توپیرامات

داروهای ضد صرع

دریافت اپلیکیشن دارویاب در کدام داروخانه موجود است؟
  • اطلاعات دارویی
  • مقدار مصرف
  • مصرف در بارداری
  • اشکال دارویی

توپیرامات چیست؟
توپیرامات یکی از داروهای پرمصرف از گروه داروهای ضد صرع می باشد که به تنهایی یا همراه با داروهای دیگر در کنترل حملات تشنجی صرع در بزرگسالان و کودکان بکار می رود.
تشنج يك حمله ي عصبي ناشي از اختلال در فعاليت الكتريكي مغز مي باشد.توپیرامات با کاهش جریان الکتریکی غیر طبیعی سلول های مغزی به کنترل این حملات کمک می نماید.

پیش از مصرف توپیرامات
-در صورت بارداری یا اقدام به بارداری و شیردهی پزشک خود را مطلع نمایید.
-در صورت سابقه ی مشکلات کلیوی،کبدی و حساسیت دارویی به پزشک خود اطلاع دهید.
-از آنجا که این دارو می تواند در عملکرد داروهای دیگر در بدن اختلال ایجاد کند لازم است پیش از شروع مصرف لیستی از کلیه ی داروهای مصرفی خود در اختیار پزشک یا داروساز خود قرار دهید.

نحوه ی مصرف توپیرامات
- دارو را دقیقاً طبق دستور پزشک مصرف کنید . مصرف این دارو باتوجه به وضعیت و نوع مشکل شما متفاوت می باشد.
-از آنجا که این دارو بر روی سیستم عصبی تاثیر دارد،مصرف آن باید به صورت مداوم و تحت نظر پزشک باشد.اگرچه ممکن است در چند هفته ی ابتدایی درمان احساس بهبودی در شما ایجاد نشود،با این حال درمان خودرا ادامه دهید و طبق برنامه ی منظم به پزشک خود مراجعه کنید و همچنین برای بهبود روند درمان کلیه ی مشکلات و مسائل خودرا از پزشک یا داروساز خود سوال بفرمایید .
-قطع این دارو به صورت ناگهانی و بدون نظر پزشک ،می تواند عوارض نامناسبی از جمله بروز حمله ي تشنجي برای بیمار در برداشته باشد لذا قطع اين دارو بايدبصورت تدريجي و تحت نظر پزشك انجام شود.
-ممکن است پزشک شما درمان را با مقدار داروی کم شروع کند و پس از عادت کردن بدن،مقدار داروی شمارا افزایش دهد تا احتمال بروز عوارض ناشی از دارو کمتر شود.
-مقدار مصرف دارو در کودکان با توجه به شرایط، سن و وزن آنها توسط پزشک محاسبه می شود.
-این دارو با غذا تداخل خاصی ندارد و می توان آن را قبل یا بعد از غذا مصرف کرد.قرص توپیرامات مزه ی تلخی دارد لذا آن را بصورت کامل با یک لیوان آب ببلعید و از جویدن آن بپرهیزید.
-در صورت فراموش كردن مصرف يك نوبت دارو بلافاصله پس از يادآوري آن را مصرف كنيد مگر آنكه زمان ياد آوري به نوبت مصرف بعدي دارو نزديك باشد.در اين شرايط نوبت فراموش شده را مصرف نكنيد و نوبت بعدي را در زمان خودش مصرف كنيد اما به هيچ وجه مقدار مصرف دارو را دوبرابر نكنيد.

توصیه ها توپیرامات
-با توجه به اینکه این دارو توسط شرکت ها ی متعددی ساخته می شود،ممکن است اثر داروی تولیدی شرکت های مختلف برای بیمار متفاوت باشد لذا نحوه ي مصرف اين دارو باتوجه به شركت سازنده و نام برند دارو متفاوت است . به همين دليل دارو را دقيقا طبق دستور پزشك مصرف كنيد و همچنين پيش از مصرف بروشور دارويي موجود درجعبه ي دارو را به دقت مطالعه كرده و سوالات خود را از داروسازتان بپرسيد.
بهتر است هر بار برای دریافت نسخه ی جدیدتان از تغییر برند یا شرکت تولیدکننده ی دارو خودداری کنید و در صورت لزوم به پزشک خود اطلاع دهید.
-به علت اینکه در مدت درمان با این دارو احتمال بروز سنگ های کلیوی بیشتر می شود،لازم است روزانه از آب و مایعات فاقد کافئین به مقدار کافی استفاده نمایید.
-در ابتدای درمان با این دارو ممکن است افکار ناراحت کننده ی شما از گذشته بیشتر شوند اما نگران نباشید. باید بدانید که این افکار ناشی از مصرف این دارو و شروع اثر بخشی آن می باشند و به مرور زمان برطرف می شوند.
بهتر است در این موارد افکار خودرا با نزدیکان و یا مشاور و پزشک خود درمیان بگذارید و آگاهانه نسبت به برطرف کردن آنها اقدام نمایید .
-به دليل عوارض ناشي از اين دارو براي جنين ،درصورتي كه قصد بارداري يا شك به بارداري داريد حتما پزشك خود را جهت تغيير دارو مطلع سازيد و در زمان مصرف اين دارو از روش مناسب جهت پيشگيري از بارداري استفاده نماييد.
-این دارو اثر داروهای ضدبارداری خوراکی را کاهش می دهد لذا در صورت مصرف داروهای ضدبارداذی حتماً پزشک خود را از مصرف این دارو مطلع نمایید.
-در ابتداي شروع درمان بيماري صرع با توپیرامات ممكن است تعداد يا نوع حملات تشنج كمي تغيير كند اما نگران نباشيد زيرا به مرور اين مشكل برطرف مي شود.لذا احتياطات لازم را رعايت كنيد و با پزشك خود در تماس باشيد.
-رانندگی برای بیماران مبتلا به صرع مناسب نمی باشد اما در صورتی که در مدت یک سال تشنجی رخ نداده باشد، می توان با نظر پزشک و با احتیاط ، مجددا شروع به رانندگی نمود. با این حال در صورتی که رانندگی می کنید باید حواستان به زمان مصرف داروها و خواب آلودگی ناشی از آنها باشد.

