سدیم والپروات

داروهای ضد صرع

دریافت اپلیکیشن دارویاب در کدام داروخانه موجود است؟
  • اطلاعات دارویی
  • مقدار مصرف
  • مصرف در بارداری
  • اشکال دارویی

 سدیم والپروات
رهاکین محصول شرکت داروسازی رها

سديم والپروات چیست؟
سديم والپروات از دسته ی داروهای ضد صرع می باشد و یکی از مهم ترین و موثرترین داروها در کنترل حملات تشنجی بیماری صرع در کودکان و بزرگسالان است با این وجود مصرف این دارو تنها به این مورد محدود نمی شود و در موارد متنوعی مانند پیشگیری از میگرن، بیماری های اعصاب روان مانند افسردگي و دردهاي عصبي ناشي از ديابت نيز تجويز مي شود.
تشنج يك حمله ي عصبي ناشي از اختلال در فعاليت الكتريكي مغز مي باشد.سديم والپروات با كاهش فعاليت هاي الكتريكي غيرطبيعي مغز حملات تشنجي را كنترل مي نمايد.

تفاوت در برندهاي مختلف سدیم والپروات
سديم والپروات توسط شركت هاي مختلف و با نام هاي تجاري متفاوت توليد مي شود و بايد بدانيد كه مقدار و نوع دارو در اين محصولات مي تواند متفاوت باشد.از اين رو اگر اين دارو توسط پزشك با نام تجاري خاصي براي شما تجويز شده است و به هردليلي موفق به تهيه ي
آن نشديد حتما با پزشك خود در مورد تغيير دارو و جايگزيني داروي مناسب صحبت كنيد و بدون مشورت پزشك از تغيير برند داروي خود خودداري كنيد.در برخي موارد با تعويض دارو نياز به تغيير مقدار مصرف دارو نيز مي باشد.

پيش از مصرف سدیم والپروات
در صورت بارداري يا شيردهي،سابقه ي مشكلات كبدي و كليوي،خوني و در صورتي كه مبتلا به بيماري لوپوس مي باشيد حتما پيش از شروع مصرف اين دارو پزشك خود را مطلع سازيد.

توصيه ها
از آنجا که این دارو بر روی سیستم عصبی تاثیر دارد،مصرف آن باید به صورت مداوم و تحت نظر پزشک باشد.اگرچه ممکن است در چند هفته ی ابتدایی درمان احساس بهبودی در شما ایجاد نشود،با این حال درمان خودرا ادامه دهید و طبق برنامه ی منظم به پزشک خود مراجعه کنید و همچنین برای بهبود روند درمان کلیه ی مشکلات و سوالات خودرا از پزشک یا داروساز خود سوال بفرمایید .
قطع این دارو به صورت ناگهانی و بدون نظر پزشک ،می تواند عوارض نامناسبی از جمله بروز حمله ي تشنجي برای بیمار در برداشته باشد لذا قطع اين دارو بايدبصورت تدريجي و تحت نظر پزشك انجام شود.
از آنجا که این دارو می تواند در عملکرد داروهای دیگر در بدن اختلال ایجاد کند لازم است پیش از شروع مصرف لیستی از کلیه ی داروهای مصرفی خود در اختیار پزشک یا داروسازتان قرار دهید.
ممکن است پزشک شما درمان را با مقدار داروی کم شروع کند و پس از عادت کردن بدن،مقدار داروی شمارا افزایش دهد تا احتمال بروز عوارض ناشی از دارو کمتر شود.
در ابتداي شروع درمان بيماري صرع با والپرووات سديم ممكن است تعداد يا نوع حملات تشنج كمي تغيير كند اما نگران نباشيد زيرا به مرور اين مشكل برطرف مي شود.لذا احتياطات لازم را رعايت كنيد و با پزشك خود در تماس باشيد.
به دليل عوارض ناشي از اين دارو براي جنين ،درصورتي كه قصد بارداري يا شك به بارداري داريد حتما پزشك خود را جهت تغيير دارو مطلع سازيد و در زمان مصرف اين دارو از روش مناسب جهت پيشگيري از بارداري استفاده نماييد.

نحوه ي مصرف والپروات سديم 
نحوه ي مصرف اين دارو باتوجه به شركت سازنده و نام برند دارو متفاوت است . بطور مثال قرص هاي آهسته رهش بايد بصورت كامل بلعيده شوند و از خرد كردن يا نصف كردن آن ها خودداري شود. بعضي از برندها را بهتر است بعد از غذا و بعضي را بايد قبل از غذا مصرف كنيد به همين دليل دارو را دقيقا طبق دستور پزشك مصرف كنيد و همچنين پيش از مصرف بروشور دارويي موجود درجعبه ي دارو را به دقت مطالعه كرده و سوالات خود را از داروسازتان بپرسيد.
در صورت فراموش كردن مصرف يك نوبت دارو بلافاصله پس از يادآوري مصرف كنيد مگر آنكه زمان ياد آوري به نوبت مصرف بعدي دارو نزديك باشد.در اين شرايط نوبت فراموش شده را مصرف نكنيد و نوبت بعدي را در زمان خودش مصرف كنيد اما به هيچ وجه مقدار مصرف دارو را دوبرابر نكنيد.

عوارض شايع والپروات و راهكار مقابله با آنها چيست؟
-در ابتدای درمان با این دارو ممکن است افکار ناراحت کننده ی شما از گذشته بیشتر شوند اما نگران نباشید. باید بدانید که این افکار ناشی از مصرف این دارو و شروع اثر بخشی آن می باشند و به مرور زمان برطرف می شوند.
بهتر است در این موارد افکار خودرا با نزدیکان و یا مشاور و پزشک خود درمیان بگذارید و آگاهانه نسبت به برطرف کردن آنها اقدام نمایید .
-مصرف الکل در مدت درمان با این دارو می تواند احتمال بروز عوارض ناشی از این دارو را افزایش دهد.
-احساس خستگی و معده درداز عوارض شایع این دارو می باشند که با یک رژیم غذایی حاوی وعده های غذا سبک و ساده و حاوی فیبر مناسب و با محدود کردن غذا های چرب و پر ادویه و مصرف به اندازه آب در شبانه روز این علائم را کاهش دهید.
-احساس لرزش و ضعف در مدت مصرف اين دارو از عوارض شايع مي باشد كه مي توانيد در مورد آن با پزشك خود مشورت كنيد.
-ريزش مو يكي از عوارض اين دارو مي باشد كه بسيار بيماران را نگران مي كند اما بايد بدانيد كه اين عارضه موقتي مي باشد و پس از مدتي موها مجددا شروع به رشد مي كنند (تنها ممكن است نسبت به قبل حالت دارتر شوند.)
-سردرد نيز از عوارض اين دارو مي باشد كه براي برطرف كردن آن مي توانيد از پزشك يا داروساز خود در مورد معرفي داروي ضد درد مناسب سوال بفرماييد.
-براي اسهال ناشي از اين دارو در ابتداي درمان نيز مصرف به مقدار كافي مايعات مي تواند كمك كننده باشد.
-بدليل اينكه اين دارو خواب آور مي باشد،تا زماني كه اثر خواب آوري آن را احساس مي كنيد از رانندگي و كارهايي كه نياز به احتياط بيشتري دارند خودداري نماييد.
-افزايش وزن نيز از عوارضي مي باشد كه ذهن بيماران مصرف كننده را مشغول مي كند.اما در صورت رعايت يك رژيم غذايي مناسب و داشتن فعاليت بدني متناسب با وزنتان جاي نگراني در اين مورد وجود ندارد.
-در صورت مشكل در شنوايي،حركات ناخواسته ي عضلات،كاهش تمركز و واكنش هاي حساسيتي به پزشك خود اطلاع دهيد.
بخاطر داشته باشيد كه مصرف اين دارو فوايد بسياري براي شما دارد و بيماري شما را كنترل مي كند و هيچ گاه بدون مشورت پزشك اقدام به قطع آن نكنيد.

