لاموتریژین

داروهای ضد صرع

دریافت اپلیکیشن دارویاب در کدام داروخانه موجود است؟
  • اطلاعات دارویی
  • مقدار مصرف
  • مصرف در بارداری
  • اشکال دارویی

لاموتریژین چیست؟
لاموتریژین از داروهای ضد صرع است.صرع نوعی بیماری مغزی می باشد که در آن این حملات تشنج در اثر اختلال جریان الکتریکی سلول های قسمتی از مغز رخ می دهد.
تشنج يك حمله ي عصبي ناشي از اختلال در فعاليت الكتريكي مغز مي باشد و بصورت حرکات غیر ارادی در بدن،چشم ها و بخش هاي مختلف بدن بروز مي كند.این علایم می تواند عوارضی در پی داشته باشد و منجر به تغییرات در رفتار،احساسات، هوشیاری و سایر توانایی های ذهنی گردد از این رو کنترل و پیشگیری از بروز این حملات در مبتلایان به صرع بسیار حائز اهمیت است.لاموتریژین با کاهش جریان الکتریکی غیر طبیعی سلول های مغزی به تنهایی یا همراه با سایر داروهای ضد صرع جهت کاهش حملات تشنج استفاده می شود.
علاوه بر اینها لاموتریژین می تواند در برخی شرایط بیماری های اعصاب و روان مانند بیماری دوقطبی نیز اثر درمانی داشته باشد زیرا می تواند از بروز مرحله ی افسردگی در این بیماران جلوگیری نماید. 
همچنین لاموتریژن در بعضی افراد باعث کاهش اشتها می شود که جزء عوارض این دارو محسوب می گردد و در پرخوری های با منشاء عصبی به عنوان ضد اشتها کاربرد دارد

پیش از مصرف لاموتریژین 
-در صورت بارداری یا اقدام به بارداری و شیردهی پزشک خود را مطلع نمایید.
-در صورت سابقه ی مشکلات کلیوی، کبدی، بیماری پارکینسون و حساسیت دارویی به پزشک خود اطلاع دهید.
-از آنجا که این دارو می تواند در عملکرد داروهای دیگر در بدن اختلال ایجاد کند لازم است پیش از شروع مصرف لیستی از کلیه ی داروهای مصرفی خود در اختیار پزشک یا داروساز خود قرار دهید.

نحوه ی مصرف لاموتریژین
- دارو را دقیقاً طبق دستور پزشک مصرف کنید . مصرف این دارو باتوجه به وضعیت و نوع مشکل شما متفاوت می باشد.
-از آنجا که این دارو بر روی سیستم عصبی تاثیر دارد،مصرف آن باید به صورت مداوم و تحت نظر پزشک باشد. اگرچه ممکن است در چند هفته ی ابتدایی درمان احساس بهبودی در شما ایجاد نشود،با این حال درمان خودرا ادامه دهید و طبق برنامه ی منظم به پزشک خود مراجعه کنید و همچنین برای بهبود روند درمان کلیه ی مشکلات و مسائل خودرا از پزشک یا داروساز خود سوال بفرمایید .
-قطع این دارو به صورت ناگهانی و بدون نظر پزشک ،می تواند عوارض نامناسبی از جمله بروز حمله ي تشنجي برای بیمار در برداشته باشد لذا قطع اين دارو بايدبصورت تدريجي و تحت نظر پزشك انجام شود.
-ممکن است پزشک شما درمان را با مقدار داروی کم شروع کند و پس از عادت کردن بدن،مقدار داروی شمارا افزایش دهد تا احتمال بروز عوارض ناشی از دارو کمتر شود.
-مقدار مصرف دارو در کودکان با توجه به شرایط، سن و وزن آنها توسط پزشک محاسبه می شود.
-این دارو با غذا تداخل خاصی ندارد و می توان آن را قبل یا بعد از غذا مصرف کرد.قرص را بصورت کامل با یک لیوان آب ببلعید .
-در صورت فراموش كردن مصرف يك نوبت دارو بلافاصله پس از يادآوري آن را مصرف كنيد مگر آنكه زمان ياد آوري به نوبت مصرف بعدي دارو نزديك باشد.در اين شرايط نوبت فراموش شده را مصرف نكنيد و نوبت بعدي را در زمان خودش مصرف كنيد اما به هيچ وجه مقدار مصرف دارو را دوبرابر نكنيد.