عوارض شایع توپیرامات 
-خواب آلودگی، خستگی، سرگیجه و مشکلات بینایی مانند تاری دید از عوارض این دارو می باشد لذا تا زمانی که اثر دارو از بین نرفته از رانندگی و کارهایی که نیاز به تمرکز و احتیاط دارند خودداری نمایید .
-در صورت بروز اسهال خفیف، مصرف مایعات به مقدار کافی توصیه می شود.معمولاً اسهال ناشی از این دارو خودبخود برطرف می شود اما در صورت ادامه دار شدن این وضعیت به پزشک خود مراجعه نمایید.
_در صورت احساس تهوع ناشی از مصرف این دارو ،مصرف غذاهای سبک و ساده و پرهیز از غذاهای پرچرب و پر ادویه این مشکل را برطرف می سازد.
-در صورت بروز علائم آنفولانزا، گلودرد،مشکلات بینی،گز گز انگشتان وکاهش وزن غیرطبیعی تغییرات شدید خلق و خو، مشکلات بینایی و سایر موارد حتماً به پزشک خود مراجعه نمایید.

اطلاعات تخصصی

موارد مصرف توپیرامات

توپیرامات بعنوان یک درمان کمکی در بالغین و کودکان بالای 2 سال در درمان تشنجهای پارشیل با یا بدون ژنرالیزاسیون ثانویه، تشنج همراه با سندرم لنوکس گاستات و تشنجهای تونیک کلونیک ژنرالیزه اولیه بکار می رود.

مکانیسم اثر توپیرامات

-اثرات ضدتشنج (با مهار کانال های سدیمی وابسته به ولتاژ در نورون ها، تقویت عملکرد نوروترانسمیتر مهاری گابا، آنتاگونیزه کردن رسپتور های گلوتامات (از نوع AMPA/kainate) و مهار ضعیف آنزیم کربنیک انهیدراز)

فارماکوکینتیک توپیرامات

جذب : سریع و کافی
فراهمی زیستی: 80%
پیک سرمی : سریع رهش 4- 1 ساعت، پیوسته رهش 24 ساعت
اتصال به پروتئین: سریع رهش 17- 13 درصد، پیوسته رهش 41- 15%
متابولیسم : کبدی (30%)
نیمه عمر : سریع رهش 21 ساعت، پیوسته رهش 31 ساعت
دفع : ادرار (80- 70%)

عوارض جانبی توپیرامات

عوارض شایع (%10<) :
سیستم اعصاب مرکزی: خواب رفتگی اندام ها، خستگی، خواب آلودگی، اختلال در حافظه
غدد درون ریز و متابولیسم: کاهش بی کربنات سرمی، هایپرآمونمی، کاهش وزن
گوارشی: درد شکمی، بی اشتهایی، اختلال چشایی، تهوع، اسهال
تنفسی: عفونت مجاری تنفسی فوقانی
متفرقه: تب