مصرف طولاني مدت والپرووات نياز به پيگيري دقيق دارد
-در مورد این دارو پیگیری وضعیت سلامت و درمان بیمار در دراز مدت بسیار حائز اهمیت می باشد لذا معاینات و آزمایشات دوره ای را بطور منظم جهت بررسی وضعیت کبدی وخونی انجام دهید.
-این دارو می تواند عوارض نادر اما مهمی داشته باشد که علی رغم اینکه احتمال وقوع آنها کم می باشد اما پیگیری و توجه به آنها بسیار مهم می باشد.لذا در صورت داشتن علائم سرفه همراه با گلودرد ،خشکی و التهاب چشم و. بروز لکه های قرمز پوستی فوراًبه پزشک خود یا مرکز درمانی مراجعه کنید.
-در صورت احساس خستگی شدید توام با درد شدید شکمی ،تیره شدن رنگ ادرار و زردی پوست یا چشم به پزشک یا مرکز درمانی مراجعه کنید.

سوال و جواب
سوال ۱: چه تفاوتی بین سدیم والپروات و دی والپروئکس وجود دارد؟
جواب۱: دی والپروئکس ترکیبی از سدیم والپروات و اسید والپروئیک است. مقدار سدیم موجود در این دارو کمتر از سدیم والپروات است ولی ماده موثره هر دو والپروات است با ملح های مختلف. برای بیمارانی که احتمال فشار خون بالا داشته باشند و یا از عوارض چاق کننده سدیم والپروات ناراضی هستند دی والپروئکس ترجیح داده می شود

Reference 1
Reference 2
Reference 3

اطلاعات تخصصی

موارد مصرف سدیم والپروات

اين دارو در درمان صرع ساده و پيچيده غائب مصرف مي شود.

مکانیسم اثر سدیم والپروات

*-تثبیت غشا نورونی و ممانعت از تحریکات مکرر عصبی (با افزایش سطح نوروترانسمیتر مهاری گابا در مغز، تقویت/ تقلید فعالیت گابا در گیرنده های پس سیناپسی، مهار کانال های سدیمی وابسته به ولتاژ در نورون ها)

فارماکوکینتیک سدیم والپروات

*فراهمی زیستی: پیوسته رهش 90%
پیک سرمی : سریع رهش 4 ساعت، پیوسته رهش 17-4 ساعت
نیمه عمر:
نوزادان 67-10 ساعت، کودکان بالای 2 ماه 13-7 ساعت، کودکان 14-2سال 13- 7 ساعت، بزرگسالان 19- 9 ساعت
اتصال به پروتئین : 90- 80%
متابولیسم : کبدی (50-30% گلوکورانیداسیون، 40% بتا اکسیداسیون)
دفع : ادرار

منع مصرف سدیم والپروات

در بيماري هاي فعال كبدي وسابقه فاميلي نارسايي شديد كبد نبايد مصرف شود .

عوارض جانبی سدیم والپروات

*عوارض شایع (%10<) :
سیستم اعصاب مرکزی: سردرد، خواب آلودگی، سرگیجه، بی خوابی، درد، عصبانیت
پوستی: ریزش مو
گوارشی: تهوع، استفراغ، درد شکمی، اسهال، سوء هاضمه، بی اشتهایی
هماتولوژی و اونکولوژی: ترومبوسایتوپنی
عفونی: عفونت
عصبی، عضلانی و اسکلتی: لرزش، سستی
چشمی: دوبینی، اختلالات بینایی (تنبلی چشم، تاری دید)
تنفسی: علائم شبه آنفولانزا
متفرقه: صدمات غیرمترقبه

عوارض کمتر شایع (%10-1):
قلبی عروقی: ادم محیطی، ادم، ورم صورت، افزایش فشارخون، افت فشار خون، افت فشار خون وضعیتی، تپش قلب، گشادی عروق، تاکی کاردی، درد قفسه سینه
سیستم اعصاب مرکزی: آتاکسی، فراموشی، خواب رفتگی اندام، تفکرات نامعقول، احساسات ناپایدار، خواب آشفته، راه رفتن غیرطبیعی، گیجی، افسردگی، توهم، هایپرتونی، اختلال تکلم، دیسکنزی تاردیو (حرکات مکرر غیرارادی)، آژیتاسیون، کاتاتونی، لرز، هایپررفلکسی، سرگیجه، اضطراب، کسالت، ضعف عضلانی، زوال شخصیت، پرش عضلانی، اختلال خواب
پوستی: راش، راش ماکولوپاپولار، خارش، خشکی پوست، افزایش تعریق، اریتم گرهی(نودوزم)، درماتیت وزیکولوبولوز، کورک پوستی، شوره
غدد درون ریز و متابولیسم: افزایش وزن، کاهش وزن، آمنوره، اختلالات قاعدگی
گوارشی: افزایش اشتها، یبوست، نفخ، آبسه دندانی، بی اختیاری مدفوع، گاستروانتریت، التهاب زبان، التهاب دهان، خشکی دهان، باد گلو، استفراغ خونی، پانکراتیت، اختلال چشایی، اختلال در بلع، خونریزی لثه، سکسکه، زخم دهانی
ادراری تناسلی: التهاب مثانه، قاعدگی دردناک، سوزش ادرار، بی اختیاری ادرار، خونریزی واژینال، تکرر ادرار، واژینیت
هماتولوژی و اونکولوژی: کبودی، پتشی، هایپوپروتئینمی، افزایش مدت زمان خونریزی
کبدی: افزایش غلظت سرمی آلانین آمینوترنسفراز، افزایش غلظت سرمی آسپارتات آمینوترنسفراز
عفونی: عفونت ویروسی، عفونت قارچی
موضعی: درد در محل تزریق، واکنش محل تزریق
عصبی، عضلانی و اسکلتی: کمردرد، درد مفاصل، لوپوس اریتماتوز جلدی، گرفتگی ساق پا، هیپوکینزی، گردن درد، سفتی گردن، استئوآرتریت، دیس آرتری (گفتارفلجی)، درد عضلانی
چشمی: نیستاگموس (حرکت غیرارادی چشم)، کونژنکتیویت، خشکی چشم، درد چشم، هراس از نور
گوشی: وزوز گوش، ناشنوایی، عفونت گوش میانی
تنفسی: فارنژیت، برونشیت، رینیت، تنگی نفس، خون دماغ، پنومونی، سینوزیت
متفرقه: تب

تداخلات دارویی سدیم والپروات

*مشخصات کلی تداخلات:
- سوبسترای UGT1A4
- مهارکننده UGT2B7
- القا کننده CYP1A2 (خفیف)
- داروهای ضد صرع
- اثرات ضد پلاکتی
- سرکوب کننده هایCNS
-هایپرآمونمی
-هایپوناترمی

تداخلات رده X (پرهیز):
آزلاستین(بینی)، برم پریدول، اکسوممازین، اورفنادرین، پارالدهید، تالیدوماید
،کاسینتروپین، لزینوراد، لوماتپرون، پیومسیلینام

کاهش اثرات داروها توسط سدیم والپروات:
الانزاپین، اکس کاربازپین، ساپروپترین، عوامل مختل کننده ی چرخه ی اوره

کاهش اثرات سدیم والپروات:
باربیتورات ها، کاربامازپین، کارباپنم ها، کلسترامین، مشتقات استروژن (ضدبارداری)، اتوسوکسیمید، فوس فنی توئین، فنی توئین، مفلوکین، متیل فولات، میانسرین، ارلیستات، مهارکننده های پروتئاز، ریفامپین

افزایش اثرات داروها توسط سدیم والپروات:
باربیتورات ها، کانابیدیول، کاربامازپین، اتوسوکسیمید، فوس فنی توئین، فنی توئین، فوتموستین، لاموتریژین، لزینوراد، لورازپام، لوماتپرون، ماینوکسیدیل(سیستمیک)، پالی پریدون، پیومسیلینام، پریمیدون، پروپوفل، ریسپریدون، روفینامید، سدیم اکسیبات، تموزولامید، ضدافسردگی های سه حلقه ای، ورینوستات، وارفارین، زیدوودین

افزایش اثرات سدیم والپروات:
کلرپرومازین، کاسینتروپین، فلبامات، گوانفاسین، پریمیدون، سالیسیلات ها، توپیرامات

تداخلات با غذا:
غذا باعث تاخیر در جذب می شود اما بر میزان جذب اثری ندارد. راهکار: در صورت بروز ناراحتی گوارشی با غذا مصرف شود.