توصیه های لاموتریژین
-با توجه به اینکه این دارو توسط شرکت ها ی متعددی ساخته می شود،ممکن است اثر داروی تولیدی شرکت های مختلف برای بیمار متفاوت باشد لذا نحوه ي مصرف اين دارو باتوجه به شركت سازنده و نام برند دارو متفاوت است . بطور مثال قرص هاي آهسته رهش بايد بصورت كامل بلعيده شوند و از خرد كردن يا نصف كردن آن ها خودداري شود. بعضي از برندها را بهتر است بعد از غذا و بعضي را بايد قبل از غذا مصرف كنيد به همين دليل دارو را دقيقا طبق دستور پزشك مصرف كنيد و همچنين پيش از مصرف بروشور دارويي موجود درجعبه ي دارو را به دقت مطالعه كرده و سوالات خود را از داروسازتان بپرسيد.
بهتر است هر بار برای دریافت نسخه ی جدیدتان از تغییر برند یا شرکت تولیدکننده ی دارو خودداری کنید و در صورت لزوم به پزشک خود اطلاع دهید.
-در ابتدای درمان با این دارو ممکن است افکار ناراحت کننده ی شما از گذشته بیشتر شوند اما نگران نباشید. باید بدانید که این افکار ناشی از مصرف این دارو و شروع اثر بخشی آن می باشند و به مرور زمان برطرف می شوند.
بهتر است در این موارد افکار خودرا با نزدیکان و یا مشاور و پزشک خود درمیان بگذارید و آگاهانه نسبت به برطرف کردن آنها اقدام نمایید .
-به دليل عوارض ناشي از اين دارو براي جنين ،درصورتي كه قصد بارداري يا شك به بارداري داريد حتما پزشك خود را جهت تغيير دارو مطلع سازيد و در زمان مصرف اين دارو از روش مناسب جهت پيشگيري از بارداري استفاده نماييد.
-در ابتداي شروع درمان بيماري صرع با لاموتریژین ممكن است تعداد يا نوع حملات تشنج كمي تغيير كند اما نگران نباشيد زيرا به مرور اين مشكل برطرف مي شود.لذا احتياطات لازم را رعايت كنيد و با پزشك خود در تماس باشيد.
-مصرف الکل در مدت درمان با این دارو می تواند احتمال بروز عوارض ناشی از این دارو را افزایش دهد.
-رانندگی برای بیماران مبتلا به صرع مناسب نمی باشد اما در صورتی که در مدت یک سال تشنجی رخ نداده باشد، می توان با نظر پزشک و با احتیاط ، مجددا شروع به رانندگی نمود. با این حال در صورتی که رانندگی می کنید باید حواستان به زمان مصرف داروها و خواب آلودگی ناشی از آنها باشد.

عوارض شایع لاموتریژین 
-خواب آلودگی، خستگی، سرگیجه و مشکلات بینایی مانند تاری دید از عوارض این دارو می باشد لذا تا زمانی که اثر دارو از بین نرفته از رانندگی و کارهایی که نیاز به تمرکز و احتیاط دارند خودداری نمایید .
_برای سردرد یا درد کمر و مفاصل احتمالی ناشی از مصرف این دارو از داروساز خود درمورد داروی ضد درد مناسب سوال بفرمایید.
_خشکی دهان نیز از علائم مربوط به مصرف این دارو میباشد که با آدامس یا آبنبات فاقد شکر می توان آن را برطرف نمود .
_در صورت احساس تهوع و اسهال ناشی از مصرف این دارو ،مصرف غذاهای سبک و ساده و پرهیز از غذاهای پرچرب و پر ادویه این مشکل را برطرف می سازد.
-در صورت بروز علائم آنفولانزا، گلودرد، تب یا تورم غدد لنفاوی، تغییرات شدید خلق و خو، مشکلات حرکتی، احساس لرزش، خستگی شدید،اختلال در خوابیدن، یا زخم خونریزی های بی دلیل و سایر موارد حتماً به پزشک خود مراجعه نمایید .

