از منزل،استفاده نکنند اما درصورتِ لزوم واحتیاج، بارعایت موارد ایمنی، امکان استفاده از سرویسهای بهداشتی، فراهم میشود..ماسک، شستن دستها،دست نزدن به صورت، و بعد هم، شستن لباسها پس از بازگشت به‌منزل...شما نیز، همه ی موارد را رعایت فرموده اید..لذا،امکان انتقال این میکروب به حضرتعالی، از این طریق، ناچیز است و جای نگرانی ندارد إن شاءالله.
نوید (1399/4/17)
ممنونم خانم دکتر. فقط جسارتا واسه آی بی اس چه پرهیزهای غذایی بهتره انجام بشه؟ چه چیزایی کم مصرف بشه یا اصلا مصرف نشه؟ بعد من چند وقت پیش هم متخصص بهم کپسول فمی لاکت داد. این خوبه واسه آی بی اس و کلا مشکلات گوارشی؟ خودش باعث اسهال یا دل پیچه و تهوع نمیشه؟
سلام واحترام.بطور کلی مواد غذایی شما باید پرفیبر و‌کم چرب باشد..چه یبوست داشته باشید وچه اسهال ،در هردو‌حالت، مصرف فیبر درمحتوای غذایی، بهبود دهنده ی اوضاعتان است..ازمواد غذاییِ چرب،باید پرهیز کنید مثلا گوشتهای پرچرب مثل سوسیس...همه لبنیاتتان باید کم چرب باشند،ترجیحا شیر کم لاکتوز یا بدون لاکتوز میل کنید یا ماست میل کنید...پنیر کمتر استفاده نمایید.سسها برپایه گوجه فرنگی باشندپس سس خامه ای یا مایونز،بهتراست محدود شود ودرصورت لزوم،ازانواع کم چرب استفاده شود.شکلات،قهوه،انواع نوشابه های شیرین،یا گازدار، غذاهای سرخ شده، نوشیدنی های الکلی،لوبیا، انواع کلم،بروکلی بیسکوییت، کیک، شیرینی جات، میوه های نفاخ مثل زردآلو،هندوانه، باید مورد پرهیزقرارگرفته و محدود شوند..از مواد حاوی باکتریهای پروبیوتیک،مثل ماستهای کم چرب پروبیوتیک،استفاده کنید..سعی کنید خصوصا بامعده ی خالی، آدامس نجوید.آب هم به اندازه ی نیازتان در روز،میل نمایید..رژیم غذایی و‌میان وعده هایتان باید حساب شده و‌منظم باشند...ورزش منظم حدودا روزی نیم ساعت را در دستور روزانه تان، در همان منزل، قرار دهید..کپسول فمی لاکت هم حاوی باکتری های پروبیوتیک است ومصرفش در بسیاری از افراد مبتلا به آی بی اس،در کاهش میزان نفخ و‌علائم گوارشی،مؤثر است.و‌معمولا خودش، علامت مضاعفی در فرد ایجاد نمیکند.. یک الی دو‌کپسول در روز بعد ازغذا،میزانِ توصیه شده ی مصرف آن است.
نوید (1399/4/17)
سلام. من امروز صبح یه مقدار حالت تهوع دارم و کمی هم جسارتا مدفوعم شله. امتحان هم داشتم و خیلی استرس داشتم. آی بی اس هم دارم و صبح هم ناشتا پنتوپرازول خوردم. میخواستم ببینم بخاطر استرسه و آی بی اس یا از عوارض پنتوپرازول هم می‌تونه باشه؟ ممنونم
سلام واحترام..اسهال، میتونه در زمینه ی آی بی اس،باشه که بااسترس،تشدید میشه..البته گاهی هم پنتوپرازول،عوارضی مانند تهوع یا اسهال،راایجاد میکند..شماباید تحت نظر متخصص داخلی یا فوق تخصص گوارش، باشید،و برای آی بی اس، تحت نظر، درمان دریافت کنید.گرچه که برای کنترل این بیماری، رعایتها و‌پرهیزهای غذایی و‌مدیریت وبهبود اضطرابها، نقش اصلی و اساسی دارند.
