دکتر زهرا طاهری

دکتر زهرا طاهری

پزشک عمومی.

پزشک
پزشک عمومي
شماره نظام : 134741

معرفی دکتر زهرا طاهری

دوره دیده ی‌دیابت وزخم دیابتی....مدتی رزیدنت بیماریهای عفونی وواگیر،بوده ام.......

پرسش و پاسخ با دکتر زهرا طاهری

سوال جدید

آدرس و تلفن دکتر زهرا طاهری

R.R (1400/8/27)
سلام میشه شمارتون بدید کارتون دارم ممنون
چنین امکانی وجود ندارد.
زهره خیری (1400/8/15)
سلام،در جایی خواندم که سرطان سارکوم کاپوسی ممکن است از راه بزاق و خون مسری باشد مثلا با بوسیدن اگر بزاق مبتلا وارد دهان شخص مقابل شود انتقال پیدا میکند یا با سرنگ مشترک هم همینطور میخواستم بدانم این به چه صورته مثلا حتما برای این نوع انتقال باید فرد دچار نقص ایمنی شدید باشد و اینهم فقط درصد ریسک ابتلا را بالاتر میبرد و اینچنین نیست که حتما سرطان وارد شخص غیرمبتلا شود؟
سلام و احترام..سارکوم کاپوزی، در اثرِ ابتلای قبلیِ فرد به عامل ویروسی مانند هرپس تیپ ۸ و حتی ویروس ایدز ایجاد می‌شود...پس این ،سرطانِ سارکوم کاپوزی نیست که منتقل می‌شود بلکه عاملِ ایجاد کننده ی آن،یعنی ویروسهای مذکور هستند که منتقل میشوند ..لذا اگر کسی با فردی که درواقع آلوده به این ویروسها بوده و اکنون سرطان گرفته است تماسِ مخاطی و یا ترشحات بدن داشته باشد،احتمال دارد که آن عامل بیماری‌زای ویروسی به او منتقل شده و در آینده،ممکن است دچار این سرطان یا عواقب ناشی از آن بیماریها شود..شما اگر چنین تماس محافظت نشده ای با فرد مبتلا داشته اید حتما در اولین فرصت با یک متخصص عفونی مشورت کنید.و به هیچ وجه با هیچ‌کس دیگری ،روابط خطرناک یا محافظت نشده برقرار نکنید.
مهرانه سالم (1400/8/13)
سلام خانم دکتر عزیزخسته نباشید پسرم 26سالشه و15روزپیش با موتورتصادف کرده گفتن خونریزی مغزی کرده 5روز درآی سی یو و5روز دربخش بیمارستان فیروزگربستری بوده والان 5روزه درخونه بستریه بعد ازاومدن خونه یکطرف صورتش فلج شده وشنوایی گوشی که درتصادف خونریزی داشته رو از دست داده حالا سوالم از شما اینه که با داروی فنی تویین100 وپنتومید40 وکلردیازپوکساید5 که برای پسرم تجویز کردن ادامه بدم یاببرمش پیش پزشک ؟همچنین علتش چیه ممنونم ازشما
ادامه پاسخ:همچنین برای شنوایی ایشان از مشاوره ی متخصص گوش و حلق و بینی بهره بگیرید.
سلام و احترام و با آرزوی بهبودی برای ایشان..وقتی قضیه ،بصورت تصادف مطرح است یعنی آسیبهای متعدد به نواحی مختلف بدن از جمله سر،وارد شده است.ازطرفی وقوع خونریزی در مغز می تواند نقاط مختلف مغز را تحت تأثیر خود قرار دهد و عوارض بعدی ناشی از آن آسیبها و خونریزی ها بوجود بیایند...شما ضمن اینکه درمانهای ایشان را بدون نظر پزشکش نبایدقطع کنید،اما بهتر است مدارک و پرونده ایشان را نزد یک متخصص مغزواعصاب دیگر نیز برده و از ایشان هم مشورت بگیرید..و اگر حرکت دادن فرزندتان جهت ویزیت،مقدور نیست ، از شرایط ایشان عکس و فیلم تهیه کرده و به پزشک ارائه نمایید.
Zahra (1400/8/8)
سلام و خسته نباشید خدمت خانم دکتر خوب و مهربون . ببخشید مدتی تو گوشم یه صدای وزوز میده ولی نه سر درد . نه سر گیجه . نه حالت تهوع . نه گردن درد نه خوارش گوش هیچ علائمی ندارم فقط گوشم صدا میده بعد قرص بتاهسین 8 استفاده کردم خییلی خیییلی صدا گوشم کم شده قبلا خییلی اذیت بودم ولی الان نه خییلی کم شده شاید چند دفعه در حد دو سه دیقه تو کل روز بگیرم سریع خوب میشم قبل از مصرف قرص بتاهسین اینطور نبودم نظر شما چی . 32 سالمه و سابقه بیماری خاصی هم ندارم فقط پر کاری تیروئید دارم و قرص مصرف میکنم