عوارض نادر اما مهم لاموتریژین
-این دارو می تواند عوارض نادر اما مهمی داشته باشد که علی رغم اینکه احتمال وقوع آنها کم می باشد اما پیگیری و توجه به آنها بسیار مهم می باشد.لذا در صورت داشتن علائم سرفه همراه با گلودرد، خشکی و التهاب چشم وبروز لکه های قرمز پوستی فوراً به پزشک خود یا مرکز درمانی مراجعه کنید. این عارضه ۷ در میلیون احتمال بروز دارد و به آن سندرم استیونس جانسون می گویند

Reference1: www.Drugs.com
Reference2: www.medscape.com

اطلاعات تخصصی

موارد مصرف لاموتریژین

از اين دارو به عنوان داروي كمكي براي درمان حملات تشنجي نسبي اوليه و حملات تشنجي سندرم Gastaut – lennox استفاده مي‌شود.

مکانیسم اثر لاموتریژین

اين دارو شبيه فني‌توئين و كاربامازپين، كانالهاي سديمي وابسته به ولتاژ را مسدود مي‌كند.

فارماکوکینتیک لاموتریژین

از راه خوراكي به سرعت جذب مي‌شود. در كبد متابوليزه و از طريق كليه‌ها دفع مي‌شود. نيمه عمر پلاسمايي اين دارو به طور متوسط 25 ساعت مي‌باشد. فراهمي زيستي اين دارو 98% مي‌باشد.

منع مصرف لاموتریژین

در صورت وجود حساسيت مفرط به دارو ، نبايد مصرف شود.

عوارض جانبی لاموتریژین

عوارض شایع (%10<):
گوارشی: تهوع
عوارض نسبتا شایع (%10-1):
قلبی عروقی: درد قفسه سینه، ادم محیطی، ادم
سیستم اعصاب مرکزی: بی خوابی، خواب آلودگی، خستگی، سرگیجه، آتاکسی، اضطراب، درد، تحریک پذیری، افکار خودکشی، خواب آشفته، تفکرات نامعقول، آژیتاسیون، فراموشی، افسردگی، احساسات ناپایدار، هیپوستزی (اختلال حس لامسه)، میگرن، اختلالات نورولوژیک (دیس پراکسی یا اختلال در حرکت و هماهنگی عضلات مختلف)، هایپررفلکسی، هیپورفلکسی، گیجی، خواب رفتگی اندام
پوستی: راش پوستی، درماتیت تماسی، افزایش تعریق، خشکی پوست
غدد درون ریز و متابولیسم: افزایش میل جنسی، کاهش وزن، افزایش وزن
گوارشی: استفراغ، سوء هاضمه، درد شکمی،‌ خشکی دهان، یبوست، بی اشتهایی، زخم گوارشی، نفخ
ادراری تناسلی: قاعدگی دردناک، تکرر ادرار
هماتولوژی و انکولوژی: خونریزی مقعدی
عفونی: عفونت
عصبی، عضلانی و اسکلتی: کمردرد، سستی، درد مفاصل، درد عضلانی، گردن درد
چشمی: نیستاگموس (حرکت غیرارادی چشم)، اختلال بینایی، تنبلی چشم
تنفسی:‌ رینیت، سرفه، فارنژیت، برونشیت، تنگی نفس، خون دماغ، سینوزیت، نازوفارنژیت، عفونت مجاری تنفسی فوقانی
متفرقه: تب
سایر عوارض (درصد نامشخص):
پوستی: واکنش پوستی شدید
هماتولوژی و انکولوژی: افزایش شمار سلول های کشنده طبیعی (لنفوهیستیوسیتوز هموفاگوسیتیک)

تداخلات دارویی لاموتریژین

*مشخصات کلی تداخلات:
- سوبسترای UGT1A4
- سوبسترای UGT2B7
- مهارکننده OCT2
- عامل ضد تشنج
- تشدید اثرات تضعیف‌کننده CNS

تداخلات رده X (پرهیز):
آزلاستین (نازال)، برم پریدول، دوفتیلید، اورفنادرین، اوکسوممازین، پارالدهید، تالیدومید

کاهش اثرات داروها توسط لاموتریژین:
پروژستین ( فراورده‌های ضدبارداری)