عباس (1399/4/17)
در ادامه پرسش قبل خدمتتون میگم که بله مطابق فرموده ی شما مدفوع همه حیوانات را نمیتوان دود کرد. اما آنچه که گوش درد من را خوب کرد فضله ی خر ماده بود و حتی خر نر هم تاثیری ندارد. نمیدانم روی زخم تاثیرش چگونه است اما به خدا قسم گوش درد من را همان بود که درمان کرد. و هر کس را که شنیده ام دود ِآنرا به گوشش داده بلا استثنا خوب شده. به هر حال بنده طبق گفته ی شما آنرا به عنوان یک آنتی بیوتیک به ابنای بشر معرفی نخواهم کرد. سپاس از مهر شما
🌷
عباس (1399/4/16)
سلام. من دو سال و اندی پیش گوش چپم سرما خورد اما فکر میکردم صدای طبلِ محرّم افتاده در آن که درد میکند به همین دلیل از سرما و آب محافظتش نکردم و تازه بعد از دو هفته رفتم پیش پزشک. کوآموکسی کلاو تجویز کرد دارو را خوردم اما خوب نشدم، پیش دو متخصصِ گوش هم رفتم اما باز خوب نشد. و دیگر پیش هیچ پزشکی نرفتم. گوشم همیشه درد میکرد و حتی شنوایی اش تحت تاثیر قرار گرفته بود و کله ام داغ میشد و با کوچکترین نسیمی که میخورد به شدت درد میکرد. بعد از دو سال بهار امسال به توصیه ی مادربزرگم دود فضله ی خر را در چند مرحله به گوشم دادم به طوری که در یک محفظه بسته سرم را قرار دادم و گوشم قشنگ در معرض گرما و دود فضله ی سوخته قرار گرفت. هر بار بمدت نیم ساعت. بعد از آن گوشم خوبِ خوب شد. دیگر حتی یک ثانیه هم احساس درد نکردم. در حالی که قبل از آن مدام درد می کرد. آیا این تجربه را می توانم در اختیار دیگران هم قرار دهم؟
سلام واحترام...مدفوعِ روده ی حیوان، آغشته به انواع میکروبهاست که باآن حرارت،ازبین نمیروند وبا دود، بلندشده و در سطوح ومخاطات، مینشینند...به کَرّات،بیمارانی داشته ام که زخم های بدنشان، باهیچ‌نوع درمانی خوب نمیشد و بعداز نمونه برداری از زخم،مشخص شد که آلوده به میکروبهای روده ای است و بعد از پرسش از بیمار،معلوم میگردید که مدفوع حیوان را دود داده است..و اصولا چرا خَر؟؟؟ چرا گاو نه،یا چرا گوسفند،نه؟؟؟ شما دلیل بهبودی را باید جای دیگری بجویید..از اینکه این پرسش را مطرح فرمودید، از شما ممنونم..این نشان از اهمیت دادن شما به حقوق مردم و سلامت عمومی است و قطعا نشان از فرهنگِ فکریِ شما دارد...اما من چنین توصیه ای را مطلقا درست و به صلاح نمیدانم.. عوارض و خطراتش به مراتب،بیشتر و درگیرکننده تر است..موفق و‌پایدار باشید.
محمد (1399/4/16)
سلام وقتتون بخیر. پیرو سوال قبلی خدمتتون عرض کنم که در حرکت انگشتان هیچ محدودیتی ندارد و به همه شکل انگشتانش را خم و راست می کند.
سلام مجدد..خدارو‌شکر که خوبند..اگر کوچکترین علامتی از محدودیت حرکت در انگشتان دست، مشاهده گردید،به طبیب، مراجعه بفرمایید..اگرنه که هیچ...موفق باشید.