هشدار ها سدیم والپروات

*1- پایش سطح آنزیم های کبدی، CBC و سطح پلاکت ها در ابتدای درمان و به صورت دوره ای (به ویژه در شش ماه ابتدایی درمان)
2- پایش سطح سرمی دارو
3- پایش PT/PTT به ویژه قبل از عمل جراحی
4- پایش سطح آمونیاک خون و بررسی از نظر علائمی چون لتارژی و تغییر وضعیت ذهنی
5- بررسی از نظر علائم پانکراتیت و یا سمیت کبدی ( ضعف، تهوع و استفراغ، بی اشتهایی، درد در سمت راست شکم، زردی)
بررسی عملکرد حرکتی و شناختی بیمار از نظر احتمال آتروفی مغزی
6- بررسی پاسخ درمانی برای مثال بررسی نوع تشنج، دفعات، شدت و فاصله حملات
7- بررسی وضعیت قاعدگی بیمار برای ارزیابی سندرم تخمدان پلی کیستیک (هر 6-3 ماه در اولین سال درمان و سپس به صورت سالانه)
8- پایش از نظر وجود علائم افسردگی، افکار خودکشی و تغییرات خلقی
9- اطمینان از عدم بارداری خانم ها در ابتدای درمان و تاکید بر استفاده از روش های پیشگیری از بارداری درطول درمان با سدیم والپروات

توصیه های دارویی سدیم والپروات

. قبل از شروع درمان با اين دارو از عدم وجود زمينه يا عوامل مستعد كننده خونريزي در بيمار بايد اطمينان حاصل شود.
2. از قطع ناگهاني مصرف اين دارو بدون مشورت با پزشك بايد خودداري شود.
3. به بيمار يا اطرافيان او علائم بروز اختلالات خوني يا كبدي بايد توضيح داده شود و توصيه مي‌گردد كه در صورت بروز اين علائم به پزشك مراجعه شود.
4. در صورتيكه با مصرف اين دارو، استفراغ بي‌اشتهايي، يرقان، خواب‌آلودگي يا عدم كنترا تشنج آن بروز كرد، بلافاصله درمان با اين دارو بايد متوقف گردد.
5. دوره درمان بايد كامل شود.
6. در صورت فراموش كردن يك نوبت مصرف دارو، اگر رژيم درماني يكبار در روز باشد، به محض به ياد آوردن آن نوبت بايد مصرف شود و از دو برابر كردن مقدار مصرف بعدي بايد خودداري گردد. درصورتي كه رژيم درماني چند نوبت مصرف دارو در روز باشد، اگر طي 6ساعت به ياد آورده شود، آن نوبت بايد مصرف گردد. نوبت‌هاي مصرف بعدي در همان روز بايد در فواصل مساوي از يكديگر مصرف شوند. مقدار مصرف بعدي نيز نبايد دو برابر گردد.
7. به منظور بررسي پيشرفت، درمان مراجعه به پزشك ضروري است.
8. از مصرف ساير داروهاي مضعف CNS بايد خودداري گردد.
9. هنگام رانندگي يا كار با ماشين آلاتي كه نياز به هوشياري دارند، بايد احتياط نمود.

دارو های هم گروه سدیم والپروات

پتاسیم بروماید منیزیوم سولفات کاربامازپین
فلبامات گاباپنتین لاموتریژین
لوتیراستام اکس کاربازپین پرگابالین
روفینامید تیاگابین توپیرامات
ویگاباترین زونیساماید لاکوزامید
گروه D

استفاده نشود: شواهدی دال بر خطر مرگ جنین با مصرف این دارو در دوران بارداری وجود دارد. این شواهد به واسطه تحقیقات، تجربه عرضه در بازار و یا مطالعات انسانی به دست آمده است. منافع دارو در مقابل خطرات احتمالی، تعیین کننده مصرف یا عدم مصرف این دارو در دوران بارداری است

کد ژنریک نام شکل دارویی پرخطر دما حیاتی برچسب هشدار بالا
11636
11614
11611
11366
11367
17568
07763
01275
07669
02805
06170
09715
01724
11443
11494
07127
12290
22182
08601
14127
15473
01159
08498
08396
07764
01871
04577
08020
21675

  • اسامی تجاری فارسی
  • اسامی تجاری انگلیسی

اسامی تجاری موجود در ایران

اسامی تجاری موجود در ایران

نام تجاری
قرص اورلپت مینو 200 میلی گرم-ارلپت
قرص اپی وال 200 میلی گرم
قرص روکش دار والبایوات 200 میلی گرم
قرص والپروات سدیم روزدارو 200 میلی گرم
شربت رازووالپروات سدیم 120 میلی لیتر
شربت والپروات سدیم-عبیدی 120 میلی لیتر
قرص دیوالبایوکس 125 میلی گرم
قرص دی والدین 250 میلی گرم
قرص دی والدین 500 میلی گرم
پودر قابل تزریق دپاکین 400میلی گرم
قرص دی والپروکس اسوه 500 میلی گرم
قرص دیوالپروکس اسوه 250 میلی گرم
قرص دی والبایوکس 250 میلی گرم
قرص دی والپروئکس-حکیم 500 میلی گرم
قرص والبایوات 500 میلی گرم
قرص دی والپروئکس زهراوی 250 میلی گرم
کپسول آهسته رهش اورفیریل 300 میلی گرم
آمپول اورفیریل 100 میلی گرم/میلی لیتر 10میلی لیتر
قرص آهسته رهش اورلپت ال آ 500 میلی گرم-ارلپت
قرص والپومیکس 125 میلی گرم
قرص دی والپروکس امین 250 میلی گرم
قرص آهسته رهش اپی وال 500 میلی گرم
قرص سیمیوال (سدیم والپروات333/والپروئیم اسید 45 میلی گرم)
قرص دی والپروکس پارس دارو 250 میلی گرم
قرص دی والبایوکس 500 میلی گرم
آمپول کانولکس 100میلی گرم/میلی لیتر 5میلی لیتر
قرص آهسته رهش دیوالپروکس 250 میلی گرم
شربت اپیلیم 200میلی گرم/5میلی لیتر 300میلی لیتر
آمپول والپروات آگتانت 100 میلی گرم/میلی لیتر 4 میلی لیتر
آمپول اورفیریل 100 میلی گرم/میلی لیتر 3میلی لیتر
شربت اورفیریل سافت 300میلی گرم/5میلی لیتر
قرص والپومیکس 250 میلی گرم
قرص آهسته رهش دیوالپروکس 500 میلی گرم
ویال والپروات سدیم روناک دارو 400 میلی گرم
قرص روپاکین 200 میلی گرم
قرص دی والپروکس-فندا 500 میلی گرم
قرص آهسته رهش والپروات ساندوز 500 میلی گرم
قرص انتریک کوتد اورلپت 200 میلی گرم-ارلپت
قرص والبایوات 250میلی گرم
قرص دیواپوکس 500 میلی گرم
قرص پیوسته رهش والپروات سدیم اکتوور 500 میلی گرم
قرص دی والپروئکس-ناژو 500 میلی گرم
قرص پیوسته رهش اورلا 200 میلی گرم
قرص والپروات سدیم-حکیم 200 میلی گرم
قرص دی والپروئکس-حکیم 250 میلی گرم
قرص والپروات سدیم سجاد دارو 200 میلی گرم
آمپول رهاکین 300میلی گرم/3 میلی لیتر
آمپول رهاکین 400 میلی گرم/4 میلی لیتر
قرص آهسته رهش رهاکین 500 میلی گرم
قرص دپروموو 500 میلی گرم
قرص دپروموو 250 میلی گرم
قرص دی والپروئکس زهراوی 500 میلی گرم
قرص دی والپروکس امین 500 میلی گرم
قرص آهسته رهش دپاکین 200میلی گرم
قرص دی والپروکس-فندا 250 میلی گرم
قرص والپروات سدیم اکتوور 200 میلی گرم
شربت رهاکین 200 میلی گرم/5 میلی لیتر 250 میلی لیتر
قرص دی والپروئکس داروپخش 500 میلی گرم
قرص والپروات سدیم مینو 200 میلی گرم
قرص روپاکین کرونو 500 میلی گرم
قرص والپروسد 200 میلی گرم
قرص دیواپوکس 250 میلی گرم
قرص رهاکین 200 میلی گرم
قرص دپاکین کرونو 500میلی گرم
لیلایاراحمدی (1402/1/24)