کاهش اثرات لاموتریژین توسط داروها:
استامینوفن، آتازاناویر، کاربامازپین، سنوبامات، مشتقات استروژن، مشتقات استروژن (فراورده‌های ضدبارداری)، ازوگابین، فوس فنی‌توئین، لوپیناویر، مفلوکین، میانسرین، ارلیستات، فنوباربیتال، فنی‌توئین، پریمیدون، ریفامپین، ریتوناویر

افزایش اثرات داروها توسط لاموتریژین:
الکل (اتیل)، آزلاستین (نازال)، بلونانسرین، برکسانولون، بوپرنورفین، داروهای تضعیف‌کننده‌ CNS، دسموپرسین، دوفتیلید، فلونیترازپام، لاکوزامید، متفورمین، متوتری‌مپرازین، متی‌روسین، الانزاپین، آگونیست های اوپیوئیدی، اورفنادرین، اکسی کدون، پارالدهید، پیریبدیل، پرامی‌پکسول، پروکائین‌آمید، روپینیرول، روتیگوتین، سوورکسانت، تالیدومید، زولپیدم

افزایش اثرات لاموتریژین توسط داروها:
آلیزاپرید، بریمونیدین (موضعی)، بروموپرید، برم پریدول، کانابیدیول، ماری‌جوانا (شاهدانه)، کلرمتیازول، کلرفنسین، کاربامات، دایمتیندن (موضعی)، دوکسیلامین، درونابینول، دروپریدول، اسکتامین، هیدروکسی زین، گیاه کاوا، لمبورکسانت، لیسورید مالئات، لوفکسیدین، منیزیم سولفات، متوتری‌مپرازین، متوکلوپرامید، مینوسیکلین (سیستمیک)، نابیلون، اوکسوممازین، پرامپانل، فنوباربیتال، روفینامید، سدیم اکسیبات، سولتیام، تتراهیدروکانابینول، کانابیدیول، تری‌مپرازین، محصولات والپروات

تداخل با غذا:
غذا برجذب دارو تأثیری ندارد.
ملاحظات تغذیه‌ای ضرورتی ندارد.

هشدار ها لاموتریژین

. در طول مصرف اين دارو پارامترهاي كبدي،‌كليوي وانعقاد خون بايستي دقيقاً‌ كنترل شود.
2. در صورت بروز بثورات جلدي، تب، علائم شبه آنفولانزا، خواب آلودگي و بدترشدن حملات صرعي به خصوص در ماه اول درمان، مصرف دارو بايد قطع شود.
3. درموارد زير،اين دارو بايد با احتياط فراوان مصرف شود: عيب كار كليه و تالاسمي

توصیه های دارویی لاموتریژین

. از قطع ناگهاني مصرف اين دارو بايد پرهيز شود. قطع مصرف دارو بايد به تدريج . حداقل طي 2 هفته انجام شود.
2. دوره درمان با دارو بايد كامل شود. اين دارو نبايد بيشتراز مقدار تجويز شده مصرف شود.
3. در صورت فراموش شدن يك نوبت مصرفي دارو، به محض به ياد آوردن،‌ آن نوبت بايد مصرف شود، ولي اگر تقريباً‌ زمان مصرف نوبت فراموش شده و دو برابر كردن مقدار مصرف بعدي بايد خودداري گردد.
4. به منظور بررسي پيشرفت درمان، مراجعه منظم به پزشك ضروري است.
5. از مصرف ساير داروهاي حاوي الكل و داروهاي مضعف CNS با اين دارو بايد خودداري گردد.
6. به علت بروز تاري ديد، سرگيجه و خواب آلودگي ، هنگام رانندگي يا كار با ماشين‌‌آلاتي كه نياز به هوشياري دارند، بايد احتياط گردد.
7. در صورت بروز تب، بثورات جلدي، علائم شبه آنفولانزا، تورم غدد لنفاوي يا افزايش تشنج، بايد به پزشك مراجعه نمود.

دارو های هم گروه لاموتریژین

پتاسیم بروماید منیزیوم سولفات کاربامازپین
فلبامات گاباپنتین لوتیراستام
اکس کاربازپین پرگابالین روفینامید
تیاگابین توپیرامات سدیم والپروات
ویگاباترین زونیساماید لاکوزامید
گروه C

در شرايط خاص و نظارت ويژه پزشك قابل استفاده است: مطالعات حیوانی مواردی از عارضه جانبی برای جنین نشان داده است و مطالعات انسانی به اندازه کافی در دست نیست. منافع دارو در مقابل خطرات احتمالی، تعیین کننده مصرف یا عدم مصرف این دارو در دوران بارداری است.