.
Zahra (1400/8/8)
با سلام و خسته نباشید خدمت دکتر خوب و مهربون . خانم دکتر مدتی تو گوشم یه صدایی میده ولی سرم نه درد میکنه . نه گیج میره نه گوشم درد میکنه نه خوارش داره هیچ علائمی نداره فقط یه مقدار صدا میده بعد قرص بتاهسین که استفاده کردم خیییلی بهتر شدم . به نظر شما مشکل چی .
سلام و احترام...اگر واقعا بهتر شده اید امکانش بوده که منشأ آن گوش شما بوده باشه..اگر باز هم عود کرد یا تکرار شد،حتما ابتدا با متخصص گوش و حلق بینی مشورت کنید و اگر از نظر ایشان،موردی مرتبط با گوش تشخیص داده نشد،حتما با یک متخصص اعصاب و روان نیز مشورت داشته باشید.
علی چگینی (1400/8/6)
سلام دکتر پسرمن بهمن ماه 3سالش رو تموم می‌کنه بردم سرما خورده بود سرفه داشت دکتر قرص اکتولوکاست 10بهش داد گفت نصفش رو بده امروز روز اول پسرم حواسم نبود قرص رو کامل خود آیا براش ضرر داره
سلام و احترام...ایرادی ندارد...قرص های ۵ میلی گرمیِ جویدنی از این دارو در داروخانه ها موجوده...برای اینکه دوباره این اتفاق نیفته ،قرص های جویدنی ۵ میلی گرمی آن را تهیه بفرمایید.
حسن زاده (1400/8/6)
سلام خانم دکتر وقتتون بخیر. حدود 2 ماهی است که علاوه بر خشکی چشم دچار خشکی دهان شده ام بطوری که مرتب پوست داخل دهانم به صورت ورقه های نازک و گچ مانند کنده میشه (خصوصا بعد از بیدارشدن از خواب) البته پوست صورت در کنار لبها هم دچار خشکی و کشیدگی پوست می کنم که بعضی وقتها مثل داخل دهانم پوستم لایه لایه میشه.! آیا امکان داره این علائم بخاطر مصرف داروی لوبل که مدت طولانی است برای سردردهای میگرنم مصرف می کنم باشه؟! در مورد درمانهای دندان پزشکی چطور .. آیا موادی که برای بی حسی و ترمیم دندانم استفاده شده تاثیری روی این حالت دهانم داشته باشه؟ جالبه که در حال حاضر مکمل زینک، ویتامینD، ب1 و امگا3 رو هم (البته به تجویز پزشک) مصرف می کنم. البته مشکل کم کاری تیروئید هم دارم که تحت درمان و کنترل هست.
سلام و احترام...هیچکدام از مواردی که فرمودید باعث ایجاد خشکی تا این حد نمی‌شوند...شما حتما باید در اسرع وقت نزد فوق تخصص روماتولوژی بروید و برای بیماریهایی که چنین حالتی را ایجاد میکنند مورد بررسی قرار بگیرید....
فاطمه محمدی (1400/7/22)
سلام خسته نباشید امپول واریو پپتیل زدم احتمال حاملگی داره یانه
سلام و احترام...معمولا بدلیل ساپرس شدنِ هورمونهای جنسی در زمان استفاده از این دارو، احتمال حاملگی بسیار بسیار ضعیف می شود..اما بهتر است در زمان نزدیکی از کاندوم نیز استفاده شود.‌.این دارو‌ نباید در کسانی که می خواهند اقدام به بارداری کنند یا باردار هستند استفاده شود.
شیداکارگر (1400/7/21)
سلام دخترم الان دوماه امپول واریوپیتیل ایرانی زیر جلدی زده الان سومی گیر نمیاد ایتالیایی دارن آیا مشکلی نیست بادوکترشم نمیتونم حرف بزنم ممنون جواب بدید لطفا
سلام و احترام..اشکالی ندارد...استفاده کنن.
اعظم نورانی (1400/7/18)
سلام خانم دکتر.خواهرم دیروزواکسن تزریق کرده.ولی حالا آب ریزش بینی شدید دارن.چکارباید
سام‌واحترام...نمیدانم در نهایت چه کار کردید..اما این حالت می‌توانسته در زمینه ی آلرژی به واکسن بوده باشه و هم می توانسته در زمینه ی ابتلا به کرونا بوده باشه..‌ ممکن است ایشان در زمان تزریق، ناقلِ بی علامتِ بیماری بوده اند...حتما با پزشک مشورت کرده و‌ جهت تعیین تکلیف معاینه شوند.
غلامرضا میرزایی (1400/7/17)