سلام وقت بخیر دختر من ۱۲ سال هستن؛والپروات به خاطر ۲ بار تشنج که در ۴سال پیش داشتن استفاده میکنن ؛دوز مصرف دارو ۲۵۰ بود وبعد دکتر ۲۰۰ دستور دادن استفاده کنن؛حالا از ۱۳ ام فرودین ۱۰۰ دوز گفتن مصرف کنه که دارو رو قطع کنن؛حالا ۳ روزه که بدنش بی حال و میگه حس سرگیجه دارم ؛چه دارویی بهش بدم که دچار تشنج نشه ودرگیر بشه دوباره؛مولتی ویتامین؛ویتامین دی؛وقرص آهن رو داره مصرف میکنه لطفا راهنمایی کنید سپاسگزارم دکتر

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1402/1/25)

به نظر می رسد کاهش دارو بیش از حد تحمل فرزند شما بوده. به نظرم با مشورت پزشک ۱۵۰ میلی گرم روزانه مصرف کنید. عجله برای ترک دارو نداشته باشید.

محسن نجفی (1401/12/2)

سلام پسر من ده سال و نیم داره سه سال پیش دکتر بردم والپراد سدیم تجویز کرده آلان دوتا شب و دو تا صبح والپرا د ۲۰۰ می خوره یک ماه پیش بردم گفت روز های فرد و جمعه ها صبح ها روسه تا بده خیلی نگران از دوز بالای مصرف پسرم تو کلاس همش خوابه نمی دونم چه کار کنم

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1401/12/2)

دلیل مصرف والپروات چیست؟ در صورت وجود تشنج، منافع قرص والپروات برای ایشان از عوارض خواب آلودگی بیشتر است.

مهدی (1401/3/26)

میخواستم بدونم اپی وال پیوسته رهش ۵۰۰ بهتر یا رها کین پیوسته رهش ۵۰۰ من تو حالت بیداری یه دفعه پرش مینداختم مثلا یه لحظه دستم پرش مینداخت الان نصف ۵۰۰ اپی وال مصرف میکنم دیگه تو بیداری نمیذارم ولی خب بعضی وقتا تو خواب یهو یه پرش کوچیک دارم بنظر شما چیکار کنم؟؟؟؟؟؟

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1401/3/27)

بهتر است همین دارو را ادامه دهید. فرق چندانی بین این دو برند وجود ندارد ولی چون شما اپی وال مصرف کرده اید، ادامه دهید.

بیگی (1400/11/24)

سلام وقتتون بخیر ببخشید من الان یه ساله که دچار حمله تشنجی شدم چندتا دکترم رفتم و برا ام آر آی و نوار مغزی و اینا فرستادن گفتن مشکلی نیس الان دکترم قرص سدیم والپروات۲۰۰ داده به نظرتون اثربخش هس؟؟

عباس علیزاده (1400/5/4)

ابتدا فنی تویین کامپاند میخوردم گاهی تشنج میکردم .تحت نظر پزشک با روزی شش تا والپرات شروع کردم .بعداز پنج سال تحت نظر پزشک سالی یک قرص کم کردم .تا رسوندم به روزی یکی .دراین هنگام دوبارتشنج کردم .یکبار بخاطر مصرف داروهایی بود که سرخود مصرف کردم ودرتعارض با والپرات بود. برگشتم به دوتا در روز تا بحال مشکلی الحمدلله نداشتم.تجربیات من در این مدت:خواب منظم وکافی. نخوردن چیزهای به اصطلاح سرد به مقدار زیاد ازقبیل دوغ. قره قروت .ترشی ماست و.... پرهیز ازتنش .نگاه نکردن به تلویزیون در فضای تاریک وتصاویری که سریع عوض میشن . هرگاه بیجهت احساس بوی بد کردید و یا بیجهت خیره شدید ویا احساس کردید تصاویر جلوی چشمان شما تند وتند عوض میشه در استانه تشنج هستید بنشینید .به اطرافیان خبر بدهید. کارهای ذهنی مختلف رو باهم انجام ندهید .

سودا مندالو (1400/2/30)

سلام من دو بار سابقه تشنج داشتم در کل و چندساله این قرص رو با دستور پزشک ترک کردم و حالم خوب است ولی گاهی در تنهایی احساس سرگیجه بهم دست میده و تاری چشم ؛ایا از عوارض ب جا مانده دارو والپرات سدیم هس یا نشان دهنده اینه ک کامل درمان نشدم؟ایا در صورت بروز حمله احتمالی یا تاری مستمر چشم ها باید از این دارو مصرف کنم؟ممنون میشم جواب بدین

ناشناس (1400/2/13)

سلام.من روزانه صبح وشب داروی والپرات 500وتوپیرمات 100میخورم.یعنی دوتا والپرات ودوتا توپیرمات.بیماریم مقاوم به دارو یعنی فقط به این دارو جواب میده.داروهای دیگه را امتحان کردم کارم به سی سی یو کشیده.خیلی دلم میخواد بچه دار شم امکانش هست با این دارو .سی وپنج سالمه.

سودا رضایی (1400/1/25)

دختر ۵ ساله من حدود ۳ ساله شربت والپروات سدیم مصرف میکنه .برای درمان صرع.مدتی پیش به علت تب آزمایش سی بی سی داد.پلاکت هاش بین ۱۱۰ تا ۱۲۰ بود آیا عوارض داروی ایپلیم والپروات است؟.