کد ژنریک نام شکل دارویی پرخطر دما حیاتی برچسب هشدار بالا
02150
00732
17572
01991
00733
11824

  • اسامی تجاری فارسی
  • اسامی تجاری انگلیسی

اسامی تجاری موجود در ایران

اسامی تجاری موجود در ایران

نام تجاری
قرص لاموتریژن روزدارو 100 میلی گرم
قرص لاموبیوژین 100 میلی گرم
قرص لاموتریژین روز 50 میلی گرم
قرص لاموژین 25 میلی گرم
قرص لاموبیوژین 50 میلی گرم
قرص لاموتریژین روزدارو 25 میلی گرم
قرص لاموژین 100 میلی گرم
قرص لاموبیوژین 25 میلی گرم
قرص لاموژین 50 میلی گرم
قرص لامیکتال 25 میلی گرم
قرص لامیکتال ۱۰۰ میلی گرم
قرص لامیکتال 50 میلی گرم
قرص لامیکسون 50 میلی گرم
قرص لاموتریژین امین 50 میلی گرم
قرص لاموتریژین امین 25 میلی گرم
قرص لامیکسون 25 میلی گرم
قرص لامیکسون 100 میلی گرم
قرص لاموتریژین امین 100 میلی گرم
قرص لاموتریژین کیمیدارو 50 میلی گرم
قرص لاموتریژین کیمیدارو 100میلی گرم
قرص لاموتریژین پورسینا 100 میلی گرم
قرص لاموتریژین کیمیدارو 25 میلی گرم
قرص لاموتریژین پورسینا 50 میلی گرم
طاهره صفایی (1401/12/28)

سلام خسته نباشید من ۱۰ سالی هست که لاموتریژین ۵۰ استفاده میکنم بیشتر عوارض این دارورو دارم سرگیجه تاری دید حالت تهوع تشنج نه ولی میخاستم بدونم درد کمرم مفاصل گزگز پا میتونه ازعوارضهای این دارو باشه ازمایشم دادم چکاب کامل سالمم ولی درد مفاصل داذم

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1401/12/29)

بله. چنین عوارضی برای این دارو محتمل است.

حدیث طالبی (1401/5/7)

داروی لاموژین و آستارا مصرف میکنم بعد از لاموژین کل بدنم گزگز می‌کنه حتی چشمام و زبانم . دکتر پوست و داخلی رفتم آزمایش کل دادم و سونوگرافی از لگن و رحم و کلیه و کبد. جواب کبد چرب بودش. هنوز به دکتر اعصابم اطلاع ندادم که بدنم گزگز میکنه خیلی عذاب میکشم طوری که شبا نمیزاره بخوابم. ممکنه از عوارض لاموژین باشه؟؟ در ضمن کم کاری تیرویید هم دارم.ممنون میشم ج بدین🙏

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1401/5/7)

به احتمال زیاد از عوارض لاموتریژن است. با پزشک در خصوص تغییر دارو مشورت کنید

حوریا (1400/5/28)

یک سری حمله های وحشتناک به دست داد که در نهایت از من نوار مغز گرفتند و گفتند نرمال نیست . درواقع اول تشخیص پانیک دادند اما بعد از نتیجه نوار مغز گفتند فقط بخاطر پانیک نبوده آن حمله ها اول که از شما خواهش دارم جواب مرا بدهید و دوم اینکه من در حال حاضر در حال مصرف لاموتریزین هستم سوال من این است آیا این دارو این حالتی که در مغز من به گفته دکتر ( موج ) ایجاد شده را درمان می‌کند یا فقط کنترل ؟ آیا باید تا پایان عمر مصرف کرد ؟ اگر بله من یک دختر ۲۵ ساله ام اگر با مصرف طولانی مدت دچار عوارض کبدی و غیره شدم چه خاکی به سرم بریزم

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1400/5/28)

اینقدر نگران نباشید. لاموتریژین یک داروی ایمن است و عوارض چندانی ندارد. ضمنا ممکن است با مصرف یک دوره چند ماهه مشکل بوجود آمده برطرف شود. پرهیز از استرس بهترین راه درمان برای شماست.