محمد قائدی (1399/4/16)
با سلام و احترام خانم دکتر من قبلا کم کارب تیروئید داشتم ولی جدیدا tshشده ۹ بی حالم کاهش وزن دارم احساس ضعف میکنم،دکتر داخلی بهم قرث لووتزرو کسین ۱۰۰ داده گبته یک روز کانل یک روز نصف،بعر موهام هر روز کم پشتر میشه لاغرم،تا چند ماه باید با این دوز استفاده ،کنم آیا ازمایشگاهم هم فرق میکنه ممنون از راهنمایی
سلام وادب..علائم بالینی شما از جمله تُنُک شدنِ مو و بی حالی، میتواند در زمینه ی کم کاری تیروییدتان باشد..دارویتان را نباید قطع کنید...شاید لازم باشد ماهها و سالهای متمادی، دارو میل کنید..ممکن است در طول زمان، میزان نیاز به دارو،کم وزیاد شود که تشخیصش با طبیب شماست، اما به فکرِ قطع کردنِ دارو‌نباشید...کم کاریِ تیرویید یعنی ،تیروییدِ شما هورمون کافی ومناسب تولید نمیکند..لووتیروکسین،در واقع، هورمون تیرویید است که باید به بدنتان،برسد..تشخیصِ تغییرمیزان نیاز به دارو، بر پایه ی آزمایش خون، تغییرات وزن بدن، سایز تیرویید و یکسری عوامل دیگر است و فقط براساس تست آزمایشگاهی نیست... بهتر است همواره در یک آزمایشگاه ثابت، آزمایش بدهید و مدام آزمایشگاه خود را عوض نکنید.
ناشناس (1399/4/16)
سلام. دکتر بخاطر ترس و اضطراب واسه من شبی نصف آلپرازولام .۵ تجویز کرده. ولی راستش بخاطر عوارضش و وابستگیش و اینکه تو فصل امتحانات هم هستیم نمی‌دونم مصرفش کنم یا نه و نگرانم. از اینکه بخوام مدت طولانی مصرفش کنم و همش بهش وابسته باشم و عوارضشو تو طول روز داشته باشم بیشتر از اضطراب های خودم می‌ترسم. آیا اگه کمتر از یه هفته مصرف کنم و بعد مصرف نکنم اشکالی پیش میاد؟ نظر شما چیه خانم دکتر؟
سلام وادب.در ابتدا بگویم که یک دارو‌مثل لباس است..بهترین لباس ها به تَنِ یکی مینشید ولی به تن فرددیگر،زار میزند،پس ممکن است بعضی داروها به عده ای نسازد و به عده ی دیگری،بسازد..احتمالا حالتان اینقدری بد بوده که شمارا نزد طبیب کشانده است..پس اگر به طبیبتان اعتماددارید،درمانش را نیزباید بپذیرید..البته درمانهای روانپزشکی باید حتماتحت نظر متخصص اعصاب وروان،تجویز شوند...در عین‌حال،اغلب اوقات،درمانهای داروییِ اعصاب در مواردی موفقیت آمیزند که عامل بیماری،در درونِ فرد و ناشی شده از افکار و احساسات فرد باشند..اگر عاملِ ایجاد استرس و اضطراب،یک عاملِ واقعی در دنیای حقیقی باشد،و نه صرفا یک فکر یااحساسِ آزارنده، ممکن است مادامی که آن عامل یاعواملِ مضطرب کننده،وجوددارند، فرد به درمان دارویی جواب ندهد.در این حالت،درمانهای روانشناسی و روش های کنترل و مدیریتِ روابط و استرس،ارجح خواهند بود..بااین توضیحات،شما خود بهتر میتوانید مسیرتان را برای درمان،برگزینید..