عوارض کمتر شایع (%10-1):
قلبی عروقی: گرگرفتگی، درد قفسه سینه
سیستم اعصاب مرکزی: اختلال توجه، فقدان تمرکز، افسردگی، بی خوابی، اختلال خلق، هیپوستزی، اضطراب، اختلال شناختی، اختلال سایکوموتور، سردرد، عصبانیت، آتاکسی، مشکلات رفتاری، گیجی، هایپرتونی، سرگیجه، آژیتاسیون، تشدید افسردگی، اختلال تکلم
پوستی: ریزش مو، خارش، راش پوستی، آکنه ولگاریس
غدد درون ریز و متابولیسم: اختلالات قاعدگی، خونریزی بین دو قاعدگی، افزایش گاما گلوتامیل ترانسفراز، عطش
گوارشی: سوء هاضمه، یبوست، گاستروانتریت، گاستریت، خشکی دهان، رفلاکس، فقدان حس چشایی
ادراری تناسلی: عفونت مجاری ادراری، انزال زودرس، کاهش میل جنسی، تکرر ادرار، خونریزی واژینال، التهاب مثانه، بی اختیاری ادراری، سوزش ادرار
هماتولوژی و انکولوژی: خونریزی، آنمی، تومور
ازدیاد حساسیت: واکنش های ازدیاد حساسیتی
عفونی: عفونت ویروسی، عفونت
عصبی، عضلانی و اسکلتی: درد مفاصل، سستی، اسپاسم عضلانی، درد بخش های انتهایی اندام حرکتی
چشمی: کونژنکتیویت، تاری دید، اختلال بینایی
گوشی: عفونت گوش میانی
کلیوی: سنگ کلیه
تنفسی: سینوزیت، سرفه، رینیت، فارنژیت، برونشیت، خون دماغ، تنگی نفس
متفرقه: صدمات غیرمترقبه، اختلالات زبان و گفتار
سایر عوارض:
قلبی عروقی: افت فشار خون، افت فشار خون وضعیتی، سنکوپ
سیستم اعصاب مرکزی: افکار خودکشی، میل به خودکشی
غدد درون ریز و متابولیسم: هایپرکلرمی، افزایش پروتئین توتال سرمی، افزایش اوریک اسید
گوارشی: خونریزی لثه، هماچوری
هماتولوژی و انکولوژی: کاهش سطح فسفر سرم، کاهش نوتروفیل ها، کاهش گلبول های سفید، افزایش سطح ائوزینوفیل، افزایش پلاکت
کبدی: افزایش آلکالین فسفاتاز سرمی
عصبی، عضلانی و اسکلتی: درد عضلانی
چشمی: نزدیک بینی، اسکوتوما (نقطه سیاه در میدان دید)، نقص در میدان دید
کلیوی: افزایشBUN، افزایش سرم کراتینین

تداخلات دارویی توپیرامات

*مشخصات کلی تداخل :
-سوبسترای CYP3A4
-مهارکننده ی CYP2C19، ضعیف
-القاکننده ی CYP3A4، خفیف
-داروهای ضد صرع
-سرکوب کننده ی CNS
-هایپوکالمی
-اسیدوز متابولیک
-ترکیبات قلیایی کننده ی ادرار

تداخلات رده ی X ( پرهیز):
اتانول، آزلاستین (بینی)، برومپریدل، مهار کننده های کربنیک انهیدراز، ارفنادرین، اکسوممازین، پارالدهید، تالیدومید، اولیپریستال

کاهش اثرات داروها توسط توپیرامات :
مشتقات استروژن (داروهای ضد بارداری)، متنامین، پیوگلیتازون، پریمیدون، پروژستین ها (داروهای ضد بارداری)، اولیپریستال

کاهش اثرات توپیرامات توسط داروها:
کاربامازپین، فوس فنی توئین، مفلوکین، میانسرین، ارلیستات، فنی توئین

افزایش اثرات داروها توسط توپیرامات:
آگونیست های آلفا و بتا، آمانتادین، آمی تریپتیلین، آمفتامین ها، آزلاستین (بینی)، بلونانسرین، برکسانولون، بوپرنورفین، مهارکننده های کربنیک انهیدراز، سرکوب کننده های CNS، فلکاینید، فلونیترازپام، فوس فنی توئین، لاکوزامید، لیتیوم، ممانتین، متفورمین، متوتریمپرازین، متیروزین، آگونیست های اوپیوئیدی، ارفنادرین، اکسی کدون، پارالدهید، فنی توئین، پیریبدیل، پرامی پکسول، پریمیدون، کینیدین، روپینیرول، روتیگوتین، SSRI ها، سوورکسانت، تالیدومید، فرآورده های والپروات، زولپیدم

افزایش اثرات توپیرامات توسط داروها:
اتانول، آلیزاپرید، ترکیبات آنتی کولینرژیک، بریمونیدین (موضعی)، بروموپرید، برومپریدول، کانابیدیول، کانابیس، کلرمتیازول، کلرفنزین کاربامات، دیمتیندن (موضعی)، دوکسیلامین، درونابینول، دروپریدول، اسکتامین، هیدروکسی زین، کاوا کاوا، لمبورکسانت، لوفکسیدین، دیورتیک های لوپ، منیزیم سولفات، متوتریمپرازین، ماینوسیکلین (سیستمیک)، نابیلون، اکسوممازین، پرامپانل، روفینامید، سالیسیلات ها، سدیم اکسیبات، تتراهیدروکانابینول، دیورتیک های تیازیدی و شبه تیازیدی، تریمپرازین

تداخل با غذا:
رژیم کتوژنیک ممکن است احتمال اسیدوز و یا بروز سنگ های کلیوی را افزایش دهد. راهکار: لازم است بیمار از نظر علائم اسیدوز یا سنگ های کلیوی پایش شود.