مهری ابراهیمی (1400/1/24)

با سلام.پسر 4ساله ای دارم که در طول روز جملات تکراری رو با حالت وسواس گونه خیلی با خودش تکرار می کرد.نظر روانپزشک این بود که دچار وسواس اضطرابی هست و باید داروی سدیم والپروات رو حداقل 6ماه مصرف کنه.حالا از این نگرانم که مبادا بعد از تکمیل درمان و قطع دارو با دستور پزشک باز هم علائم بیماری به خاطر قطع دارو بروز پیدا کنه.منظورم اینه که از وابستگی و اعتیاد به دارو می ترسم،مبادا بدنش به این دارو اعتیاد پیدا کنه و بگن لازمه تا همیشه این دارو رو مصرف کنه

زکریا رئسی (1400/1/6)

سلام من این قرص 15سال استفاده کردم و دوسال قطح کردمش نخوردم الان افسردگی دارم فکر زیاد میکنم دوباره دکتر همین قرص به من داد دو ماه میشه استفاده میکنم هنوزهم خوب نیستم سردرد دارم و سر گیجه

میثم عباسی (1399/12/27)

بنده پیشانیم دردمیکنه میگرن عصبی بایدچه دارویی بخورم خوب بشم

بیتا کیانی (1399/12/14)

من به مدت شیش ماه از قرص والپراوات سدیم ۲۰۰شبی یه دونه قبل خواب استفاده کردم تا الان که خوب بودم می تونم کم کم نصف نصف قطعش کنم مشکلی پیش نمیادایا؟؟

Majid (1399/12/9)

سلام برای تشنج با تجویز پزشک داروی والپروت ۵۰۰ ، تگرتول ۴۰۰ و دیوالدین ۵۰۰ مصرف میکنم از دو سال پیش. چند وقت بود که داروهایم تموم شده بود و هیچ داروخانه ای هم گیر نمیاد و واقعا نمیدونم از کجا باید تهیه کنم.امروز در پله مترو افتادم. الان خونه هستم ولی سردرد شدید و استفراغ خیلی دارم. برای سردرد و استفراغ چیکار باید کرد و اینکه آیا دارو درمانی راه حل آخر هستش؟ آیا راه درمان دیگه ای وجود داره؟ همیشه بعد از این اتفاق تا یکی دو‌ ماه کمر درد شدید هم دارم.

الناز (1399/12/6)

سلام آقا دکتر مادر من میگرن دارن دکترش قرص رهاکین500 - فلوکستین 10 نورترپیلین 10 تجویز کرده 4 روز دارو ها رو مصرف میکنه میگه بازم سر درد دارم ولی سر دردم مثل سر درد ها قبلی نیست واینکه با مصرف این قرص ها رنگ پوستش هم تغییر مرده ممنون میشم تو ضیح بدهید

محمود صفی خانی (1399/12/2)

با سلام .من برایه ترک الپروزولام که ۲ ماه مصرف میکردم دکتر واسم والپریت سدیم ۲۰۰ تجویز کرد .الان اصلا تو روز دیگه الپروزولام نمیخورم بهش احتیاج ندارم .فقط شبا یه نصفه نیم الپروزولام و یه پرانول ۱۰ میخورم تا راحت بخوابم .والپرات سدیم ساعت ۹ شب میخورم .میحاستم بدون مکمل هایه بدنسازی مشکلی با والپرات سدیم ۲۰۰ نداره .چون تو ورزشم واقا تاثیر گزاشته

مهدی رها (1399/3/4)

سلام.دکتر من این دارو رو برای مسخ شخصیت برای من تجویز کرد. من این دارو رو حدود دو ماه و نیم مصرف میکنم. ماه اول روزی دو تا میخوردم و بعدش تا الان روزی یکی میخورم. الان میخوام قطعش کنم چون حالم خوب شده. بخاطر عوارضش نمیخوام ادامه بدم. لطفا بهم بگین چجوری قطعش کنم. من شهرستان هستم و تا 6 ماه اینده به دکترم دسترسی ندارم. نمیتونم برم پیش دکتر. شماره شم ندارم. لطفا شما بهم بگین چجوری قطع کنم. ممنون

دکتر رویا قنبری - پزشک عمومی (1399/3/5)

سلام مدت زمان مصرفی شما کمتر از مدت درمان بیماری تون هست بهبود طبیعی هست و زمان قطع داروی شما نیست به هیچ عنوان قطع نکنید مگر با تشخیص پزشک معالجتون، به محض قطع دارو علائمتون بازگشت پیدا خواهد کرد در صورت عدم تکمیل دوره درمان

مهدی ابشاهی (1399/1/22)

سلام اقای دکترمن خواب نمیرفتم وسردردداشتم دکتر بهم رهاکین 500داده ولی من مشکل سوهاضمه پیدا کردم قرص پنتو پرازول ک مزخورم سردرد بیشتر میشه معده اصلا کار نمیکنه چکار باید کرد

مریم احمدی (1399/1/20)

سلام وقت بخیرمریم هستم 24ساله من از16سالگی مبتلابه بیماری دوقطبی شدم الان هم دارویorlept 200 mg استفاده میکنم لطفاراهنمایی کنیدچطورمیتوانم داروراقطع کنم

دکتر امیرحسین عطارباشی - پزشک عمومی (1399/1/21)

در رابطه با قطع یا حتی کاهش این دارو، حتما باید تحت نظر پزشک خودتون یا نهایتا متخصص روانپزشک باشه.

سیدمهدی (1399/1/15)

سلام بچم یک سال نیم دارد برای تشنج والپرات مصرف میکنه یه سوال داشتم که داروی توپیرامات و ویتامین مصرف میگن باید تداخل دارویی دارد

دکتر مروارید عالیشاه - متخصص اعصاب و روان ( روانپزشک ) (1399/1/17)

سلام متوجه سوالتان نشدم لطفا بیشتر توضیح دهید

رضا یاری (1399/1/12)

سلام و سال نو‌ مبارک پسرم از مهر ماه سال ۹۸ دچار اپیلپسی در خواب شد. با نظر پزشک دپاکین ۲۰۰ مصرف میکنه. تقریبا مدتهاست که دچار حمله نشده. از طرفی پسرم فاوویسم داره. با توجه به اینکه اخیرا نتیجه ی تحقیقات اولیه موثر‌بودن داروی کلروکین رو در درمان کرونا نشون داده، با توجه به دو‌مشکل پسرم (اپیلپسی و مصرف دپاکین و فاوویسم) در صورت ابتلاء احتمالی به ویروس کرونا ۱- آیا نمی‌شود از هیدروکسی کلروکین برای ایشون استفاده کرد؟ ۲- در خصوص قرص امانتادین و یا تامی فلو چطور؟ با تشکر

دکتر سمانه شبان - داروساز (1399/1/13)

سلام! متشکرم: ) قرص هیدروکسی کلروکین در فاویسم منع مصرف داره, ولی آمانتادین و تامی فلو قابل تجویزه و تداخلی هم با داروی دپاکین نداره! نگران نباشین فقط اصول پیشگیری رو به دقت رعایت کنین.

عهدیه ا (1399/1/12)

من قرص دپاکین و فلووکسامین مصرف میکنم آیا این قرصا باعث فراموشی موقت در چند نوبت در هفته میشود ممنون

دکتر زهرا طاهری - پزشک عمومی. (1399/1/12)

سلام‌واحترام.هردودارو،در جایگاه خو‌د،داروهای خوبی هستند به شرطی که بادستور پزشک باشند..والپرات سدیم ممکن است گاهی چنین حالتی راایجادکندگرچه نادر است..اگرفراموشی شما،دردسر ساز شد یا بدترشد،حتما بایک روانپزشک،مشورت نمایید.

