دکتر زهرا طاهری

دکتر زهرا طاهری

پزشک عمومی.

پزشک
پزشک عمومي
شماره نظام : 134741

معرفی دکتر زهرا طاهری

دوره دیده ی‌دیابت وزخم دیابتی....مدتی رزیدنت بیماریهای عفونی وواگیر،بوده ام.......

پرسش و پاسخ با دکتر زهرا طاهری

سوال جدید

آدرس و تلفن دکتر زهرا طاهری

مهسا۷۸ (1400/2/12)
سلام خانم دکتر دکتر به من گفتم ک به حالت جزئی تنبلی تخمدان دارم و زیر فکم موهای زاید درمیاد ولی دکتر قبل دیدن جواب های ازمایشم ب من قرص اسپیرونولاکتون روزی یک عدد و متورفین روزی دو عدد تجویز کرد مصرف این داروها قبل اماده شدن جواب ازمایش مشکلی ک نداره؟
سلام واحترام..ببینید گاهی در آزمایش خون،افزایش واضح هورمونهای مردانه وجودداره،و‌گاهی هم سطح هورمونها در آزمایش نرمال است اما اثر هورمونهای مردانه روی پوست ومو زیاد شده که در هردو حالت، برای جلوگیری از تخریب پوست،و تخریب ریشه ی موها و‌کاهش روند ریزش مو و متوقف کردن رشد موهای زائد و‌همچنین حفظ قدرت باروری، دارو آنهم در طولانی مدت و‌تحت نظر پزشک، مصرف گردد..آن وقت بعد از کاهش ریزش مو وکاهش رشد موهای زائد،در حین مصرف دارو، میتوان از لیزر برای از بین بردن موهای زائد قدیمی و‌حتی کاشت مو برای افرادی که حجم زیادی از موهای خود را از دست داده اند استفاده کرد.. فقط در صورتیکه خواستید اقدام به بارداری کنید از حدود یک ماه قبلش، اسپیرونولاکتون را باید قطع کنید و متفورمین هم بعد از باردار شدن قطع می گردد..اما تا قبل از آن،تحت نظر پزشک،مصرف شده و میتوانند اثرات مناسبی را داشته باشند.
علیدادی (1400/2/12)
با سلام و آرزوی قبولی طاعات و سپاس از اینکه در شرایط کنونی جامعه در کنار بیماران هموطن هستید.
سلام‌واحترام.تشکر از حضرتعالی.باآرزوی سلامتی برای شما.
نسیم رستمی (1400/2/9)
سلام من نه موی زائد دارم نه جوش انچنانی روی صورتم ، طبق دستور دکتر رفتم ازمایش برای ریزش موهام و بعد دیدن جواب ازمایشم برای ریزش موهام وبالا بودن میزان هورمون مردانم این دارو رو تجویز کردن"اسپیرونولاکتون ۲۵" صد عدد الان که کامنت هارو تواین سایت خوندم خیلی ترسیدم نکنه موی زائدیا لکه رو پوستم بیوفته یا صدام کلفت شه و....؟؟؟؟؟؟!!!! فقط برای ریزش مو که سکه ایم نیست تجویز کردن بخورم یا نه ؟ عوارضش بدتر از منافعشه....راستش بیخیال شدم از مصرفش
سلام‌واحترام.این دارودر جای خودش بسیار داروی خوبیست.در ریزش موهای هورمونی داروی بسیار کارامدیست که می تواند در صورت استمرار و نظم مصرف،جلوی ریزش بیشترِ مو را بگیرد.و گرنه موها بیشتر ریخته و از دست می روند.باعث کلفت شدن صدا و نازایی و این چیزهایی که عوام می گویند هم نمی شود.هورمون مردانه ی بالا یا اثر زیاد هورمونهای مردانه بر بدن است که باعث ناباروری،ریزش مو،و حتی کلفت شدن صدا می گردد..اثر لین دارو‌در ریزش مو هم تازه بعد سه ماه مصرف شروع میشود و باید تحت نظر پزشک،ادامه داده شود..باعث رشد موهای جدید هم نمی شود.در ضمن شما نباید بر اساس کامنتهای پرسشگران قضاوت کنید بلکه باید چشم و حواستان به پزشک خودتان و سایر پزشکان حاذق باشد.