سلام وخسته نباشید خانم دکتر ...یک هفته هست سرما خوردم دکتر برام آزیترومایسین و شربت دیفن ایرانیان و قرص سرماخوردگی و کدیین تجویز کردند ..ولی بعد از مصرف یک هفته به علتی ک لوزه دارم گلووم هنوز عفونت داره دوباره رفتم قرص آموکسی کلاو تجویز کردن حالا بنظر شما چکار کنم برم پیش متخصص یا این دوره رو هم انجام بدم اثر داره قرص آموکسی کلاو ۶۲۵ بنظرامدن برای عفونت گلو..ممنون و تشکر فراوان
سلام و احترام...در پاندمی کرونا چیزی به اسم سرماخوردگی نداریم...شما باید حتما از محل کار،باشگاه،دانشگاه،منزل،مهمانی و محیط جامعه حداقل ۲۱ روز، دوری گزینیِ داشته باشید...با چک اکسیژن خون،دمای بدن و سایر علائم بالینی باید پایش شوید.. کوآموکسی کلاو را می توانید میل کنید..اما در بیماریهای ویروسی، نقشی در بهبودی نخواهد داشت...اگر بهتر نشدید توسط متخصص گوش و حلق و بینی معاینه شوید...
سعید دریایی (1400/7/10)
سلام خسته نباشید تو بینی جوش زده و حالت زخم شده با زور نفس میکشم تو بینی مثله زخم تکه تکه خشک شدنه دسشون که میزنم تازه میشه چه پمادی استفاده کنم تشکر
سلام و احترام..پماد آ +د یا پماد تتراسایکلین روزانه دوبار به طور آرام در مخاط،بینی مالیده شود و از دستکاری بینی پرهیز گردد...اگر بهتر نشد باید توسط متخصص گوش و حلق و بینی معاینه شوید.
ناشناس (1400/7/7)
سلام خسته نباشید آیا دمای بدنی ۳۶.۷ و دل پیچه مختصر ممکن هست کرونا باشه و نباید واکسن زد با این علائم؟ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام و احترام...ببینید صرفا با همین شرح حال نمیتوان تصمیم‌گیری نمود..ضمن اینکه بسیاری از موارد کرونا اصلا تب ندارند...اگر کسی مواجهه با افراد مبتلا یا مشکوک داشته یا کارِ پرخطری کرده مثل حضور در تجمعات یا کاهش موازین پیشگیرانه مانند ماسک، باید حداقل ۱۰ شبانه روز صبر کنه و اگر علامت‌دار نشد اقدام به تزریق واکسن کنه...
.
ناشناس (1400/7/7)
سلام ببخشید تب ۳۶.۷ ومای معقولی هست برای تزریق واکسن؟ با این دمای بدنی فرد میتونه واکسن تزریق کنه؟ ممنون
سلام و احترام..در کسی که مدتی قبل از چک دمای بدن،از داروهای مانند ناپروکسن یا استامینوفن یا مُسکن های ضدالتهابیِ غیراستروییدی استفاده نکرده باشه، این دما نرمال تلقی میشه...البته اگر کسی مواجهه ی مشکوک یا محافظت نشده با مردم یا فرد مبتلا داشته، بهتره حدود ۱۰ روز صبر کنه و اگر علامت‌دار نشد،اقدام به تزریق واکسن کنه.
شیوا (1400/6/26)
سلام من به دلیل مشکلات گوارشی و اضطراب دکتر برام الپروزولام ۰۵ تجویز کرد هر شب نصف قرصو خوابم خیلی خوب شده بود و راحت میخوابیدم...الان که تمام شده میتونم دوباره برای خواب خوب استفاده کنم؟ اعتیاد آور نیست...ممنون
سلام و احترام...این دارو باید تحت نظر پزشک تجویز و استفاده گردد..امکان ایجاد وابستگی به دارو و در نتیجه نیاز به دوز بالاتر وجود دارد.لذا ادامه ی مصرف را فقط با نظر طبیبتان انجام داده و سرخود دارو را تمدید نفرمایید.‌‌
سمیرا کاشانی (1400/6/19)
سلام.بری اطلاع میخواستم بدانم میشود نوعی داروی قوی سرکوبگر ایمنی که بسرعت ایمنی را تضعیف میکند،نام ببریدلطفا؟
سلام و احترام...چرا دنبال چنین چیزی هستید؟ من در این مورد نمیتوانم شما را راهنمایی کنم.
فهیمه هاشمی (1400/6/15)
سلام به شما.ببخشید در آزمایشگاه پاتولوژی که‌بافت سرطانی را روی لام قرار میدهند تا زیر میکروسکوپ ببینند این بافت سرطانی را میشود استخراج کرد مثلا اینرا چگونه میشود از روی لام‌به داخل سرنگ انتقال داد؟یا اصلا میشود همچین کاری کرد؟