نوشین نوری (1399/1/11)

سلام خسته نباشید خواهر من چند سال پیش دچار بیماری دو قطیی شد پزشک والپروات سدیم 500تجویز کرد درمان شد متاسفانه چن روز پیش دوباره بیماری عود کرد ما والپروات 200دو تا صبح دو تا شب دادیم تاثیر نکرده و خواب هم اصلا نداره ممنون میشم راهنمااییی کنید

دکتر زهرا روشندل - متخصص اعصاب و روان (1399/1/11)

عود اختلال دوقطبی یک وضعیت اورژانس روانپزشکی است. به متخصص روانپزشکی یا به اورژانس روانپزشکی مراجعه فرمایید.

behnam (1399/1/9)

سلام برای سردرد میگرنیم  والپروات ساندوز ۵۰۰ به اندازه ۱ ماه  و نیم داشتم که شبی یک عدد قبل از خواب می خوردم  که خیلی موثر بود برای پیشگیری و تعداد سردرد هام بسیار کم شده بود. خودم نصفش کردم  ولی سردرد شدید گرفتم. والپروات ساندوز دیگه گیر نمیاد از قبل دپاکین ۵۰۰ داشتم که اون رو شروع کردم که خوبم الان. سوالم اینه که تا کی باید مصرف کنم و نحوه کاهش قرصم چگونه است؟

دکتر زهرا طاهری - پزشک عمومی. (1399/1/9)

باسلام.ایجاد سردردباکاهش دوز دارو نشان میدهد که فعلا نباید دارو راقطع کنید..و قطعا این دارو،نباید ناگهانی قطع شود..برای پیشگیری ازمیگرن باید دارو در طولانی مدت مصرف گردد..فعلا مصرف کنید تابعدازکرونا،باروانپزشک یامتخصص داخلی مغزواعصاب درباره ی دارویتان مشورت نمایید..فعلا سردرد برای شما،عارضه اش از مصرف دارو، بیشتر است.پس نگران نباشید وبعدا سرفرصت،درباره ی امکان قطع دارو یاجایگزینی آن با داروی دیگر،با پزشک مشورت کنید

اکبر اکبری (1399/1/7)

با سلام جای قرص کاربامازپین قرص سدیم والپروات مصرف کنم نظر شما را خواستم بپرسم ممنون

دکتر سمانه شبان - داروساز (1399/1/7)

سلام! تعویض دارو بدون تایید پزشک مطلقا ممنوعه. به هیچ عنوان این کارو انجام ندین

ناشناس (1398/10/27)

سلام وقتتان به خیر خانمی مبتلا به دوقطبی هستم هر روز نصف قرص والپروات ساندوز 500 میلی گرم و یک عدد کوتیاپین 25 میلی مصرف میکنم در بارداری قبلیم ، مصرف دارو را سه ماه قبل از بارداری قطع کردم که در نهایت ، در زمان چهار ماهگی فرزندم ، دچار عود بیماری شدم. کلا یکسال و چهار ماه ، هیچ دارویی نخوردم الان دخترم چهار و نیم ساله هست اطمینان ندارم که بخواهم زمانی فرزند دوم داشته باشم یا نه! اما می شود با خوردن نصف والپروات ساندوز 500 ، بدون احتمال نقص یا مشکل جنین ، دوران بارداری را گذراند؟ بیماری من با این دوز دارو ، و روش های شناخت رفتار درمانی ، از سالها پیش ، کنترل شده حتی توانستم قبل از ازدواج با وجود بیماری ، فوق لیسانس بگیرم

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/10/27)

مصرف سدیم والپروات در بارداری اکیدا ممنوع است. اگر احتمال بارداری وجود دارد نباید از این دارو استفاده کنید.

حسین (1398/10/11)

سلام.خسته نباشین.دکتر برای سردرد من قرص رهاکین ۲۰۰ داده طرز مصرف هم نصف قرص صبح نصف قرص عصر باید بخورم ولی قرص روکش داره به سختی میشه نصفش کرد چکار باید بکنم لطفن جواب بدین. ممنون

فاطمه (1398/10/7)

سلام حدود 2ال3ماه است که موقع خواب ،یعنی اولی که می خواهم بخوابم سرم مثل حالت تپش قلب میشه تند تند میزنه واز خواب می پرم ،دکتر رفتم و نوار مغز هم گرفتم و خوب بوده ،فقط دکتر میگه که میگرن عصبی دارم وقرص والپروات سدیم 200،شبی یکی ،قرص ناپروکسن 250،وقرص نورتریپیلین 10،شبی یکی ،قرص سیتالوپرام هر روز هم یکی . آیا خوردن اینها باهم عوارض نداره؟ در ضمن در زمان کودکی 1یا2سالگی هم براثر تب بالا تشنج کردم امکان داره دوباره تشنج بیاد سراغم ،الان 36سال دارم ،با تشکر

ناشناس (1398/9/23)

سلام خسته نباشین من شش سال قرص ترامادول مصرف کردم وقتی ترامادول و ترک کردم دو سال هست که مصرف نمیکنم چند تا دکتر مغز و اعصاب رفتم خوب نشد سردردم و یه نقطه خاص از سرمه الان رفتم پیش یه دکتر دیگه قرص سدیم والپروات و پرگابالین و قرص نور تریپتیلین و واسم نوشته تازه دارم مصرف میکنم امکان بهبودم هست با این داروها؟

عععع (1398/9/21)

سلام خسته نباشید ببخشید شوک الکتریکی برای چه بیمارانی در نظر گرفته میشود و من بیمار اعصاب و روانم تقریبا دو سال و حسادت شدید دارم و هر روز هم بیشتر میشه داروی دپاکین ۵۰۰ مصرف میکردم که الان تغییر داده به رهاکین ۵۰۰ ممنون

علی اصغر باقری (1398/9/20)

من والپروات سدیم و بی پریدن مصرف میکنم در صورت عود بیماریم که اختلال خلق هست آیا روش دیگری جز شوک الکتریکی هست چون در یکی از شوک هایم حالت اورژانسی پیدا کردم و توسط پزشکان احیا شدم و به بیمارستان دیگری برای درمان منتقل شدم و چند روز فقط اسهال داشتم به طوری که خودمو نمیتونستم نگه دارم البته علتش به گفته پرستاران خوردن غذا قبل شوک بوده

دکتر مروارید عالیشاه - متخصص اعصاب و روان ( روانپزشک ) (1398/9/21)

دکتر مروارید عالیشاه (متخصص اعصاب و روان): سلام .بله به جز شوک روشهای دیگری هم برای درمان وجود دارد.اگر به درستی سابقه درمان را با روانپزشکتان در میان بگذارید بهترین تصمیم را درمورد شما خواهد گرفت.

علیرضا حسن پور (1398/9/19)

سلام من حدود شش ماه میرم پیش روانپزشک راستش مشکل خاصی در خودم احساس نمی کردم، فقط راستش اون دوره یه مقدار مسائل و مشکلات زندگیم زیاد شده بود که طبیعتاً رو روحیه و خلق و خوم بیشتر تاثیر گذاشته بود و راستش نمیدونم چرا، این موضوعات طی دوره های مختلف حالتهای مختلف داره، یعنی راستش بیشتر اوقات من حالم در محیط کارم (به جز مواقعی که به هر دلیلی در جدال برای رسیدن به حق و حقوقم بودم) و با همکارام بهتر بوده (یعنی اینطور فکر میکنم)، اما متاسفانه در خانه با همسرم چه مشکلی بوده چه نبوده (که داستانش هم مفصله) حالم اصلا خوب نبوده (خواستم فقط یه شرح کوتاهی داده باشم که چرا رفتم پیش روانپزشک) اینکه چرا پیش این روانپزشک هم رفتم چون همکارم ایشونو معرفی کرد و خودش هم تحت درمان پیش ایشون بود حالا.. حدودا شش ماهه تحت درمانم * دوره اول 98/2/23 قرصهام سیتالوپرام20 (روزی 1/2) و دپاکین20 (روزی1) و کلرودیازپوکساید (شبی1) بود * دوره دوم 98/4/3 قرصهام سیتالوپرام20 (روزی1) و دپاکین20 (روزی1) * دوره سوم 98/6/4 قرصهام سیتالوپرام40(شبی1) و دپاکین20 (شبی1) و توپیرامات (شبی1) و لیتوکربنات (روزی2) - که در این دوره قرصها خیلی حالمو بد کرد و با دکتر تماس گرفتم و ایشون هم به این شکل تغییر دادند > به جای توپیرامات و لیتوکربنات> تگرتول200 (شبی1) جایگزین کرد. * دوره چهارم 98/9/11 قرصهام سیتالوپرام40(شبی1) و والپرات500(شبی1) و تگرتول200 (شبی1) حالا موضوع من اینه که از روز اول که رفتم دکتر عذاب وجدان دارمو همش با خودم میگم مگه من چم بود که باید انقد قرص و دارو مصرف کنم، ضمن اینکه هر بار میرم به دکتر میگم دوزشو کم کنه، اما اون بیشتر میکنه یه عادت بدی هم که دارم، به قول خانومم، همیشه خودمو بیشتر از اون چیزی که هست بد نشون میدم و شاید دکترمم واسه همین هی دوز قرصهامو بیشتر میکنه