نصیبه حسن زاده (1400/2/8)
سلام خانم دکتر وقت تون بخیر. طی ماه جاری دو بار پشت سرهم (با اختلاف سه چهار روز) دچار گلودرد عفونی شدم که هر بار با مصرف آنتی بیوتیک (پنیسیلین جی 800000 و آزیترومایسین و ...) تجویزی توسط پزشک بعد از یک دوره 10 روزه خوب شد اما الان دو روزه مجددا گلوم عفونی شده و یک سمت گلوم درد میکنه و احساس خارش گلو دارم. دیشب که یک کپسول آموکسی500 خوردم خارش سمت راست گلوم خوب شد. برای اطمینان سحر هم یکی خوردم اما از صبح سمت چپ گلوم همونطوری شده.. نمی دونم چرا اخیرا مدام دچار گلودرد میشم؟! البته بیش از یک ماهه که مدام احساس سرما می کنم و علیرغم گرم شدن هوا احساس لرز دارم. قبل از عید که نتیجه آخرین آزمایش FT4 من در حدود 13.47Pmol/L بود، پزشکم داروم رو افزایش دادن و قرص لووتیروکسین 50 (از شنبه تا چهارشنبه یکی و پنجشنبه جمعه ها دوتا) رو تقریبا یک ساعت و نیم قبل سحری می خورم. بنظر شما دلیل این احساس لرز و سرما و گلودردهای مداوم بنده چیه؟ و اینکه می تونیم خوردن کپسول آموکسی در افطار و سحر کمکی به بهبودی می کنه یا خیر؟ شرایط بهداشتی رو هم خیلی رعایت می کنم واقعا دیگه نمی دونم چرا اینطوری میشه؟!خیلی سپاسگزارم از اینکه همیشه پاسخم رو دادید.
سلام‌واحترام..نمیدانم سبک زندگی شما چگونه است و چرا اینقدر گلودرد شما تکرار شونده است..اگر واقعا این میزان گلودرد دارید وهربار باید آنتی بیوتیک مصرف کنید بد نیست که از لحاظ بیماریهای منجر به نقص ایمنی نزد یک متخصص ایمونولوژی بررسی شوید.قبل از شروع آنتی بیوتیک با یک متخصص ایمونولوژی مشورت داشته باشید.
مریم نادرپور (1400/2/7)
سلام وقتتون بخیر من روز شنبه ۴اردیبهشت واکسن آسترازنکا تزریق کردم که از چند سالت بعدش عوارضش شروع شد،تب و لرز و سردرد و درد مفاصل و عضلات و... که روز یکشنبه با مراجعه به پزشک سرم نرمال سالین و استامینوفن و ویتامین سی و ب کمپلکس دریافت کردم علائمم بهبود پیداکرد روز دوشنبه کاملا خوب بودم و فقط یه بی اشتهایی خفیف داشتیم. امروز(سه شنبه) بی اشتهاییم شدید شده و حالت تهوع هم بهش اضافه شده که نسبتا شدید هم هست(استفراغ نداشتم) هیچ علامت دیگه ای جز یه سردرد خفیف هم ندارم. به ناچارهیوسین مصرف کردم. آیا این عوارض طبیعیه؟ کار خاصی باید انجام بدم؟ پیشاپیش ممنونم