هشدار ها توپیرامات

1- بررسی پاسخ درمانی مانند نوع تشنج، دفعات، شدت و فاصله حملات
2- بررسی وضعیت آب و الکترولیت ها (به ویژه سطح بی کربنات سرم در ابتدای درمان و به صورت دوره ای)
3- پایش سطح کراتینین سرمی، علائم اسیدوز و مشکلات ناشی از اسیدوز طولانی مدت ( مانند تشکیل سنگ کلیه، تجمع کلسیم در کلیه، نرمی یا پوکی استخوان، کاهش رشد یا کاهش وزن در کودکان)
4- پایش سطح آمونیاک سرمی در بیمارانی که دچار لتارژی، استفراغ و تغییر وضعیت ذهنی شده اند.
5- اندازه گیری فشار داخلی چشم و علایم گلوکوم با زاویه بسته ثانویه و پایش اختلالات چشمی
6- پایش از نظر وجود علائم افسردگی، افکار خودکشی و تغییرات خلقی
7- بررسی تغییرات وزن یا رفتارهای غذایی به صورت دوره ای (در بیماران مبتلا به اختلال خوردن یا دارای ریسک فاکتور آن)
- آموزش نکات ایمنی در مواجهه با حملات تشنج به بیمار.

دارو های هم گروه توپیرامات

پتاسیم بروماید منیزیوم سولفات کاربامازپین
فلبامات گاباپنتین لاموتریژین
لوتیراستام اکس کاربازپین پرگابالین
روفینامید تیاگابین سدیم والپروات
ویگاباترین زونیساماید لاکوزامید
گروه D

استفاده نشود: شواهدی دال بر خطر مرگ جنین با مصرف این دارو در دوران بارداری وجود دارد. این شواهد به واسطه تحقیقات، تجربه عرضه در بازار و یا مطالعات انسانی به دست آمده است. منافع دارو در مقابل خطرات احتمالی، تعیین کننده مصرف یا عدم مصرف این دارو در دوران بارداری است

کد ژنریک نام شکل دارویی پرخطر دما حیاتی برچسب هشدار بالا
01883
01884
01885
01886

  • اسامی تجاری فارسی
  • اسامی تجاری انگلیسی

اسامی تجاری موجود در ایران

اسامی تجاری موجود در ایران

نام تجاری
قرص توپیرامات-سها چهارباغ 50 میلی گرم
قرص توپیرامات-آریا 25 میلی گرم
قرص توپیرامات داروپخش 100 میلی گرم
قرص کانوکس 50 میلی گرم
قرص توپیرامات داروپخش 50 میلی گرم
قرص توپیرامات-اکسیر 200 میلی گرم
قرص توپیرامات-سها چهارباغ 25 میلی گرم
قرص کانوکس 100 میلی گرم
قرص توپیرامات سبحان دارو 100 میلی گرم
قرص توپیرامات-سها چهارباغ 100 میلی گرم
قرص کانوکس 25 میلی گرم
قرص توپیرامات داروپخش 25 میلی گرم
قرص توپیرامات-اکسیر 100 میلی گرم
قرص توپیرامات-اکسیر 25 میلی گرم
قرص توپیرامات سبحان دارو 50 میلی گرم
قرص توپیرامات-آریا 50 میلی گرم
قرص توپیرامات سبحان دارو 25 میلی گرم
قرص توپیرامات-آریا 100 میلی گرم
دل آرا (1401/12/12)

سلام من دو ماهه دارم ار این دارو دوزه ۲۵ استفاده میکنم و خیلی تمرکزم رو کاهش داده و باعث پرش افکارم شده و بعضی وقتا هم توهم و کابوس هفته های اول مشکلی نداشت جدیدا خیلی عوارضش شدید شده

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1401/12/12)

توضیحی ندادید برای چه مشکلی این دارو را مصرف می کنید. به نظرم با نظر پزشک از داروی جایگزین استفاده کنید

زهرا قه (1400/2/14)

من قرص توپیرامات ۵۰ مصرف میکنم روزی ۲عدد با چن تا قرص صرع با اعصاب مصرف میکنم قرص لاکوزماید ۲۰۰ رهاکین ۵۰۰ قرص کوئیتاپین ۱۰۰بی پریدون۲ کلوبازام ۱۰ مصرف میکنم خیلی بیحال سودم تعادلمو از دست دادم نمیتونم را برام جدیدم غذا هم از گلویم پایین نمی ره الان دیگه رقصم از گلویم پایین نمیره لطف کنید راهنمای کنید که عوارض کدوم قرص

ن.یوسفی (1400/1/4)