دکتر مروارید عالیشاه - متخصص اعصاب و روان ( روانپزشک ) (1398/9/19)

دکتر مروارید عالیشاه (متخصص اعصاب و روان): سلام شرایطتتان قابل درک است.حتی اگر شما در تظاهر علائمتان نزد روانپزشک بزرگنمایی کرده باشید تشخیص و درمان شما مهارت روانپزشک را میرساند.با توجه به اینکه بنده از شرح حال کامل شما اطلاعی ندارم و پزشکتان شروع دپاکین یا لیتیم کربنات را لازم دانسته و در ادامه این درمان مصر بوده است به طور قطع به تشخیص خاصی درموردشما رسیده است.پیشنهاد من این است به روانپزشکتان مراجعه کنید و در مورد دیدگاهتان نسبت به داروها و حس کنونی تان با ایشان صحبت کنید ونیز در مورد عوارض داروها بگویید تا ایشان دستورات لازم را لحاظ کنند.

ناشناس (1398/9/17)

من حدود چند سالی که پرفنازین(8 روزی دوتا) و دپاکین (500 شبی یکی)مصرف میکنم و حدود 6 سری بستری شده که 4 سری آن شوک الکتریکی(TCE) شده ام و الان میخواهم ترک کنم بخصوص داروی پرفنازینم را که به آن معتاد شده ام و تشخیص بیماری بر اساس خلاصه پرونده های بستری ها اسکیزوفرنی و اختلال خلق است جالب اینست که من خدمت سربازی هم بعد از گرفتن لیسانسم با این بیماری انجام داده ام و کارت پایان خدمت دارم از شما راهنمایی میخواهم چگونه پرفنازینم را قطع کنم ؟؟؟؟؟؟

دکتر مروارید عالیشاه - متخصص اعصاب و روان ( روانپزشک ) (1398/9/20)

دکتر مروارید عالیشاه (متخصص اعصاب و روان): سلام موفقیت شما با توجه به شرایط بیماری قابل تحسین است. با توجه به سابقه قبلی بیماری قطع دارو حتما باید تحت نظر روانپزشک باشد.با توجه به احتمال عود بیماری لطفا از قطع سر خورد دارو بپرهیزید..

سارينا (1398/9/17)

سلام من چند ساله قرص آلپرازولام مصرف ميكردم و براى قطعِ اين قرص پيشِ دكتر رفتم،دوزِ قرص الپرازولام طبق برنامه اى ك بهم دادِ بايد كم كنم و در كنارش اين قرص سديم والپروات ٥٠٠ بهم داد،ولى سردرداى عجيبى دارم،شقيقه هام تير ميكشن،درد ميكنن،ايا اين علائم طبيعيه؟چون خيلى مى ترسم

کیانا (1398/9/10)

سلام.من ۱۹سالمه .تقریبا چند ماه پیش تشنج کردم اما جدی نگرفتم الان دوباره تشنج کردم ولی سخت تر از دفعه قبل پیش دکتر جراح مغز و اعصاب رفتم قرص سدیم والپروات/والپروئیک اسید پیوسته رهش ۵۰۰ تجویز کرد الان نزدیک یک هفته است دارم این قرص رو مصرف میکنم ولی در طول این یک هفته یکبار هم سرم سنگین شد چشام قرمز شد دست و پاهام شل شدن و حرارت بدنم زیاد شد .اینها عوارض قرص هست یا نه ؟

دکتر مروارید عالیشاه - متخصص اعصاب و روان ( روانپزشک ) (1398/9/11)

دکتر مروارید عالیشاه (متخصص اعصاب و روان): سلام .آیا علائم بلافاصله بعد مصرف قرص ایجاد شده است؟

عرفان امینی (1398/8/6)

با سلام خدمت شما عزیزان، من حدودا 15 روز پشت سرهم، دچار سردرد بودم که اکثرا درد در ناحیه ی بالای ابرو وپیشانیم بود، هرچند بعضی وقتا درد در کل سرم پخش می‌شد وبه قسمتای پشت سر وبالای سرم هم میرفت، با مراجعه به متخصص مغزواعصاب، تشخیص داده شد که سردرد ارثی دارم وبرام قرص رهاکین 500 وآمیبت نوشتن، هرکدام، هرشب بعد ازغذا نصف قرص، الان چن روزه که استفاده میکنم هیچ تغییر محسوسی درخودم ندیدم،حتی با خوردن قرص رهاکین، بعصی مواقع با اینکه سردرد نیستم، سردردم شروع میشه،در طول روز خیلی احساس ضعف وخستگی میکنم، بدنم بی حس وکرخت میشه،دچار کم اشتهایی وبی اشتهایی شدم،امروز شش روزه از قرصا استفاده میکنم، نمیدونم آیا همچنان به مصرف قرص ها ادامه بدم یانه!؟ ممنون میشم راهنماییم کنین

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/8/7)

آیا استخر زیاد می روید و یا موتور سوار می شوید؟ در صورت مثبت بودن جواب، از نظر سینوزیت بررسی لازم را انجام دهید. اگر عفونت سینوزیت باشد آنتی بیوتیک لازم دارید. در خصوص داروهای فعلی اگر بعد از دو تا سه هفته هیچ نتیجه درمانی احساس نکردید به پزشک مراجعه کنید.

مریم احمدی (1398/8/3)

سلام من چندساله که به تشخیص دکتر برای سردرد میگرنی وافسردگی اورلپت200 وفلوکسیتین20 وپوکساید5 استفاده میکنم الان دیگه میخوام قطع کنم دکترم و عوض کردم ایشون به من اسنترا رو معرفی کردن من یک ماهه که داروهامو کم کردم وحالا علایمم داره برمیگرده آیا طبیعیه؟؟؟

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/8/3)

اگر الویت بیماری شما سردرد است مصرف داروهای پزشک اول برای شما توصیه می شود و اگر افسردگی بیماری غالب برای شما محسوب می شود طبق دستور پزشک دوم درمان را ادامه دهید.

حمیدازمشهد (1398/8/3)

سلام من اولین بار باریدن یه فیلم ترسناک تشنج کردم این طور که اطرافیانم گفتن اول جیق بعدیکطرف بدنم کج شده وافتادم بعدازظهر چندان باز دوباره ازیه چیزی ترسیدم شب که خوابیدم توخالی پدر مادرم فهمیدن که تشنج کردم بازندگی بعدازچندسال دوباره تویه اتاقی بودم یه دفعه خفگی بهم دست اادتاامدم برم بیرون گفتن که تشنج کردم باز بعد چندسال توانایی محل کارم بودم یه دفع صداتوگوشم اکوشد بعد تشنج کردم ورفتم دکتر قرص ارلپت دادچندسالی خوب بودم تودیگه داروروقطع کروم چندسال هیچ مشکلی نداشتم تا ۳۰همین برج که گذشت صبح من به متوکاربامول ۵۰۰بایه دیکلوفناک ۵۰خوردم ناگفته یه بست تریاک هم حب کردم یه ساعت نگذشت که سرم گیج شد وتشنج کردم الان رفتم قرص ارلپت خارجی گرفتم میخام مصرف کنم ۱۰۰ کیلووزنمه قدمم ۱۷۶میخام ببینم چطور مصرف کنم

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/8/3)

با شرایطی که شما دارید به هیچ وجه نباید بصورت خودسرانه دارو مصرف کنید و حتما لازم است به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید.