محمد (1399/4/15)
سلام. برادرم بر اثر تصادف دچار شکستگی انگشت شده بود بردیمش یکی از بیمارستانهای اراک. مقدار 5 سانتیمتر روی دستش پوستش کنده شده بود. دکتر اورژانس پانسمان نوشته بود اما در اتاق پانسمان 7 عدد بخیه هم به دستش زدند که بعدا فهمیدن نیازی به بخیه نداشته. بعدش گفتن باید برید پیش ارتوپد. اونجا که رفتیم بردنش اتاق عمل گفتن باید بیهوش بشی و بخیه ها رو مجددا بکشیم ببینیم تاندون های دست عمل بشه. ما هم ترسیدیم و از عمل انصراف دادیم. الان دستش راحت باز و بسته میشود و میتواند اشیاء را بلند کند. فقط شکستگی انگشت دارد. بنظر شما نیاز هست به ارتوپد دیگری نشان داده شود؟
سلام واحترام..باآرزوی سلامتی برای ایشان..ببینید معمولا آسیبهای دست بصورت بریدگی و‌پارگی باید قبل از بخیه شدن،مورد بررسی از لحاظ سلامت تاندونها،قرار بگیرند.در ضمن، احتمال چسبندگی هم در ناحیه، وجوددارد..پیشنهاد من اینست که حتما تحت نظر یک متخصص ارتوپد یا فوق تخصص دست،قرار داشته باشند،و اگر محدودیتی در حرکت دست وانگشتان، ایجاد شد، سریعا براساس نظر متخصصش، حرکت نماید..که ممکن است عمل باشد یا فیزیوتراپی باشد.
الهه (1399/4/15)
سلام مجدد خانم دکتر. فرموده بودید چه دوزی؟ سیپروفلوکساسین 500 بود که 4 عددشو خوردم. اما حواسم نبود که با این دارو باید زیاد آب بخورم
سلام مجدد..آب زیاد،لازم نداره.....بعیده بااین چهارتادونه قرص، مشکلی برای کسی پیش بیاد. اما گفتم خدمتتون اگر دچار ناراحتی هستیدبا یک متخصص اورولوژی یا فوق تخصص کلیه، چک شوید.
Shadi (1399/4/15)
سلام وعرض ادب خدمت خانم دکتر طاهری ببخشید یه سوال داشتم دکتر قرص پگلینو ۱۰تجویز کردن برای من بعداز هر مصرف که صبح ها هست پای راست من روی پای راستم رگ هایش بسیار درد می کند علت از این دارو ومصرف این دارو است ؟؟؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام وادب..این عارضه مربوط به این دارو‌نیست..ممکن است ناشی از سلسله ی اعصابِ پاوکمرتان باشد یا بدلیل نوروپاتی دیابتی باشد یا با سندرمِ پای بیقرار،مواجه باشید. درهر صورت،انجام یک نوارعصب وعضله در مرحله ی اول، و بودن،تحت نظرِ جراح مغزواعصاب و ستون فقرات، کمک کننده است...باید قند،کاملا کنترل شده باشد وفشار وزن روی پاها نباشد...تحت نظر متخصص، مصرف بعضی داروها وفیزیوتراپی، کمی تسکین بخش است..اما اگر مشکل،ناشی از کمر مثل دیسک، باشد،چنانچه نیاز به جراحی داشته باشد باید جراحی شود و اگر نیازمند جراحی نباشد،به هر صورت ممکن است این درد، در طولانی مدت، باقی بماند و بادارو و فیزیوتراپی، صرفاتسکین داده شود.