سلام خسته نباشید من حدودا یک سال وچندماهی هستش که فهمیدم دچار بیماری فشار مغز هستم و دکتر اولیم دکتر سید امیر حجازی بودش.وبعد۸بار ال پی نخاع که۳ بار موفق بودش ولی دیدم دارن الکی رزیدنت ها روم اموزش میبینن بارضایت شخصیم اومدم بیرون ومرخص شدم و.دکترم رو تغییر دادم وتهران اومدم دکتر پیش آقای دکتر مازیار شجاعی و دکترم برام روزی ۴عدد استلازومید۲۵۰ و روزی ۱ عدد توپیرامات۲۵ تجویز کرده.که یک سری بخاطر الزایمری که بخاطر مصرف این داروها گرفتم ۴۸ ساعت فراموش کردم داروی استلازمیدم رو مصرف کنم و مجبور شدم خودسرانه جای اون روزی ۳تا قرص توپیرامات خوردم که درست بعد ۴۸ ساعت دچار حمله شدم و پاهام سست شد و از ناحیه کمرم یه گرمای شدید به سمت گردنم بالا اومدو وقتی درست به گلوم رسید دچار حس خفگی شدم و به زمین افتادم و دوستم به زور من رو به داروخانه رسوند وداروهاموکه قبلا گفته بودم یادم بندازه بخرم خریدو دادخوردم وبرای یه ربع کلا انگار ازهوش رفته بودم.بعدکم کم حالم خوب شد.بعداون همش استرس اون حالت رو دارم که نکنه اتفاق بیفته.بعدشم کلی مطلب دیدم که همش نوشته این دوتا داروهای من تداخل دارویی داره منم همه عوارض مصرف توپیرامات رو دارم ولی به دکترم دسترسی ندارم که بفهمم چطوری قطعش کنم یا کاردیگه ای بکنم .لطفا راهنماییم کنید.ممنونم

علی (1400/1/1)

با سلام من یه مقدار وسواس داشتم. خیلی دست و صورت میشستم به پزشک مراجعه کردم و یه سری دارو مثل توپیرامات،لوووسر،پرانول،آسنترا،فولیک اسید و کلروپیرامید به من دادن. بنده حدود ۸ ماه از قرص توپیرامات استفاده کردم و نه تنها کمکی به بهبود من نکرد بلکه تمام مدت درحال کابوس دیدن حتی درطول روز شدم. تمام گلوی من خشک شده بود و از همه مهمتر که اگه لطف کنین و یه راهنمایی از بنده حقیر بفرمایید( روی صورت و دماغم خیلی لک زده) ممنون میشم. آیا این لک هایی که روی صورتم افتاده عوارض این دارو هست یا چیز دیگه خیلی ممنون میشم اگه یه راهنمایی بفرمایید. با تشکر از همه عزیزانی که زحمت میکشن و جواب امثال بنده رو میدن خدای رحمان بهشون سلامتی و عاقبت به خیری بده.

مریم ناصری (1399/12/24)

سلام وقتتون بخیر من یکماهه توپیرامات استفاده میکنم برای میگرن شبی یکی، مشکلی نداره هرشب نخورم فقط شبایی که سردرد دارم بخورم؟

سمیه رضایی (1399/12/10)

سلام وقت بخیر، قرص کارمازپین 400 را روزدوبار توپیرامات 100هم روز دوز دوبار می خورم باهم تداخل ندارن

سهیل (1399/11/29)

سلام.من قرص توپیرامات رو مصرف کردم به اغلب عوارض جانبی از جمله تاری دید ینکین شدن زبان و اختلال تکلم و سرگیجه و سردرد خستگی و خواب آلودگی گزگز انگشتان دست وپا و صدای زنگ زدن مداوم از داخل هردو گوشم مبتلا شدم با مشورت پزشک دارو رو ترک کردم ولی چند روز گذشته و هنوز عوارض مخصوصا صدای زنگ گوشهام کلافم کرده عوارض قطع میشن یا باید جایی مراجعه کنم تشکر میکنم 8

فاطمه (1399/11/29)

سلام من چند وقته ک تحت نظر دکتر دارم داروی تویپرامات و کنارش ونوستات مصرف میکنم ۴۵ روزه ک دارم استفاده میکنم.خیلی خوب هم جواب گرفتم و هفته پیش ب فاصله دوروز تو مدفوعم خون دیدم ایا میتونه از عوارض همین قرصا باشه؟

آزاده کشاورز (1399/11/7)

من سردرد میگرنی دارم به مدت دو ماه میشه که دچار سردرد مداوم شدم دکتر توپیرامات 50 و سیتالوپرام 10تجویز کردن به مدت بیست روزه که دارم استفاده میکنم ولی نتیجه ای نگرفتم بنظرتون باید درمان و ادامه بدم چون سردرد هام توی این مدت بیشتر شده گیج و خواب الود شدم و تمام بدنم احساس گز گز میکنم دکترم میگه تا شش ماه طبیعیه بنظرتون دکترم و عوض کنم

رزیتا (1399/11/4)

سلام من به دلیل سردرد های طولانی مدت به پزشک مراجعه کردم و ایشون بعد از تشخیص میگرن عصبی این دارو رو تجویز کرد هفته اول نصف از هفته بعدی کامل اما بعد از گذشت یک ماه نه تنها تاثیری نداشت که سر درد ها شدت گرفت و من بدون مراجعه به پزشک مصرفش رو قطع کردم امکان داره مشکلی ایجاد شه؟

شمس (1399/11/3)