شیوا خلیل اللهی (1400/3/4)

سلام من حدود سه ساله دکتر لاموتریژن برام تجویز میکنه در کنار قرص اسنترا میگم‌قطع کن نیاز نیس میگه برای تثبیت خلق هستش خیلی حالت خستگی بیحالی بیحوصلگی دارم در طول روز چون کم کاری تیروئید هم دارم واضافه وزن هم‌پیدا کردم جدیدا به نظر شما خودم قطع کنم‌؟؟

سروش (1400/1/26)

سلام دوستان آرزوی سلامتی برای همگی دارم همسر و خواهر من هردو مدت طولانی لاموژین مصرف کردند. بعد از مصرف لاموژتریژین از لحاظ خلق و خو خیلی خوب شدند و بقول معروف دارو بهشون سازگار بود. اولش یکمی سردرد و... اما وقتی بهش عادت کردند خیلی خوب بوده. از شرکت دارویی سبحان همیشه میگیرم. داروی اعصاب اگر با بدن سازگار بشود عالی عمل میکند. سلامت و تندرست باشید

Reza (1400/1/19)

سلام مادرم تشنج داره از واپرات سدیم استفاده میکرد اما بازم گاهی اوقات تشنج میکنه دکتر این دارو روهم براش تجویز کرده بنظرتون تشنجش درمان میشه؟

لاله نقوی (1399/12/23)

حدود دو هفته لاموژین ١٠٠ از یک چهارم تا کامل خوردم در این هفته اخر دوبار به شدت حالت افسردگی و گریه های شدید داشتم ولی چندروز هم معمولی بودم ولی در مجموع تغییر خاصی نداشتم دارو برای اضطراب و افسردگی و درمجموع شاداب داده شده بود که تاحال اثر ندیدم

امیر عباس (1399/12/22)

پسر من بعد از حدود 15 روز مصرف اول چشماش چرک کرد فردای اون لبهاش ودانه های قرمز بیرون زد که به اورژانس رفتیم الان وضعش افتضاحه تمام پوست و ناخنهای بدنش داره کنده میشه. دعاش کنید وتا میتونید از این دارو استفاده نکنید. جدی بگیرید

صبورا وطن دوست (1399/12/8)

سلام وقتتون بخیر پدر من دچار حمله های عصبی میشه نه صرع!جوری که تپش قلب میگیره و نفسش بالا نمیاد .دکتر براش این دارو رو تجویز کرده و الان چند روزی هست استفاده میکنه و به شدت خواب آلوده است و حتی یکم فراموشی گرفته و حالت تهوع هم داره آیا این دارو درسته ؟و اینکه این عوارض عادی هست؟

،🌞🌞⁦❤️⁩⁦❤️⁩ (1399/12/1)

پسرم.۸ سالشه.و اتیسم.کمتراز ۱۰ روزه که لاموتریژین ۵۰ با دوز ۱/۴ .دوبار در روز تجویز شده.و بعد ۱۰ روز.اگر با حسایت مواجه نشه.دوزش رو به ۱/۲ برسونین.و تجویز پزشک هم بخاطر افزایش حسی ش بوده. با اینکه زمان کمی استفاده کرده. پرخاشگر و عصبی شده و اینکه در سیستم کنترل ادرارش مشکل پیش اومده. میخاستم بپرسم.این از عوارض طبیعی دارو هست .وموقتیه.برطرف میشه.مشکلی نیست.و الان زمان کمی هست برای مفید بودن یا نبودن دارو یا نه.جدیه و باید قطع بشه. باتشکر.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

مونا (1399/11/24)

سلام دختر من الان دوهفته است که قرص لاموژن ۵۰ مصرف می‌کنه در خاشگر وبی قرار شده آیا بعلت مصرف دارو هستش

مونا (1399/11/24)

سلام خسته نباشید دختر من بیماری صرع داره الان دوهفته است که بهش دکتر لاموژین50تجویز کرده پرخاشگر ولی قرارشده آیا بخاطر مصرف این دارو این طوری شده؟

فاطمه پیرخشت (1399/11/23)

سلام احساس تپش در سر دارم و دل پیچه آیا مبتونهدعوارض لاموتریژن باشه؟

فاطمه حدادیان (1399/11/11)