پویا (1399/4/15)
سلام. من ۲۵ سالمه و چند ماهیه سیگار رو ترک کردم ولی نگرانم آسیب مدتی که سیگار می‌کشیدم موندگار باشه خصوصا روی ریه. چون بعضی وقتا حس میکنم سینه‌ام میلرزه و نفسم کمی خس خس میکنه و گاهی هم نفسم تنگ میشه. آیا از عوارض سیگار یا ترک کردنشه؟ البته من خیلی هم سیگار نمیکشیدم قبلا. کلا دو سال کشیدم و اونم روزی یه نخ نه هر روز هم. ممنون میشم جوابمو بدین
سلام واحترام..تبریک به شما..باقطع سیگار، از ورود انواع و اقسامِ مواد ومولکولهای سرطانزا،به بدن خود، جلوگیری کرده اید و‌در واقع، عُمر خود را طولانی تر کرده اید...قلیان هم مانند سیگار است وهر پُک قلیان برابر باهجده نخ سیگار است...هرروزی که میگذرد، شما به سلامت ، نزدیکتر میشوید..در ابتدای قطع دود، گاهی این حالات، ایجاد میشود، اما به مرور، بهتر خواهند شد..باگذشتِ پنج سال از ترک دود، بدن وریه های شما، کاملا به حالت قبل از دود، باز میگردد...دراین رستاخیز کرونا، ماسک را فراموش نکنید،مطلقا در تجمعات، حضور پیدا نکنید، فاصله تان را از سایرین حفظ کنید، دستانتان را به چشم‌ودهان وبینی، نمالید، محیط زندگی و‌کار را مانند دست، ضد عفونی نگه دارید،وتهویه مناسب( مثلا توسط باز بودن درو پنجره ی منزل و محل کار)،همواره برقرار باشد تا بیمار نشوید...إن شاء الله، آهسته آهسته، حالات ناشی از ترک سیگار، بهتر خواهند شد...
رضا (1399/4/15)
سلام. دستور مصرف قرص مبورین معمولا چجوریه؟ من دکتر بهم گفت ولی یادم رفت شاید گفته شبی نصف قرص. درسته این مقدار واسه روده تحریک پذیر؟ این قرص بهتره یا کلیدینیوم سی؟
سلام واحترام..دکتر معمولا دستور مصرف را نمیگوید،بلکه آن را مینویسد...اگر درد شکم یااسهال یا یبوست یا علامت گوارشی،دارید، باید توسط متخصص داخلی یا فوق تخصص گوارش،معاینه شوید...مبورین در مواردی مثل فلج روده،ممنوع است...اما کلا قرص ۱۳۵ میلی گرمی آن را حدود یک ربع قبل از غذای اصلی،و‌ماکزیمم، سه بار درروز، و قرصِ ۲۰۰ میلی گرمی آهسته رهش را ماکزیمم دوبار در روز ،یکی صبح و یکی شب، قبل از غذا، میتوان خورد...برای سندرم روده تحریک پذیر، ارجح، آن داروییست که طبیب بعد از معاینه و ویزیت بیمار، تجویز میکند...
الهه (1399/4/15)
سلام... آیا مصرف 4 عدد سیپروفلوکساسین هر 12 ساعت یکبار میتونه به کلیه و کبد آسیب بزنه؟ من فقط 4 تا از این قرص خوردم و ادرارم کمتر و تیره تر شده در اطراف کمرم هم درد دارم. ادرارم نسبت به سابق خیلی کم شده. من توی عوارضش خوندم که این قرص کراتینین و اوره خون رو بالا میبره
سلام وادب..نگفته اید سیپروفلوکساسین با چه دوزی!!!! اما در مواردی مثل عفونت کلیوی که معمولا خودِ بیماری،با درد پهلوها همراه است، تا یک‌گرم از این دارو هم داده میشود... با خوردنِ چهارتا قرص از این دارو، مشکلی پیش نمی آید...اما شما باید مشکلتان را براساس آزمایش ادراریِ قبل از شروع دارو، و آزمایش خون قبل از شروع دارو و بعد از شروع دارو، از لحاظ کراتینین، سی بی سی، بی یو اِن،نزد متخصص اورولوژی یا فوق تخصص کلیه، پیگیری کنید.

صفحه 1 از 21

سوال پزشکی / دارویی خود را از "دکتر زهرا طاهری" بپرسید

Click to Change image
گلوریپا، کنترل قند خون و فراتر از آن محلول ضدعفونی دکتر کر داروسازی آفا شیمی استخدام اینستاگرام دارویاب اپلیشکن اندرورید و آی او اس دارویاب-app drug info
تازه های دارویی
دارو های پر مصرف ایران

تدوین فرمولاری دانشگاه های علوم پزشکی در سامانه دارویاب