با سلام و عرض.ادب و احترام .بنده بیماری افسردگی دارم و سالهای طولانی است م داروهای ضد افسردگی متعددی استفاده کردم و وسواس دارویی نیز دارم حتی از مولتی ویتامین هم از خوردنش میترسم چون ب شدت با خاطر پرخوری در حال اضافه وزنم دکتر اعصابم قرص توپیرامات 25 داده بخاطر عوارض فراموشی نگرانم چون ارث آلزایمر تو خانواده زیاد داریم خواهشن راهنمایی بفرمائید با سپاس

امیر علی (1399/11/1)

سلام من تپش قلب دارم و از داروی پرانول 20 استفاده میکنم این دارو مشکلی در حفظ کردنم نداره؟

امیر علی (1399/11/1)

سلام مادر من چند وقته که موقع که ناراحت میشه یه خیلی حرص میخوره یه طوری میشه که انگار نفسش گرفته و دستاش میلرزه و ازش چیزی پرسیدنی نمیتونه جواب بده یا یه چیز دیگه میگه ایا این از اعصاب مغزش است

مهناز مهری (1399/10/14)

سلام آیا برای کاهش پرخوری عصبی داروی کم عارضه تری می شناسید من یکسال هست که دکترم آسنترا برام تجویز کردند میخورم ١٣ کیلو چاق شدم گله کردم توپیرامات نوشتند

مریم (1399/9/26)

سلام ، دکتر متخصص لطفا راهنمایی و کمک کنید🙏🏻 باتوجه به زخمهای ریز در معده و‌دوازدهه تحت درمان هستم و از داروی لانزو ۳۰ و‌کلیدنیوم سی صبح و شب و همچنین فاموتیدین ۴۰ روزی یک عدد با دستور پزشک مصرف میکنم با توجه به اینکه حمله میگرنی دارم و پشت و گردنم درد میگیره و گاها دستم خواب میره ، دکتر گوارش منو به دکتر مغز و اعصاب معرفی کرد و ایشون پراورانول ۲۰ صبح و شب .نور تریپتیلین ۱۰ شب موقع خواب و توپیرامات ۲۵ شب موقع خواب . با توجه به مشکلات معده و‌رفلاکس شدید و میگرن خوردن این داروها مناسبه ؟؟ ضمنا از وقتی این داروها رو میخورم ۲_۳ ظهر به سختی از خواب پا میشم و احساس کسالت و‌خستگی مداوم دارم که بشدت ازارم میده . متشکرم از راهنمایی شما

آذین (1399/8/26)

با سلام،توپیرامات برای من برای میگرن تجویز شده و خودم قرص متفورمین برای لاغری استفاده می کنم.به دلیل اسیدوز متابولیک تداخل دارند.اما این تداخلی هست که لازم باشه یکی از داروها قطع بشه؟

زینب شوقی (1399/7/23)

من یک سال پیش سردرد شدید داشتم که حتی نمی تونستم سرمو پایین بیارم سرم تیر می کشید دکتر به من توپیرامات 25 به همراه سرترالین 50دادند الان دوباره این سر درد اومده سراغم باز هم می تونم از همین قرصا استفاده کنم

ز-ل (1399/5/18)

سلام. یک سالی هست آسنترا۱۰۰ مصرف میکنم. یکماه پیش متخصص برام توپیرامات تجویز کرد و گفت در کنترل پرخوری موثره. الان پریودیم ۱۰روز عقب افتاده . این متونه از عوارض مصرف توپیرامات باشه؟

گندم (1399/5/14)

سلام.وقت بخیر.بنده به مدت دوماه است سردرد پیوسته سمت راست سر دارم.ماه اول به پزشک مراجعه کردم نورتریپتیلین۱۰ و اورلپت ۲۰۰ دادن از اسم از قرص ها وحشت کردم استفاده نکردم ماه دوم که دیروز بود به پزشک دیگری مراجعه کردم بهم پروپرانول۱۰ و توپیرامات ۵۰دادن دیشب استفاده کردم بدتر شدم امروز عوارض چک کردمم در سایت وحشتم بیشتر شدم از عوراض ایا گزینه بهتر موجوده مراجعه کنم یا باید این راه های درمان رو بپذیرم ؟؟؟

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1399/5/15)

اگر سردرد مداوم دارید طبق دستور پزشک دارو مصرف کنید. با یک بار استفاده نتیجه گیری نکنید. دوره درمان را کامل کنید

لیلا بابایی (1399/3/19)

سلام من داروی توپیرومات ۱۰۰ مصرف می کنم برای عفونت هایی که پیش میاد دکتر م گفته انتی بیوتیک هایی مثل امپی سیلین و ترکیبات سیلین دار مصرف نکنم چون تداخل دارویی داره می تونم بجاش سفکسیم ۴۰۰ برای هفونت دندانم استفاده کنم

هستی نصر (1399/3/4)

سلام من سرترالین پنجاه وتوپیرامات رادکترواسه کاهش وزنم داده شب بخورم این قرص هاباهم سازگاراست

امیرعلی کاراندیش (1399/1/18)

سلام دکتر واسه پرخوری عصبی توپیرامات ۱۰۰واسه من تجویز کردند میخوام ببینم واقعا درست تجویز شده واثر داره ممنون

دکتر مهتاب حاجی حیدری - داروساز (1399/1/18)

سلام، تجویز پزشک صحیح است، مطالعات نشان داده است داروی توپیرامات می تونه در اختلالات خوردن مثل پرخوری عصبی و کاهش وزن اثر داشته باشه.