سلام من زیر نظر دکتر روانپزشک این دارو را همراه با فلوکستین و نورترپتین استفاده کردم بعد از چند ماه از دنیای واقعی دور شدم و کارهایی انجام میدادم که خودم متوجه نبودم مثل اینکه خانه برادرم با لباس میرفتم زیر دوش حمام و متوجه نبودم چه میکنم به مدت دو هفته بیمارستان بستری شدم و بعد از بیمارستان تا یکسال داروی دیگری به من دادند و دیگر نه سال هست که داروی اعصاب یا آرامبخشی نمیخورم من بار اول برای کنترل استرس و خوابهای کابوس مانند پیش روانپزشک رفتم که این طور شد بعدا یک روانشناس گفت داروی لاموتروژین با بدن تو سازگار نبوده

بهار (1399/10/25)

سلام. بای پولار و وسواس فکری دارم. چندساله تگرتول و سرترالین مصرف میکنم. که از عوارضش کم کاری تیرویید و کبد چربیه که برام بوجود اومده. اضافه وزن دارم و حتی با ورزش نمیتونم وزنمو کاهش بدم. خلقم ثابت و بخاطر لایف استایل ناکارآمدم؛ معمولا رو به پایین بود. تااینکه تگرتول نایاب شد و دکتر کاربامازپین ایرانی رو توصیه نمیکردند. بجاش لاموژین رو تجویز کردند برای بالارفتن خلق و عوارض کمتر دارو که درطول یکماه به 100میلی رسوندند. الان یکماهه که این دارو رو مصرف میکنم. حدود ده روزه که دچار حملات اضطرابی شدید شدم. درد قفسه سینه. تپش قلب. حالت تهوع. خوابالودگی و درعین حال خواب منقطع. بی انرژی بودن. تبخال. عرق سرد. بیحوصلگی بیقراری. عدم ثبات. عدم تمرکز. تنها بخش مثبتی که برام ایجاد شده بی اشتهاییه و وزنم پایین اومده. آیا بهتره این قرص رو قطع و مجددا کاربامازپین شروع کنم یا خیر؟ آیا پیشنهادی برای مصرف داروی دیگه ای بجز این دو تا ندارید؟

محمدحسین عباداللهی (1399/9/26)

سلام مادر بنده سابقه صرع داشته اولش با یک اشتباه داروی توسط یک دکتر عمومی یک تزریق اشتباه داشت بعدش دکترش این دارو لاموتریژین رو براشون تجویز کرد بعدش ما خواندیم که این دارو بد است و یک دکتر دیگر داروهای دیگری داد که یکی از اینها داروی ماپروتیلین 75 است مادر از امروز صورتش پف کرده و قرمز شده و بدنش کهیر زده و غدد لنفاوی مادرم بیرون زده است الان چیکار کنیم؟؟؟؟

نفیسه ملک محجدی (1399/2/26)

سلام،دخترم۲۶ سالشه،از ۱۴سالگی دچارصرع خفیف شد،کاربامازپین میخورد و تقریبا حمله ها کنترل شده بودن ودیگه هیچ مشگلی نداشت، بهمین علت یواشکی دوسال قرص هاش رو نخورد،بعد دوسال تشنج های پی در پی کرد ودوباره بردمیش یک دکترجدیدبعلت نقل مکان،این دکتربراش لاموتریژین وکاربامازپین و والپورادسندوز تجویز کرد،بعداز مدتی حافظه ش خیلی ضعیف شد،کلمات رو فراموش میکرد،نمیتوتست درست حرف بزنه،شبانه روز باید درس میخوند تابتونه سرامتحان لااقل با نمره پایین قبول بشه،خیلی خشن ورفتار غیر طبیعی ازخودش نشون میداد،دکترش براش آسنترا تجویز کرد،نزدیک دوسال هم اون رو با بقیه داروها خورد،سه سال پیش دچارسرطان هوچکین شد،که عمل وشیمی درمانی شد،والان بعد دوسال دوباره لنف سمت دیگه ش متورم شده که احتمال تومور هوچکین یا توده تیروئید میدن،وپرولاکتین خونش هم رفته بالا و درمغزش هم یک نقطه ریز بوجوداومده،حالا سوال من اینه؟ایا پزشکا وقتی یک دارویی رو تجویز میکنن از عوارض و خطرات اون مطلع هستند!آیا مریض رو درجریان خطرات وعوارضش قرارمیدن؟ایا براشون مهمه که شاید با تجویز غلط وناکارامد جون انسانی رو بخطر میندازن ؟وایا شما یک پزشک مغزواعصاب خیلی ماهر و دلسوز رو می تونید به بنده معرفی کنید تاشاید بتونم جون دختردانشجوم رو نجات بدم؟