سلام‌و احترام..این ها عوارض کاملا طبیعی بعد از انواع واکسنهااز جمله واکسنهای کرونا هستند‌و در صورت تحمل شدن،نیاز به سرکوب کردنشان باداروها نیست.مگر آنکه غیر قابل تحمل باشند...درباره بی اشتهایی، نمی توانم حتما بگویم که مربوط،به واکسن است..شاید بدلیل استرس دچار بی اشتهایی شده باشید..در مجموع اگر احتمال می دهید که قبل از تزریق واکسن به کرونا آلوده شده بوده اید،یا بعد از تزریق واکسن بدلیل عدم رعایتِ کافی،آلوده شده اید، pcr انجام دهید( چون ۲۱ روز بعد از دوز اول آسترازنکا زمان لازم است تا ایمنی حدود ۷۶ درصدی ایجادگردد و ایمنی بلافاصله رخ نمیدهد، بعد از تزریق دوز دوم تا ۹۰ و‌حتی ۹۴ درصد ایمنی رخ میدهد که البته نیازمندِ طی زمان است و درهرصورت تا اکثریت مردم جامعه واکسینه نشده باشند نباید ماسک و سایر رعایتها را کاهش دهید)...اما اگر چنین امکانهایی نمیدهید،نیازی به نگرانی نیست.مایعات بنوشید واسترس نداشته باشید و ترجیحا(اگر بانو‌هستید) فعلا قرص های ocp و ضدبارداری میل نفرمایید.
Zahra (1400/2/6)
سلام خانم دکتر طاهری عزیز شبتون بخیر شرمنده دیشبم بهتون پیام دادم باز امشب مزاحمتون شدم . خانم دکتر اگه به مادرم قرص آیروکست 8 ساعته بدم با شربت تئوکال جی 8 ساعته بدم بهش مشکلی داره . چون پارسالم همون آیروکست میدم با تئوکال جی . قلبش دریچش یه مقدار گشاد ولی ضربان قلبش و ریتمش سالم . حالا همین دارو رو بدم بهش عیبی نداره
.
محمد (1400/2/6)
سلام خانم دکتر. وقت شما بخیر. مادرم چشمش فشار و آب مروارید و گلوکوم و نازکی قرنیه دارد. در کلینیک نور تهران معاینه کرده. ولی ما نمی دانیم کدام پزشکِ کلینیکِ نور، حاذق تر و مجرّب تر است. از کجا باید بفهمیم کدام پزشک می تواند چشم مادرم را بهتر عمل کند؟ سپاس از شما
سلام‌واحترام..آقای دکتر کوهیان که فکر میکنم در کلینیک نور تشریف داشته باشن حاذق هستن...در حال حاضر بهترین فردی که به ذهنم میرسد ایشان هستند.بسیار حاذق و خوشنام و‌خوش اخلاقند.
Zahra (1400/2/6)
خانم دکتر طاهری عزیز در بین سالم تئوکال جی رو بهش میدم . حتی پارسالم با خودتون مشورت کردم گفتید بده بهش . دارویی قلب استفاده میکنه یه مقدار دریچه قلبش گشاد ولی نه زیاد ولی ریتم قلبش دکتر متخصص قلب گفت خوبه . حالا به نظر شما آیروکست با تئوکال جی بدم بهتر یا فکسوفنادین با اون شربت که گفتید
سلام‌واحترام..قبل از هرچیز بهتره که با دکتر قلبشون مشورت داشته باشین..اگر تئوکال جی را اجازه دادند، مصرف بفرمایید..اما تا قبل از آن من فکر میکنم ایشان ایروکاست، و فکسوفنادین و‌شربتی که گفتم برایشان مناسب تر است.
Zahra (1400/2/5)
سلام خانم دکتر طاهری عزیز وقتتون بخیر . ببخشید شرمنده مادرم همه ساله به این فصل بهار و پائیز حساسیت داره شروع میکنه تک سرفه پارسالم حدود دو ماه سرفه میکرد بهش آیروکست دادم با شربت تئوکال جی خوب شد . الانم باز تک سرفه میکنه همین قرص آیروکست با شربت تئوکال جی رو 8 ساعته بدم بهش خوبه با توجه به این شرایط میترسم ببرمش دکتر