ناشناس (1399/1/12)

سلام دکتر واس میگرنم داروی پروپرانولول و توپیرامات 25 تجویز کرده فقط نمیدونم زمانی که سرماخوردگی یا مشکل دیگه دارم میتونم از قرص های دیگه استفاده کنم بعضی قرص ها تداخل دارویی دارن با این دوتا قرص ها چگونه باید مصرف بشن.

دکتر علی نوری فیروزی - داروساز (1399/1/12)

سلام ، بهتر است داروهایی که برای مشکلات دیگر استفاده می کنید را بفرمایید تا به صورت موردی جوابگو باشیم. ویا هنگام تهیه از داروخانه از داروساز حاضر در داروخانه بپرسید. به صورت کلی پروپرانول و توپیرامات با داروهای سرماخوردگی منع مصرف مطلقی ندارند اما توصیه می شود قبل از مصرف از داروساز حاضر در داروخانه بپرسید.

وحید (1398/12/25)

سلام من چند سال هست توپیرامات ۱۰۰ مصرف می کنم و الان کلیه ها هر دو تا سنگ دارن میشه که در اثر مصرف طولانی مدت توپیرامات کلیه ها سنگ ساز شده باشند

ناشناس (1398/11/30)

سلام خدمت اقای دکتر من ۳۸سالمه ۱۷ ساله مشکل اعصاب دارم چشم ابرم مدام تکون میخوره موقع غذاخوردن نفس کم میارم طوری که دو قاشق غذابیشتر نمیتونم بخورم همش استرس دلشوره فکروخیال میکنم دکتر بهم ظهر دوتا قرص داده سرترالین ۱۰۰ تورپیرامات ۲۵ مصرف میکنم شب الارازپرام نیم باتورپیرامات ۵۰ ولی اصلان برام فایده ای نداره میشه راهنمایی کنید

ناشناس (1398/11/20)

سلام..من دکتر رفتم برای میگرنم اورلیپت و پروپرانول داد....بعد چون نمیخوام چاق بشم از دکتر دیگه ای مشورت کردم.گفتن به جای ارلیپت توپیرامات بخور .نظر شما چیه؟؟؟ایا میشه جایگزین کرد و اثرشو دید؟؟؟

رزا (1398/10/28)

سلام من ۳۸ سالمه برای سر درد شدید میگرنی به دکتر مراجعه کردم توپیرامات با کلردیازپوکساید با سیتالوپرام تجویز کردند بعد گذشت ۲ ماه سردردم بهتر شده ولی درد شدید شانه متمایل به گردن متمایل به پشت سر گریبان گیرم شده طوری که از سوزش آن قسمت به ناله میفتم قسمت پشتی ستون فقراتم به نظرم انقدر ضعیف شده که با دو تا استکان شستن درد میگیرد و درد از قسمتهایی که گفتم (شانه.گردن.پشت سر)به سرم میرسدو شروع به درد میکند در حالی که من قبلا بدن محکم و قویی داشتم لطفا راهنماییم کنید

زهرا (1398/10/8)

با سلام،من توپیرامات دوز ۱۰۰استفاده میکنم و لرزش دست دارم قبلا تتو و هاشور ابرو کار میکردم ولی الان اصلا نمیتونم و کارای ظریف رو نمیتونم انجام بدم خودم،سه روزم که نمیخورم انگار مغزمو دارن فشار میدن ،به شدت هم بی حسی و گزگز تو انگشت دست و پام داشتم ،اما خودم کم کردم دارومو گزگز دست و پاهام افتاده اما لرزش دستم و فشاره سرم و فشاره چشمام نه ،البته کنار توپیرامات دوتا قرص ارامش بخش ونلافاکسین استفاده میکنم یکی صبح یکی شب

دکتر مروارید عالیشاه - متخصص اعصاب و روان ( روانپزشک ) (1398/10/13)

دکتر مروارید عالیشاه (متخصص اعصاب و روان): قرص ویتامین B6 و قرص پروپرانولول طبق نظر پزشک معالج شروع گردد.تمام عوارض گفته شده ناشی از توپیرامات میباشد.