دکتر زهرا طاهری - پزشک عمومی. (1399/2/26)

سلام واحترام.با وضعیت سختی رو به رو‌هستید که ایستادگی وتوکل، میطلبد..اما درمورد این اتفاقات...آن داروها،فی نفسه،داروهای بسیار بسیار خوبی هستند..شما دوسالِ تمام،بدونِ نظر طبیب،داروی دخترتان را قطع کردید،غافل ازاینکه اگر تشنج نمیکرده،بدلیل مصرف دارو‌بوده است که با قطع دارو،ایشان در معرض آسیب،قرار گرفتند...تشنج،به خاطرماهیتی که دارد،اثرات بسیار عمیقی بر مغز،و به تبع،بر حافظه ویادگیری میگذارد..موضوع هوچکین یا توده ی مغزی یا تیروییدی،واقعاارتباطی با داروهای ایشان ندارد.متأسفانه دربعضی ازافراد ،طرح ژنتیکی،آنها را مستعد به انواع بیماریها میکند..و این واقعا دستِ کسی نیست..به هر صورت،شرایط شما،و ایشان قطعا سخت است و واقعابرای دیگران، قابل درک نیست.اما برای شمادعامیکنیم که بهترین اتفاقات برایتان بیفتد..برای کسب مشاوره ی بیشتر میتوانید ازدکترشهریارنفیسی،متخصص مغزواعصاب،کمک بگیرید. تهران،خ شریعتی،بالاترازمیرداماد،روبروی ایستگاه شریعتی،جنب مرکز خرید مینا،کوچه زرین پلاک۳۱..تلفن: ۰۲۱۲۲۸۹۴۸۸۴و۰۲۱۲۲۸۹۴۸۸۶

ولی الله شریفی (1399/2/15)

من الان ۱۵روزه لاموژین مصرف می کنم چشمام بشدت قرمز شده ودرد میکنه ممکنه از این دارو باشه لطفأ راهنمایی کنید

دکتر عطیه سادات رستمیان - داروساز (1399/2/15)

سلام تب گلودرد و یا علامت دیگری نیز دارید؟

فوژان (1399/2/9)

من ۵ ساله این دارو رو استفاده می کنم و به شدت معده ام رو اذیت می کنه. مرتب اندوسکوپی کردم و تحت نظر بزشک بودم و دارو معده استفاده می کنم. مجبور شدم از ۱۰۰ میلی کم کنم تا الان که ۲۵ می خورم. هرچی کمتر کردم معده دردم بهتر شد اما عصبی تر شدم. افسردگی دو قطبی دارم و با دپاکین این قرص رو می خورم. صرع ندارم. لطفا راهنمایی کنید کدوم برند کمتر معده را اذیت می کند. آیا مشابه خارجی دارد؟ حتی اگر در ایران وارد نمی شود اسمش را بفرمایید با دکترم مشکورت کنم از خارج خودم تهیه می کنم.

😔😔😔 (1399/1/20)

من تازه ازدواج کردم و نمیدونستم همسرم از این قرص مصرف میکنه بعد از گذشت چن وقت من نذاشتم ک این دارو رو ادامه بده الان خیلی عصبانی و پرخاشگر شده.من چیکار باید بکنم ایا خوردن این دارو الزامیه

شهلا (1398/5/30)

ایا ممکن است بعد از ۴ سال مصرف لاموتریگین لرزش دست ایجاد شود ؟

چنانچه در خصوص "لاموتریژین" سوالی دارید، عارضه خاصی مشاهده نموده اید و یا مطلب ویژه ای به نظرتان می رسد با دیگران به اشتراک بگذارید

Click to Change image

آگهی های عمومی

گلوتریو امگا3 شیاف ایبوپروفن شربت نوسکاف اپلیشکن اندرورید و آی او اس دارویاب-app drug info