ابوالفضل صیاد (1398/8/1)

باسلام.من مدت یک ماهه ک قرص رهاکین ۵۰۰استفاده میکنم برای میگرنم.ولی خیلی گیجم میکنه یسره خوابم اگه اینو دوزشوکم کنم ضرر داره؟؟؟باتشکر

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/8/1)

اثر درمانی دارو چطور بوده است؟ آیا دردهای میگرنی کاهش یافته است؟ اگر دردهای شما کاهش یافته می توانید برای تعدیل دوز دارو به پزشک مراجعه کنید.

جواد سرتکی (1398/7/28)

سلام من دارو های اورلپت و فلوکستین مصرف میکنم میخواستم بدونم این دارو بر روی ورزش های سنگین تاثیر داره من رزمی کار میکنم

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/7/29)

مشکل خاصی در این خصوص گزارش نشده است.

محمد (1398/7/26)

سلام رهاکین ۲۰۰مال میگرن چشم هس

یادگار شریفی (1398/7/21)

سلام من ۸ سال است که دپاکین ۵۰۰ و سندوز بعضی وقتا مصرف میکنم برای صرع و در طول ۱۰ سالی که اولین بار تشنج گرفتم تا الان ۵ بار حالت تشنج داشتم و بیشترین فاصله زمانی که تشنج نداشتم ۵ سال بود و دوسال پیش بازم اینطوری شدم تا الان نشدم ولی دیگه خسته شدم از دارو یک استاد یوگا به من پیشنهاد داد سیم ب کمپلکس مصرف کنم با اسپریمیکس ۸۰ تا یک هفته و هفته به هفته کمترش کنم و کم کم دیگه خوب میشم و به هیچی احتیاج ندارم دکتر بیخودی ۱۰ ساله تو رو معتاد این دارو کرده چون موارد تشنجات ۵ بار بوده مادر زادی نبود اولین تشنج در ۲۴ سالگی بود الان ۳۴ سال دارم و در این ۱۰ سال ۵ الی ۶ بار تشنج داشتم و بعد از تشنج نیم ساعت به خواب فرو میرفتم بدون یاداوردن چیزی از اون لحظه چیکار کنم به حرفش گوش بدم

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/7/22)

به هیچ وجه به توصیه افراد غیر متخصص داروی خود را قطع نکنید. ممکن است با قطع دارو و با تاخیر چند ماهه به دفعات تشنج رخ دهد. اگر لازم باشد دارو را قطع کنید فقط با دستور پزشک می توانید این کار را انجام دهید. پزشک با توجه به شرح حال، نوار مغزی و علائم بیماری مقدار دارو را کم یا قطع خواهد کرد.

م.شاکری (1398/6/9)

سلام.من کم کاری تیروئید دارم.صبح ها لووتیروکسین یک دهم مصرف میکنم.به دلیل میگرن دکتر برام والپروات سدیم و آمی تریپتیلین تجویز کردن.این داروها روی کم کاری تیروئید تاثیر دارند؟

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/6/21)

تاثیر اثبات شده ای بر تیروئید برای این داروها ثبت نشده است.

فرمود بختیاری (1398/6/1)

ممنونم بسیار

محمد (1398/5/24)

سلام امپول والپرات سدیم با آمپول دگزامتازون تداخل دارویی داره؟

مجتبی یزدانی (1398/5/12)

سلام، من از بچه های جانباز اعصاب و روان هستم، سالهاست این دارو رو با سیتالوپرام 40، ترادوزون 50 استفاده می کنم، اخیرا روانپزشک قرص نورتیپلین 10رو اضافه کرده، که احساس می کنم که تاثیر خوبی نداشته، لطفا اطلاعات بیشتری اگه دارید، بهم بگید. ممنون

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/5/13)

با توجه به اینکه سدیم والپروات و سیتالوپرام استفاده می کنید اگر نورتریپتیلین احساس ناخوشایندی برای شما ایجاد کرده است به پزشک اطلاع دهید. نورتریپتیلین ۱۰ میلی گرم داروی ملایمی است و معمولا اثر دارو یک هفته تا ۱۰ روز طول می کشد تا در بدن آشکار شود.

ناشناس (1398/5/12)

من سرگیجه دارم الان چند روزه پارسال هم همین موقع داشتم .اینو دارو رو مصرف کردم خوب شدم الانم میتونم بخورم

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/5/12)

لازم است علت سرگیجه مشخص شود. ممکن است فشار خون بالا داشته باشید و بوسیله سدیم والپروات تشدید شود. مصرف این دارو برای سرگیجه بدون نظر پزشک برای شما توصیه نمی شود.

فریماه (1398/4/30)

سلام خسته نباشید طبق تجویز پزشک هرشب یک عدد قرص رهاکین ۵۰۰ پروپرانولول و یک دوم اسنترا ۱۰۰مصرف میکنم حدود یک ماهه...صبح که از خواب پا میشم اشیا اطرافم رو به رنگ های مختلف میبینم برای چند ثانیه..سبز ابی سفید...به نظرتون علتش چیه!ممکنه از قرصها باشه؟

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/4/30)

عوارض داروها قابل پیش بینی نیست. این یک مورد عارضه بسیار جالب است که تا کنون گزارش نشده است.

زهرا (1398/4/29)

سلام ببخشیدقرص دپاکین باقرص اهن ومفنامیک اسید واستامینوفن تداخل دارویی داره؟

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/4/29)

مصرف هم زمان قرص آهن ممکن است جذب دپاکین را کاهش دهد. بقیه موارد تداخلی گزارش نشده است.

ناشناس (1398/4/22)

پزشک واسه پسرشش ساله ام بخاطر دل درد تشخیص میگرن شکمی داده وشبی نصف قرص رهاکین ۵۰۰میخوره فقط ترس من از اینه که چون سنش کمه اعتیاد به دارو پیدا نکنه لطفا راهنمایی کنید ممنون

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/4/23)

سدیم والپروات داروی خوب و کم عارضه ای محسوب می شود. اعتیار آور نیست. قطع دارو باید تحت نظر پزشک و به تدریج انجام شود

جعفرشاه بیگ (1398/4/21)

سلام.نحوه ی کاهش مصرف سدیم والپروات ۵۰۰ یا۲۵۰ به چه صورت است؟ ۶ماه است که درحال مصرفش هستم (برای درمان میگرن).الان میخواهم مصرفش راکناربگذارم.چگونه آنراکناربگذارم.لطفا راهنمایی بفرماییدسپاس

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/4/21)

حتما باید در این خصوص پزشک معالج شما نظر دهد.

ناشناس (1398/4/14)

چاقی بیمار جدیدا جوشهای ریزی در ناحیه ران پا مشاهده شده لطفا راهنمائی کنید

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/4/15)

افزایش وزن و راش پوستی می تواند از عوارض این دارو باشد

ناشناس (1398/4/7)

آیا بجای مصرف دو عدد قرص 250 میلی‌گرم در روز میتوانم روزی یک نوبت قرص 500 میلی‌گرمی مصرف کنم؟

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/4/7)

می توانید استفاده کنید. اگر سدیم والپروات 500 آهسته رهش باشد بهتر است

چنانچه در خصوص "سدیم والپروات" سوالی دارید، عارضه خاصی مشاهده نموده اید و یا مطلب ویژه ای به نظرتان می رسد با دیگران به اشتراک بگذارید

Click to Change image

آگهی های عمومی

گلوتریو امگا3 شیاف ایبوپروفن شربت نوسکاف اپلیشکن اندرورید و آی او اس دارویاب-app drug info