سلام و احترام..نمونه برداری از بعضی از بافتهای توده ای،بوسیله انواع سوزن و سرنگ،قابل انجام است ...بعد از آن،نمونه را روی لام یا ابزار دیگرگذاشته و بعد از رنگ آمیزی های مخصوص،زیر میکروسکوپ نگاه می‌کنند...البته این فقط یکی از روش های تشخیص است و روش های دیگری هم وجود دارد که موضوع رشته ی تخصصیِ مهمی بنام پاتولوژی است که پزشکان بعد از طی هفت سال تحصیل عمومی،با انجام آزمون تخصصی وارد آن شده و مجددا سه سال برایش درس می خوانند...
علیرضا ایمانلو (1400/6/13)
با سلام . سوال اول :فاصله زمانی مناسب بین مصرف قرص لووتیروکسین و آتورواستاتین چقدر است ؟ سوال دوم : ایا اصولا مصرف مدت دار و بصورت یک روز درمیان آتورواستاتین 10 طبق نظر پزشک اثر خواهد داشت ؟
سلام و احترام...لووتیروکسین با آتورواستاتین،محدودیت مصرف ندارد.اما بطور کلی بهتر است بین دو دارو حدود نیم ساعت فاصله بیندازید...لووتیروکسین،بیشتر با انواع ویتامین‌ها مانند کلسیم و آهن، فولات،ویتامین دی،ویتامین ای،منیزیوم و از این قبیل ،نباید همزمانی داشته باشد و باید بیش از چهار ساعت،بین آنها فاصله باشد و البته باید کاملا با معده خالی و با فاصله زیاد از غذا،بصورت ناشتا مصرف شود و بعد از آن هم تا یکی دو‌ساعت،غذا خورده نشود...روش مصرف آتورواستاتین میتواند روز درمیان باشد که این بنابر تشخیص پزشکِ تجویزکننده و بر اساس سطح اِل دی اِل خون،و وجود یا عدم وجود سایر ریسک فاکتورهای ابتلا به بیماریهای قلبی و مغزیست...البته در زمان معین شده توسط پزشکتان باید آزمایش بدهید تا از میزان کفایت و اثربخشی آن اطمینان حاصل شود..
حسن زاده (1400/6/1)
💖 سلام و خسته نباشید خدمت شما و همه همکاران تون. می خواستم از این طریق به شما و همه پزشکانی که به بیماران اهمیت می دهند و به هرشکلی که بتونند بهشون کمک می کنند تبریک می گویم. انشالله خدا بهتون سلامتی بده و صمیمانه دعا می کنم تا هرآنچه که دوست دارید خداوند به شما عطا بفرماید. با آرزوی سلامتی برای شما و همکاران تون که این روزها شرایط خیلی سختی دارید💗🌹💖🌺🏵️💐
سلام و احترام از توجه و محبت شما بسیار سپاسگذارم. إن شاء الله سلامت و در پناه خدا باشید. 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
حسن زاده (1400/5/31)
سلام دوباره و سپاس از اینکه پاسخ دادید.میشه یه لطف دیگه درحقم بکنید و بگید مفهوم عبارات ذیل چیه؟ اینها در برگه تست نوار عصب و عضله ای که متخصص نورولوژیستی که برای درمان پیششون میرم، ازم گرفته بودند نوشته شده که مفهومشون رو نمی فهمم needle EMG finding: neurogenic pattern was seen in some muscles. Electro diagnostic Diagnosis: EMG NCV is compatible with mild L5 radiculopathy without active denervation.
سلام و احترام. داره میگه بدنبال انجام‌نوار عصب و عضله یافته های مربوط،به سیستم اعصاب عضلات ،یافت شده که شامل تحت فشار بودنِ خفیفِ اعصاب ستون فقرات در ناحیه ی مهره ی ۵ کمری(L5) می باشد و البته عصبِ آن ناحیه،آسیبی مثل قطع شدگی ،ندارد...کلا رادیکولوپاتی و تحت فشار بودنِ عصب کمر در مهره ی پنجم کمر(لومبار) را نشان داده که می تواند بدلیل دیسک خفیف،یا آرتروز مهره های کمر یا مشکلات دیگری در ستون فقراتِ آن ناحیه بوده باشد....

صفحه 1 از 44

سوال پزشکی / دارویی خود را از "دکتر زهرا طاهری" بپرسید

Click to Change image
گلوریپا، کنترل قند خون و فراتر از آن محصولات بارج اسانس لووتیروکسین ونوستات اینستاگرام دارویاب اکولایف رازک پودر شیرین کننده رژیمی دورالایف اپلیشکن اندرورید و آی او اس دارویاب-app drug info
تازه های دارویی
دارو های پر مصرف ایران

تدوین فرمولاری دانشگاه های علوم پزشکی در سامانه دارویاب