شقايق ه (1398/10/5)

سلام من 22سالمه مدلهای مختلف دارو مصرف کردم توپیراماتم مصرف کردم اما در حال حاضر والپروات سدیم و سرترالین و سروتیاپین مصرف میکنم ب شدت افزایش وزن و فراموشی دارم قرصی نیست ک جایگزین قرص اشتها اور کنم؟

پرين (1398/10/2)

سلام.من٢٦سالمه،الان٢ماه و ٢هفته شده كه توپيرامات-بوپروپيون و فلوكستين استفاده ميكنم الان به دوز ١٠٠توپيرامات روزى٢تا(يعني٢٠٠)بوپروپيون١٥٠و فلوكستين٤٠روزانه شديداً لرزش دست در ابتدا عصبيت.بي قراري و گز گز پا و كل عوارض را داشتم ولى الان اونارو ميتونم كنترل بكنم ولي لرزش دستام و بي قراري و عصبيتم وحشتناك شده-ميخواستم براي دريافت آرامبخش بيشتري اقدام كنم

دکتر مروارید عالیشاه - متخصص اعصاب و روان ( روانپزشک ) (1398/10/3)

دکتر مروارید عالیشاه (متخصص اعصاب و روان): سلام پیشنهاد من این است تا هنگام مراجعه به روانپزشک جهت لرزش و بیقراری از یک داروی بنزودیازپینی مانند لورازپام یک میلیگرم به صورت نصف ظهر نصف شب کمک بگیرید تا در اسرع وقت نزد پزشک معالج مراجعه و داروها توسط ایشان تنظیم گردد.

ناشناس (1398/9/27)

سلام من استرس داشتم شبها فشار عصبی داشتم دکتر بهم توپیرمات 50 داد کاهش وزن داشتم گزگز پا 4 تا انگشتای پام بالا میموند حتی تو کفش پوشیدن. ضربان قلبم تند میزد حرکاتم سریع تر دهانم خشک صحبت نمی تونستم کنم. خودم نصفش کردم بهتر شد سیتالوپرام 20 یکی شب یکی صبح امی ترپیتین شبی 10شبی1لطفا راهنمایی کنید در صمن چاق بودم می ترسم عادت کنم

ساره سعادت (1398/9/25)

سلام من 16ساله هستم112کیلو وزن وقد178دکتر تغذیه رفتم واسه لاغری قرص توپیرامات 25تجویز کردن ورژیم افتی فست ایادراین سن این قرص عوارض دارد واکر لاغر بشم باقطع قرص دوباره چاق میشم؟؟؟

شادی (1398/9/19)

سلام. ایا فراموشی ناشی از مصرف دارویی، مقطعی هست؟ یا حتی بعد از پایان دوره مصرف دارو، فراموشی باقی میمونه؟

ماه بانو (1398/9/10)

با سلام من توپیرامات مصرف میکنم الان دوماه هستش که عادت ماهانه من چندین روز طول کشیده ایا اثر این قرص هستش که پریودی من قطع نمیشه 47 سالمه ممنون

دکتر مروارید عالیشاه - متخصص اعصاب و روان ( روانپزشک ) (1398/9/11)

دکتر مروارید عالیشاه (متخصص اعصاب و روان): سلام .در ۱ تا ۲ درصد موارد توپیرامات با منوراژی( خونریزی شدید قاعدگی ) همراه است.ولی با توجه به سنتان علائم یائسگی را هم باید نظر گرفت.

صدف (1398/8/19)

با سلام من قبلا افسردگی داشتم در حال حاضر فقط فلوکسیتین ۲۰ روزی یکی میخورم .اینبار فقط چون شب راحت نمیتونستم بخوایم دکتر توپیرامات بهم داده. فراموشی و کم حافظه شدم درحال حاضر میترسم این قرص و بخورم آلزایمر بگیرم ۴۴ سالمه آب هم که نمیخورم میترسم دچار سنگ کلیه هم بشم چکار کنم؟

دکتر مروارید عالیشاه - متخصص اعصاب و روان ( روانپزشک ) (1398/8/19)

دکتر مروارید عالیشاه (متخصص اعصاب و روان):‌ سلام .جهت جلوگیری از اختلال حافظه ناشی از توپیرامات ،باید با کمترین دوز شروع شود

ناشناس (1398/8/16)

با سلام ...و کارم برای لاغری این قرص را تجویز کرده..آیا واقعا موثره؟ واینکه عوارض خاصی نداره؟

دکتر مروارید عالیشاه - متخصص اعصاب و روان ( روانپزشک ) (1398/8/18)

دکتر مروارید عالیشاه (متخصص اعصاب و روان):‌ بله توپیرامات برای لاغری موثر هست.هر دارویی عوارض خاص خودش را دارد حتی قرص سرماخوردگی.از شایع ترین عوارض توپیرامات:گزگز اندامها،فراموشی و احتمال سنگ کلیه و .... البته به این معنا نیست که همه ی افراد دچار این عوارض میشوند

شهریار (1398/4/26)

ایا توپیرامات پوکی استخوان میاره؟

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/4/27)

چنین عارضه ای برای توپیرامات ثبت نشده است

چنانچه در خصوص "توپیرامات" سوالی دارید، عارضه خاصی مشاهده نموده اید و یا مطلب ویژه ای به نظرتان می رسد با دیگران به اشتراک بگذارید

Click to Change image

آگهی های عمومی

گلوتریو امگا3 شیاف ایبوپروفن شربت نوسکاف اپلیشکن اندرورید و آی او اس دارویاب-app drug info